Bildirim
SKYRİM TOPLANIN BEYLER
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kalof dutiye devam -
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
kalof dutiye devam
aynen çor çocuga pc vermicen ya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.halil -- 2 Aralık 2011; 19:24:15 > -
-
oraya kadar iyi ilerlemissin tebrik ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O dedeleri öldürüceksin. O dedelerin kafasında kırmızı bandaj olan var. Onu bulup dedeler köyünün yerini öğreniceksin. Diğerlerini öldür önce sonra o dediğim dede geliyor -
açmayın beyler dedeler ! -
Bende arkadaşın dediği yerde kaldım nasıl geçicez beyler , adam dragonborn diyo onumu vermek lazım nasıl vercez -
quote:
Orijinalden alıntı: N1ghtshade
açmayın beyler dedeler !
tam bunu yazacaktım o zevki yaşayamadım -
Hacılar adamları öldürmeye çalıştım 4 tane var adamlara bikaç vuruyom sallamıyolar, birazdaha dürtünce ateş buz atıyolar anında seriyolar yere bunları nası dövecez . -
quote:
Orijinalden alıntı: utku986
BEYLER BEN OYUNUN DAHA BAŞLARINDAYIM FAKAT BİR YERDE TAKILDIM Bİ DAĞIN TEPESİNE ÇIKIYORUM 2 KAPI FLN VAR İÇERİ GİRDİĞİMDE 5 TANE FLN BÜYÜCÜ (DEDE) İLE KARŞILAŞTIM AMA NE YAPICAĞIMI BULAMADIM DALINCA DA Bİ BUZ ATIYOLAR Bİ ATEŞ ATIYOLAR YARDIM EDEİN
çık ordan ne işin var dağın tepesinde -
dedelermi nefesleri çok güçlü bide başka özellikleri var 1.13 patchiyle gelecek :P -
-
Orası nob-rain kasabası kaç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 2 Aralık 2011; 20:45:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Slp
oraya kadar iyi ilerlemissin tebrik ederim
Hıhıı çok komik 3 yıllk incici olunca etkilio insanı, 10 rpg bitmşmdir ben neyin kafasndn bebm . yardım etmiceksen nie yazıon boş vaktin mi çok ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.halil
quote:
kalof dutiye devam
o zamn seni pc'dn uzak tutalım ... -
çok atarladm abi nasıl öldürceğimizi ayrıntlı yazack var mı? aynı zamnda assasin creed revelation oynuom skyimn üzerine pek düşemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: utku986
quote:
Orijinalden alıntı: dr.halil
quote:
kalof dutiye devam
o zamn seni pc'dn uzak tutalım ...
hehe cevap güzel . özlemişim kardeşimi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
O dedeleri öldürüceksin. O dedelerin kafasında kırmızı bandaj olan var. Onu bulup dedeler köyünün yerini öğreniceksin. Diğerlerini öldür önce sonra o dediğim dede geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: KiowagEE
utku986`nın yaşı en fazla 10 aksini iddaa eden ?
ne alaksı var arkdaşım adım çıktı ya bidaha çok ciddi konular açıyım ne gergin forummşsuz
Benzer içerikler
- stranded deep kaç kişilik
- pokemon fire red cheats
- dark souls 3 türkçe yama
- metaphor refantazio türkçe yama
- witcher 4 ciri
- mmo oyunlar
- witcher 4
- witcher 1 remake
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X