Şimdi Ara

Skyrim Thief (Assasin) Nasıl Oynanır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni başladım oyuna denebilir kendime en uygun olarak thief buldum ama oynarken çok zorlanıyorum mesela görevlerde karşıma birden örümcekler falan çıkıyor onları da gizlilik ile öldüremeyeceğim için çok zorlanıyorum bana iyi bilen biri detaylı bir şekilde anlatabilir mi ?

• bu konuda en iyi irk khajit olması lazım Örümcekler seni cok zorlamamasi gerek sürekli ok at uzaktan üstüne gelirlerse geri geri giderek atmaya devam edebilir sin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    zaten khajit kullanıyorum ok fazla vursada ben onu öldürene kadar bütün canım bitiyor geri geri gitmenin de faydası yok hızlı geldikleri için vurmalarını engelleyemiyorum ve ayrıca sadece örümceklerden bahsetmiyorum metfunlar falan var onlarda zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProDetecteD -- 2 Eylül 2015; 17:08:47 >
  • mrftunlari tuzak lara cek kazıklı kapi var oraya kadar gel tam geçerlerken tus a ok at ben hep oyle yapiyom; )

• sürekli çömelerek ilerle, light armor kullan,
  • quote:

Orijinalden alıntı: arman09

mrftunlari tuzak lara cek kazıklı kapi var oraya kadar gel tam geçerlerken tus a ok at ben hep oyle yapiyom; )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Squidward-

quote:

mrftunlari tuzak lara cek kazıklı kapi var oraya kadar gel tam geçerlerken tus a ok at ben hep oyle yapiyom; )

nasıl ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Squidward-

quote:

nasıl ama

İyisin iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorluk derecesini düşür oyunun başlarında legendary de oynamak zor oluyor.
  • stealth fulledin mi oyunun zevki bildigin kaciyor ya.stealth ok atiyorsun adam yanina geliyor seni goremiyor.boyle boyle onune gelen her seyi kesiyorsun valla.ama ilk baslarda stealth dusukken zor yani yakalandin mi gg oluyor genelde bir de zorluk seviyen de yuksekse baya zorlanirsin.ama dedigim gibi fulledikten sonra oyun cok kolaylasiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.