Şimdi Ara

Skyrim Oyun İçi Görüntü (Ekran Kartı >> AMD R9 280X TOXIC)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Real Vision ENB ile beraber 20-30 kadar grafik modu yükleyince skyrim böyle oluyor:)

Skyrim Oyun İçi Görüntü (Ekran Kartı >> AMD R9 280X TOXIC) Skyrim Oyun İçi Görüntü (Ekran Kartı >> AMD R9 280X TOXIC) Skyrim Oyun İçi Görüntü (Ekran Kartı >> AMD R9 280X TOXIC) Skyrim Oyun İçi Görüntü (Ekran Kartı >> AMD R9 280X TOXIC) Skyrim Oyun İçi Görüntü (Ekran Kartı >> AMD R9 280X TOXIC) Skyrim Oyun İçi Görüntü (Ekran Kartı >> AMD R9 280X TOXIC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppcan -- 6 Mayıs 2014; 10:18:13 >

• Sistemim bu modları kaldırmaz. Kaldı ki yarın bir gün kaldıracak kadar güçlü bir sistem toplasam da bir daha kurup oynar mıyım bilmiyorum. Oyunu defalarca bitirmekten artık bööö geldi. Ama bu şekilde de çok ilgi çekici geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 6 Mayıs 2014; 12:48:07 >
  • Ben de daha önce 2 defa bitirdim ama şimdi türkçe yama ve bu modlarlar baştan başlıcam heralde:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppcan

Ben de daha önce 2 defa bitirdim ama şimdi türkçe yama ve bu modlarlar baştan başlıcam heralde:))

resimler gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Ben de daha önce 2 defa bitirdim ama şimdi türkçe yama ve bu modlarlar baştan başlıcam heralde:))

resimler gitmiş.

Allah Allah. yok abi görünüyor bende
  • Bu grafik modlarını hepsini nasıl üstüste yüklüyorsunuz ? Yani ben 2. grafik modunu yüklemek istediğimde önceki moddan olan bazı dosyalar değiştirilsinmi diyor. Evet desem önceki grafik moduna ait olan dosyalar değişecek. hayır desem yeni modun değiştirmek istediği dosyalar yüklenmeyecek. Yani demek istediğim ilk yüklediğim mod sandalyenin texture ını değiştirdiyse 2. yüklemek istediğim modda bunu değiştirmek istiyor. Siz nasıl yüklüyorsunuz ? Umarım anlatabilmişimdir.
  • ben gta v a leptop ta enb yapayım dedimk yakıyodum az kalsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Bu grafik modlarını hepsini nasıl üstüste yüklüyorsunuz ? Yani ben 2. grafik modunu yüklemek istediğimde önceki moddan olan bazı dosyalar değiştirilsinmi diyor. Evet desem önceki grafik moduna ait olan dosyalar değişecek. hayır desem yeni modun değiştirmek istediği dosyalar yüklenmeyecek. Yani demek istediğim ilk yüklediğim mod sandalyenin texture ını değiştirdiyse 2. yüklemek istediğim modda bunu değiştirmek istiyor. Siz nasıl yüklüyorsunuz ? Umarım anlatabilmişimdir.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/?

Buradakilerin aynısını yapacaksın. Burada 30 kadar grafik modu var. Yalnız bunları yapmadan önce BOSS adlı bir program yüklemen lazım. Bu program otomatik olarak modların oyuna yükleneceği sırayı belirliyor. OYunu çalıştırmadan önce BOSS u çalıştıırp çakışma ya da bozukluk olup olmadığına bakabiliyorsun. Çakışan modları kaldırman gerekiyor bazen. Ama zaten verdiğim linkteki modları sırasıyla yüklersen
    denilenleri sırası ile yaparsan bir çakışma olmuyor. Çakışma dışında bir dosya hatası falan olabiliyor.

Onları da buradaki program aracılığı ile düzeltebiliyorsun
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/25859/?

Yalnız bunun videolarını izlemeden yapamazsın.İzle. Olmazsa anlatırım yine. Kolay gelsin.

• 50'ye yakın mod yükleyip baştan oynamıştım.Her seferinde farklı güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

50'ye yakın mod yükleyip baştan oynamıştım.Her seferinde farklı güzel oluyor

Şu an elimde bir sürü oyun var ama onların yerine Türkçe yama ile skyrim i 3. kere oynamak istiyorum:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

50'ye yakın mod yükleyip baştan oynamıştım.Her seferinde farklı güzel oluyor

Şu an elimde bir sürü oyun var ama onların yerine Türkçe yama ile skyrim i 3. kere oynamak istiyorum:)

Aynen dostum.Bİr daha böyle bir oyun gelirmi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.