Bildirim
Skyrim Oyun İçi Görüntü (Ekran Kartı >> AMD R9 280X TOXIC)
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sistemim bu modları kaldırmaz. Kaldı ki yarın bir gün kaldıracak kadar güçlü bir sistem toplasam da bir daha kurup oynar mıyım bilmiyorum. Oyunu defalarca bitirmekten artık bööö geldi. Ama bu şekilde de çok ilgi çekici geliyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 6 Mayıs 2014; 12:48:07 > -
Ben de daha önce 2 defa bitirdim ama şimdi türkçe yama ve bu modlarlar baştan başlıcam heralde:)) -
quote:
Orijinalden alıntı: ppcan
Ben de daha önce 2 defa bitirdim ama şimdi türkçe yama ve bu modlarlar baştan başlıcam heralde:))
resimler gitmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lifetaker
quote:
Ben de daha önce 2 defa bitirdim ama şimdi türkçe yama ve bu modlarlar baştan başlıcam heralde:))
resimler gitmiş.
Allah Allah. yok abi görünüyor bende -
Bu grafik modlarını hepsini nasıl üstüste yüklüyorsunuz ? Yani ben 2. grafik modunu yüklemek istediğimde önceki moddan olan bazı dosyalar değiştirilsinmi diyor. Evet desem önceki grafik moduna ait olan dosyalar değişecek. hayır desem yeni modun değiştirmek istediği dosyalar yüklenmeyecek. Yani demek istediğim ilk yüklediğim mod sandalyenin texture ını değiştirdiyse 2. yüklemek istediğim modda bunu değiştirmek istiyor. Siz nasıl yüklüyorsunuz ? Umarım anlatabilmişimdir. -
ben gta v a leptop ta enb yapayım dedimk yakıyodum az kalsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Lifetaker
Bu grafik modlarını hepsini nasıl üstüste yüklüyorsunuz ? Yani ben 2. grafik modunu yüklemek istediğimde önceki moddan olan bazı dosyalar değiştirilsinmi diyor. Evet desem önceki grafik moduna ait olan dosyalar değişecek. hayır desem yeni modun değiştirmek istediği dosyalar yüklenmeyecek. Yani demek istediğim ilk yüklediğim mod sandalyenin texture ını değiştirdiyse 2. yüklemek istediğim modda bunu değiştirmek istiyor. Siz nasıl yüklüyorsunuz ? Umarım anlatabilmişimdir.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/?
Buradakilerin aynısını yapacaksın. Burada 30 kadar grafik modu var. Yalnız bunları yapmadan önce BOSS adlı bir program yüklemen lazım. Bu program otomatik olarak modların oyuna yükleneceği sırayı belirliyor. OYunu çalıştırmadan önce BOSS u çalıştıırp çakışma ya da bozukluk olup olmadığına bakabiliyorsun. Çakışan modları kaldırman gerekiyor bazen. Ama zaten verdiğim linkteki modları sırasıyla yüklersen
denilenleri sırası ile yaparsan bir çakışma olmuyor. Çakışma dışında bir dosya hatası falan olabiliyor.
Onları da buradaki program aracılığı ile düzeltebiliyorsun
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/25859/?
Yalnız bunun videolarını izlemeden yapamazsın.İzle. Olmazsa anlatırım yine. Kolay gelsin.
-
50'ye yakın mod yükleyip baştan oynamıştım.Her seferinde farklı güzel oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
50'ye yakın mod yükleyip baştan oynamıştım.Her seferinde farklı güzel oluyor
Şu an elimde bir sürü oyun var ama onların yerine Türkçe yama ile skyrim i 3. kere oynamak istiyorum:) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
50'ye yakın mod yükleyip baştan oynamıştım.Her seferinde farklı güzel oluyor
Şu an elimde bir sürü oyun var ama onların yerine Türkçe yama ile skyrim i 3. kere oynamak istiyorum:)
Aynen dostum.Bİr daha böyle bir oyun gelirmi bilmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X