Şimdi Ara

Skyrim / Türkçe Yama ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Yama nasıl ? ben yer isimlerinin ve npc isimlerinin orjinal kalması taraftarıyım.

Çeviri gayet güzel, üst derecede. Ayrıca NPC ve yer isimleri de çevrili.
  • altyazılar neden açılmıyor
    seçeneklerden açtım
    her türlü dosyayı steam workshoptan indirdim ama altyazı yok
  • Ana konusuna da yazdım fakat bu konuda bilgili kimse çıkmadı herhalde burayada yazim. Steam 1 mb civarı güncelleme yaptı Türkçe yama bozuldu ve baştan yüklenmiyor. Oyunu kaldırdım tekrar kurdum yine yüklenmiyor ve korsan oyunu desteklemiyoruz diye not çıkıyor yamayı kurmaya çalışırken. Oyun orijinal.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Her sitede paylaşıldı koskoca gözünüzün önünde 4 adımlık bir şey var onu uygulyaın!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Her sitede paylaşıldı koskoca gözünüzün önünde 4 adımlık bir şey var onu uygulyaın!!!

Cevap bile vermiyorum diyicektim ama gördüğün gibi vermiş bulunuyorum. Donanımhaber formunda başka sitendenmi yardım al diyorsun anlamadım . Yardım ediceksen edersin öbür türlü boş yere niye yazıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 25 Mart 2015; 12:31:56 >
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Steamdeki yamayı okusaydın buraya yazmazdın cevap da vermezdim. 4 adımı uygularsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki oyunu orijinal diye vatan millet kurtardigini sananlar saldirmis millete

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The.Forgotten.City çıktı

Türkçe yama gelir mi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.