Şimdi Ara

Skyrim / Türkçe Yama ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koskoca oyun firmalarının oyunlarını korsana çeviriyolar oyunçeviri ne yapacak koca firmaların yapamadığınımı yapacaklardı ?
  • Oyunçevirinin yaptığı takdire şayan evet ama yaptığı şeye böyle bir şart koşması çok absürt ve hiçbirşeye yaramamaktadır. Bir teşviğide olmaz..

Yapılan şey bir moddur bir çalışmadır. Oyunçeviriye bunun için teşekkür edilecekse bağış yapılabilir. yada herhangi bir şekilde websitelerine üye olarak orda yayınladıkları bannerlara tıklanarak kendilerine para kazandırılabilir. Bu olmalıdır..

Size en ufak bir örnek göstereceğim ama alaka kurmayın.

Şu linke tıklayın

Fallout new vegas için hazırlandı.. DLC tadında değil mi?? Peki bu dlc yi hazırlayan arkadaşların böyle orjinal kollanun tamam mı diye bir istekleri varmı? yok kapiş anlamışsınızdır olayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Oyunçevirinin yaptığı takdire şayan evet ama yaptığı şeye böyle bir şart koşması çok absürt ve hiçbirşeye yaramamaktadır. Bir teşviğide olmaz..

Yapılan şey bir moddur bir çalışmadır. Oyunçeviriye bunun için teşekkür edilecekse bağış yapılabilir. yada herhangi bir şekilde websitelerine üye olarak orda yayınladıkları bannerlara tıklanarak kendilerine para kazandırılabilir. Bu olmalıdır..

Size en ufak bir örnek göstereceğim ama alaka kurmayın.

Şu linke tıklayın

Fallout new vegas için hazırlandı.. DLC tadında değil mi?? Peki bu dlc yi hazırlayan arkadaşların böyle orjinal kollanun tamam mı diye bir istekleri varmı? yok kapiş anlamışsınızdır olayı..

Hah işte sen gayet mantıklı bir adamsın. Oyunçeviri zaten kendi sitesine koysa 500 kişi değil belki 50.000 kişi girip indirecek. Ama bir yıl beklettikleri yamayı bu kadar kişiye vermeyip orijinal alanlara verdiklerine göre müthiş para almışlar. Ve hala çıkıp "parayla sattık" demiyorlar da "yok Türkler korsana çok meraklı" yok "zaten alsanız Türkçe olur" ve saire. Yemezler.

Saçma sapan bir sürü dile çeviriyorlar ama Türkçe'ye çevirmiyorlar. Bir de oyunçeviri demiyor mu "torrent Türkiye'de çok yaygın". Ulan biz mi kırıyoruz bu oyunları? Biz mi paylaşıma açıyoruz? Bana bir tane Türkiye'de kırılan oyun göstersene hadi. Yok. Boş boş konuşuyorlar işte.

• Eğer belkide 200 saat oynicağınız oyunu bile almiyorsanız gerçekten yolun başı değil gerisindeyiz bu kafayla kimse türkçe dil desteği vermez
  • bazılarına ne anlatsan boş. ben canım sıkıldıkç 2 senedir bu oyunu açar oynarım. efsane bi oyundur ve parasının karşılığını hakediyor. ne güzel Oyunçeviri ekibi bi de Türkçe yaptı. şimdi sıfırdan tekrardan oynuyorum. yaş 26 oldu hala oyunlarla içli dışlıyım. küçükken atarilerde 999 oyunları daha çıkmadığı dönemler. tek kaset, tek oyun. harçlıklarımdan biriktirip kasetler almaya çalışırdım. ki kasetler o dönem çok pahalıydı. rahmetli babamda saolsun imkanı elverdiğince kaset alırdı bana. bi sözü vardı. kim neye emek verirse sende kullanıyorsan karşılığını ver diye. cidden aklımda yer etmiş. Türkçe oyunların tümünü destek olsun diye orjinal ve kutulu aldım. sevdiğim diğer oyunları da öyle orjinal alırım. birisi cidden emek verip güzel bi eser ortaya çıkarttıysa karşılığını biz playerlar vermeliyiz. ha kiminin imkanı yoktur onlara pek bi şey diyemem ama steam de bi dünya kampanya yapılmış ve korsan cd lerinden bile daha ucuza satılan oyunları almayıp hala malum sitelerden indirip oynayanlara benim lafım. oyunu Türk yapsın, yabancı yapsın. kim yaparsa yapsın. Türk ün kini orjinal alırım, yabancınınkine para vermem gibi saçma bi bahane olamaz. gavura para vermem diyosunda oyunlarını oynamasını biliyosun ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

bazılarına ne anlatsan boş. ben canım sıkıldıkç 2 senedir bu oyunu açar oynarım. efsane bi oyundur ve parasının karşılığını hakediyor. ne güzel Oyunçeviri ekibi bi de Türkçe yaptı. şimdi sıfırdan tekrardan oynuyorum. yaş 26 oldu hala oyunlarla içli dışlıyım. küçükken atarilerde 999 oyunları daha çıkmadığı dönemler. tek kaset, tek oyun. harçlıklarımdan biriktirip kasetler almaya çalışırdım. ki kasetler o dönem çok pahalıydı. rahmetli babamda saolsun imkanı elverdiğince kaset alırdı bana. bi sözü vardı. kim neye emek verirse sende kullanıyorsan karşılığını ver diye. cidden aklımda yer etmiş. Türkçe oyunların tümünü destek olsun diye orjinal ve kutulu aldım. sevdiğim diğer oyunları da öyle orjinal alırım. birisi cidden emek verip güzel bi eser ortaya çıkarttıysa karşılığını biz playerlar vermeliyiz. ha kiminin imkanı yoktur onlara pek bi şey diyemem ama steam de bi dünya kampanya yapılmış ve korsan cd lerinden bile daha ucuza satılan oyunları almayıp hala malum sitelerden indirip oynayanlara benim lafım. oyunu Türk yapsın, yabancı yapsın. kim yaparsa yapsın. Türk ün kini orjinal alırım, yabancınınkine para vermem gibi saçma bi bahane olamaz. gavura para vermem diyosunda oyunlarını oynamasını biliyosun ama.

Boşuna yazmışsın arkadaşım dediklerini anlıtacağın biri yok karşında. Baksana benim yukarıda ki mesajıma nasıl bir cevap vermiş. Uğraşmaya değmicek biri olduğu aşikar.

• Vay arkadaş ne insanlar varmış şu forumda. Adam utanmasa orjinal oyun alanlara sövecek neredeyse.

Oyunçeviri ekibi bu işten para falan almadı ama hadi aldılar diyelim hadi bizi kandırdılar diyelim.Ee sonuç? Seni bu kadar geren ne arkadaşım? Adamlar aylarca bu iş için uğraştılar.Milyondan fazla kelime çevirdiler.Bize bu hizmeti sunanların kazandıkları para sonuna kadar helali hoş olsun onlara.Ara sıra siteye ben de bağış yapıyorum,keşke imkanım olsa da daha fazla yapabilsem.

Tabi bu yazdıklarımı senin varsayımlarından yola çıkarak dile getirdim.Yoksa Dediğim gibi para kazanma gibi bir durum yok ortada.
  • Yamayı korsan oyuna kurmanın yolu var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Yamayı korsan oyuna kurmanın yolu var mı arkadaşlar?

Var ancak buraya koyarsam linç ederler :)) mümkünse original al oyunu değer yani .
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Yamayı korsan oyuna kurmanın yolu var mı arkadaşlar?

Var ancak buraya koyarsam linç ederler :)) mümkünse original al oyunu değer yani .

Buldum teşekkürler.
  • Korsanda çalışıyormu arkadaşlar türkçe yama .bende orjinal almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yamalı - yamasız korsan olarak nasıl indirebilirim ? Bir arkadaş özelden link atarsa sevinirim.
  • bir sorum olacak skillere tuş atamayabiliyormuyuz mouse 1 2 dışında
  • 2 sene? oha.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

bir sorum olacak skillere tuş atamayabiliyormuyuz mouse 1 2 dışında

atayabilirsin önce favorilere ekle sonra rakama bas bundan sonra rakama basınca direkt sikili yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

bir sorum olacak skillere tuş atamayabiliyormuyuz mouse 1 2 dışında

atayabilirsin önce favorilere ekle sonra rakama bas bundan sonra rakama basınca direkt sikili yapar

saol teşekkürler
  • Legate rikkede bugda kaldim yardim edebilecek varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

quote:

quote:

Elime oyunun kutusu geçmeyecekse ben niye hastası olmadığım bir oyuna 30 dolar vereyim ki ya. Ha madem yamayı korsanda kullanamıyoruz o halde kullanmayız olur biter. Çok da umurumdaydı sanki. Böyle "korsana karşıyız!!!!" diyerek ne kadar salaklık yaptıklarının farkındalar mı acaba? Ha yapmamış da olabilirler ki sonuçta yamayı kesinlike satmışlardır Bethesda'ya. Hayrına yapmıyorlar ki zaten. Ne zaman sitelerine girsem "bu ayki bağış" diye bir şey çıkıyor. Oyunçeviri'den hiç hazzetmiyorum.

oyunçeviri den hiç hazzetmiyorum ne demektir kardeşim. bu nasıl bi kafa yapısı Allah aşkına ?

belli ki hayatında hiç orjinal oyun almamışsın. hadi onu geçtim. benim takıldığım nokta orası değil ama bırakta bağış şeyi çıksın. bu adamlar çeviri yapıyor. bi şeye emek veriyor. senin gibi adamlar yüzünden emeğinin karşılığını alamıyorlar. ortada bi sebep yokken adamları neden baltalıyorsun ? ondan sonra oyunlar Türkçe çıkmıyor diye ağlarlar. sen orjinal oyun alma, Türkçe ye çeviren birisi çıksın ona durduk yere kin güt. ondan sonra da ağlayıp zırlayın. bizim Türk milleti adam olmaz cidden. birileri çıksın bi şeyler yapsın hemen baltalarlar ama gider elin gavuru yapar oooo mükemmel der bunlar.

şimdi ben bunca şeyi yazdıktan sonra sakın bana '' eee ben ingilizce biliyorum. oyunların Türkçe olmasına gerek yok ekikikiki '' gibi saçma ve ergen lafıyla gelme.

Sanane ya? Kafa benim kafam değil mi? İstediğim gibi yapılandırır inşa ederim.

Mesele benim İngilizce bilip bilmemem değil. Allah'ın gavuru elime kutusu bile geçmeyecek bir oyuna sırf orijinal oynamam için 30 dolar yani 75 lira istiyor. Ben onu orijinal de alırım ama almam işte. O kadar salak değilim Türk yapımı olmayan bir oyuna 75 lira vereyim. Bir zamanlar Pusu:Uyanış diye bir oyun vardı, bilir misin bilmem. 1000 tane bile satılmadı ama alanlardan birisi de bendim. Ben niye yabancı ülkeye durduk yere paramı yollayayım ki?

Kaldı ki şuna cevap ver; bu oyunların korsanını çıkaran bir tane korsan grup var mı Türkiye'de? Yoksa hep Skidrow felan mı?

EK: ha bir de şu var; oyunçeviri bu yamaya korsan koruması koymasa da sitesine koyup güzelcene bir reklam alsa parayı götürür değil mi? Ama onun yerine steam'dan yayınlıyor. Demek ki yamayı dehşet bir fiyata satmışlar sonra çıkıp "korsana karşıyız" diye laga luga yapıyorlar. Yoksa hayrımıza yaptıklarını düşünmüyorsun değil mi? Siteye bir giriyorum; aman ya Rabbim! Her yer reklam! Site kasıntıdan açılamıyor bile. Bir de utanmadan bu kadar para kaldırmalarına rağmen ülkede herkesin 75 lira veremeyeceğini bilmelerine rağmen "gorsana garşıyuz". Şimdi söveceğim paragözlere. Madem bir çeviri yapıyorsun hayrına koy sitene reklamdan kazanırsın zaten.

Yamanın gerçekten sayıldığına inandın mı acaba? İnan bana, o toplumun içinde bulunmuş bir kişi olarak sana şunu garanti edeyim, kimse çeviriden para kazanmıyor. Hiçbir yama satılmıyor, zaten böyle bir şey ilk defa duydum. Bu çocukların tek amacı Türkiye'deki oyun sektörünü gram da olsa geliştirmek.
    Orijinal oyun konusuna gelince, seni soğutan tek şey fiziksel bir disk, kutu olmaması mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

quote:

quote:

Elime oyunun kutusu geçmeyecekse ben niye hastası olmadığım bir oyuna 30 dolar vereyim ki ya. Ha madem yamayı korsanda kullanamıyoruz o halde kullanmayız olur biter. Çok da umurumdaydı sanki. Böyle "korsana karşıyız!!!!" diyerek ne kadar salaklık yaptıklarının farkındalar mı acaba? Ha yapmamış da olabilirler ki sonuçta yamayı kesinlike satmışlardır Bethesda'ya. Hayrına yapmıyorlar ki zaten. Ne zaman sitelerine girsem "bu ayki bağış" diye bir şey çıkıyor. Oyunçeviri'den hiç hazzetmiyorum.

oyunçeviri den hiç hazzetmiyorum ne demektir kardeşim. bu nasıl bi kafa yapısı Allah aşkına ?

belli ki hayatında hiç orjinal oyun almamışsın. hadi onu geçtim. benim takıldığım nokta orası değil ama bırakta bağış şeyi çıksın. bu adamlar çeviri yapıyor. bi şeye emek veriyor. senin gibi adamlar yüzünden emeğinin karşılığını alamıyorlar. ortada bi sebep yokken adamları neden baltalıyorsun ? ondan sonra oyunlar Türkçe çıkmıyor diye ağlarlar. sen orjinal oyun alma, Türkçe ye çeviren birisi çıksın ona durduk yere kin güt. ondan sonra da ağlayıp zırlayın. bizim Türk milleti adam olmaz cidden. birileri çıksın bi şeyler yapsın hemen baltalarlar ama gider elin gavuru yapar oooo mükemmel der bunlar.

şimdi ben bunca şeyi yazdıktan sonra sakın bana '' eee ben ingilizce biliyorum. oyunların Türkçe olmasına gerek yok ekikikiki '' gibi saçma ve ergen lafıyla gelme.

Sanane ya? Kafa benim kafam değil mi? İstediğim gibi yapılandırır inşa ederim.

Mesele benim İngilizce bilip bilmemem değil. Allah'ın gavuru elime kutusu bile geçmeyecek bir oyuna sırf orijinal oynamam için 30 dolar yani 75 lira istiyor. Ben onu orijinal de alırım ama almam işte. O kadar salak değilim Türk yapımı olmayan bir oyuna 75 lira vereyim. Bir zamanlar Pusu:Uyanış diye bir oyun vardı, bilir misin bilmem. 1000 tane bile satılmadı ama alanlardan birisi de bendim. Ben niye yabancı ülkeye durduk yere paramı yollayayım ki?

Kaldı ki şuna cevap ver; bu oyunların korsanını çıkaran bir tane korsan grup var mı Türkiye'de? Yoksa hep Skidrow felan mı?

EK: ha bir de şu var; oyunçeviri bu yamaya korsan koruması koymasa da sitesine koyup güzelcene bir reklam alsa parayı götürür değil mi? Ama onun yerine steam'dan yayınlıyor. Demek ki yamayı dehşet bir fiyata satmışlar sonra çıkıp "korsana karşıyız" diye laga luga yapıyorlar. Yoksa hayrımıza yaptıklarını düşünmüyorsun değil mi? Siteye bir giriyorum; aman ya Rabbim! Her yer reklam! Site kasıntıdan açılamıyor bile. Bir de utanmadan bu kadar para kaldırmalarına rağmen ülkede herkesin 75 lira veremeyeceğini bilmelerine rağmen "gorsana garşıyuz". Şimdi söveceğim paragözlere. Madem bir çeviri yapıyorsun hayrına koy sitene reklamdan kazanırsın zaten.

Yamanın gerçekten sayıldığına inandın mı acaba? İnan bana, o toplumun içinde bulunmuş bir kişi olarak sana şunu garanti edeyim, kimse çeviriden para kazanmıyor. Hiçbir yama satılmıyor, zaten böyle bir şey ilk defa duydum. Bu çocukların tek amacı Türkiye'deki oyun sektörünü gram da olsa geliştirmek.
    Orijinal oyun konusuna gelince, seni soğutan tek şey fiziksel bir disk, kutu olmaması mı?

herkes ama herkes Türkçe oynayabilir arkadaşlar yeter ki arayın Google da

• Yama nasıl ? ben yer isimlerinin ve npc isimlerinin orjinal kalması taraftarıyım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.