Şimdi Ara

Skyrim Yardım (Kasma falan değil değişik bir sorun belki biri biliyordur)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar skyrim oynarken daha ilk görevlerde ejderhayi öldürüyoruz sonra ejderkonagina gidip mevkibeyiyle konusmamiz gerekiyor ya konağin icine giriyorum yardimcilari dahil hepsi bana dalıp öldürüyorlar bu sacma bugu nasil düzeltiriz acil yardim bekliyorum saolun..

• Silahını indir yani r ye bas sonra çıkan seçeneklerden sucumu kabul ediyorum de hapse gideceksin sonra çıkarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MJack kullanıcısına yanıt
    Konsolu aç (") , şunu yaz: player.scaonactor , entera bas.
  • tam olarak neyin hilesi dediğin dostum ?
  • Tavuk falann kesip Aranma yemişsindir.
  • Hallettim o bölümü saolun son sorum şu kırsakallarin yerini 3 saattir yürüye yürüye bulamadim nerden bulurum en kısa yada ısınlanma yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJack

Hallettim o bölümü saolun son sorum şu kırsakallarin yerini 3 saattir yürüye yürüye bulamadim nerden bulurum en kısa yada ısınlanma yokmu

Oyuna ilk başlayan herkesde olur o sorun ama dikkatsizlik hatası oyun seni boşunamı Ivan köyüne yolluyor orada bir köprü var küçük köy bulursun 2 adam konuşuyor onlarla sohbet et sonra gerisi senin maceralar var birsürü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim dostlarını bile öldürüp oyunu buga sokan oyun :D
  • Skyrimdeki bugları hiçbi oyunda görmedim bug diyince aklıma skyrim gelir beni çıldırttı buglarla karakterlerimi 0dan açmak zorunda kaldım defalarca sonra oyunu bıraktım
    en fazla elflerin lu partisine gelebildim

• quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

quote:

Hallettim o bölümü saolun son sorum şu kırsakallarin yerini 3 saattir yürüye yürüye bulamadim nerden bulurum en kısa yada ısınlanma yokmu

Oyuna ilk başlayan herkesde olur o sorun ama dikkatsizlik hatası oyun seni boşunamı Ivan köyüne yolluyor orada bir köprü var küçük köy bulursun 2 adam konuşuyor onlarla sohbet et sonra gerisi senin maceralar var birsürü

kardesim o dedigin köprüdeki adamla konustum hatta teslimat felan yap 7000 tane merdiven var dedide ordan sonrada bulamayip ben baska yerlere ışınlandim yolu tutturamadim yani .. nasil gidicem sakallarin yanina yahu

• quote:

quote:

quote:

kardesim o dedigin köprüdeki adamla konustum hatta teslimat felan yap 7000 tane merdiven var dedide ordan sonrada bulamayip ben baska yerlere ışınlandim yolu tutturamadim yani .. nasil gidicem sakallarin yanina yahu

Oradaki merdivenleri takip etseydin yeterdi :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oradaki merdivenleri takip etseydin yeterdi :/

harbi merdiven göremedim ben orda ya bidaha bakicam yarin :D

• Yolun uzerinde bi trol olacak, sakin dalayim deme. Fus cak uzerine o sersemler kac oradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dağın tepesindeler . En tepeye çıkan merdivenler olması lazım biraz çıkıyordun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuruyendev

Dağın tepesindeler . En tepeye çıkan merdivenler olması lazım biraz çıkıyordun.

biliyorumda merdivenleri bulamiyorum ivan köyündemi merdivenler
    Ivar köyünde ki köprüden geçtikten sonra merdivenler olucak o merdivenleri hiç kaçırmadan çık iyi bak yol götürüyo zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuruyendev -- 18 Mayıs 2015; 2:32:15 >
  • Buldum teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.