Şimdi Ara

Skyrim perk sistemi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar skyrim için geç kalınmış bir zaman farkındayım,fakat perk konusunda yardıma ihtiyacım var.
    bu perkler seviye atladıkçamı kazanılıyor? seviye atladanmı efsun hayat puanı ve kuvvet gibi seçenekler var,bunlar yükselmiyor.
    oyunun hemen hemen nasıl ilerlediğini çözdüm. bazı görevlerde bug mevcut,yada bana öyle geldi.
    görevlerin bazıları haritada işaretlememe rağmen gözükmüyor.En basit örneği altın pençenin sahibini bul,şans eseri Riverwood köyünde bir satıcıya verdim.
    Benim anladığım her görevde mutlaka save tutmamız gerekiyor. Görev esnasında önümüze her gelen kişi veya npc ile konuşmak gerekli sanırım.
    Şafak söken görevini,bitirdim ve kılıcı aldım. Bir görevde bug olduğu vakit ne yapmamız gerekiyor ?
    NOT: Asıl önemli soru perk sistemi karakter seçiminin çok önemli olmadığını anladım. Fakat perkleri nasıl kazanıyoruz ? yada hayat puanını veya efsun puanını nasıl arttırabilirim ?
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• konuyla alakalı degıl ancak skyrımı almayı dusunuyorum turkce yama çalışıyormu nereden yaptın ?
  • Skyrimde diğer oyunlardaki gibi adam kes exp al lvl atla mantığı yok. Perkleri kullanarak kazanıyorsun. Mesela ok attıkça okçuluk perki artar veya demirci ocağında zırh yaptıkça demircilik artar. Perkler artınca da lvl atlarsın. lvl atladığında ise perklere vereceğin puanları kazanırsın.
  • @Arsızbeladinleyenadam Skyrim blakbox sürümü 3.3 gb birşey,son update yani update 13 yaptıktan sonra,çok kolay türkçe yama yapmak.

@TuruncuSakal Hocam oyun da birşey anladım. Büyücü oynamak keyifli olsa da ilk başlarda,çok sıkıntılı oldu.
    Oyun da ilk etapta hile kullandım. Sadece skilleri ve büyüleri keşfetmek için,lakin hileye her oyunda karşıyım zaten oyunun tadını hemen kaçırdı.
    Hilesiz oynamak istiyorum,oyunda tek el silah,tek el büyü ile zorlanmayacağım bir karakter önerebilirmisin ? Bu arada yardımın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

@Arsızbeladinleyenadam Skyrim blakbox sürümü 3.3 gb birşey,son update yani update 13 yaptıktan sonra,çok kolay türkçe yama yapmak.

@TuruncuSakal Hocam oyun da birşey anladım. Büyücü oynamak keyifli olsa da ilk başlarda,çok sıkıntılı oldu.
    Oyun da ilk etapta hile kullandım. Sadece skilleri ve büyüleri keşfetmek için,lakin hileye her oyunda karşıyım zaten oyunun tadını hemen kaçırdı.
    Hilesiz oynamak istiyorum,oyunda tek el silah,tek el büyü ile zorlanmayacağım bir karakter önerebilirmisin ? Bu arada yardımın için teşekkür ederim.

orjinalden bahsediyorum ben

• Oyunun başlarında her karakter zor ama okçu olursan uzaktan kaça kaça halledebilirsin. Yinede zor gelirse zorluk seviyesini düşür. Mesela ben 20 lvlden sonra efsanevi zorluğa geçmiştim yoksa oyun çok zor oluyor.
  • Ben korsam veya kaçak diye.birşey söyledimmi ? Steam üzerinden aktif ediyorsun.
    Playstore,dan indirdim. Türkçe yama ve 5 6 mod yükledim. Oyunun keyfi bir kaç yama ve mod ile beraber çıkıyor.
    Ben şahsen enb modlarına hiç bulaşmayın derim. Beraberinde hata olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim mod önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Ben korsam veya kaçak diye.birşey söyledimmi ? Steam üzerinden aktif ediyorsun.
    Playstore,dan indirdim. Türkçe yama ve 5 6 mod yükledim. Oyunun keyfi bir kaç yama ve mod ile beraber çıkıyor.
    Ben şahsen enb modlarına hiç bulaşmayın derim. Beraberinde hata olabiliyor.

blackbox falan demişsin o yuzden dedım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.