Arkadaşlar Biri türksat birisi hotbird 2 uydu var kablo çatıda birleşip eve 1 tane geliyor ve normal digital uydu receivere bağlı.. Skystar 2 alıp bilgisayardanda istediğim uydu kanallarını izlemek istiyorum.. Bunun için ne yapmam gerek ? Kablo normal digital uydu alıcıya girmeden bir ayırıcımı (böylemi denir) kullanmam gerek ? Yoksa çatıdan diseqce bağlantı yapıp aşağı başka bir kablomu indirmem gerekiyor ? Yada başka bişimi ? Araştırdım ama acemiyim bu konuda tam bilgi sahibi olamadım.. Yardımcı olurmusunuz
bu işlem için 2 li lnb alman lazım ve 2 disqc biri recivere diğeri bilgisayara bu işimn başka çözümü yok
quote:Orjinalden alıntı: manyax Arkadaşlar Biri türksat birisi hotbird 2 uydu var kablo çatıda birleşip eve 1 tane geliyor ve normal digital uydu receivere bağlı.. Skystar 2 alıp bilgisayardanda istediğim uydu kanallarını izlemek istiyorum.. Bunun için ne yapmam gerek ? Kablo normal digital uydu alıcıya girmeden bir ayırıcımı (böylemi denir) kullanmam gerek ? Yoksa çatıdan diseqce bağlantı yapıp aşağı başka bir kablomu indirmem gerekiyor ? Yada başka bişimi ? Araştırdım ama acemiyim bu konuda tam bilgi sahibi olamadım.. Yardımcı olurmusunuz kardes televizyona anten nasıl baglıyosan bilgisayarın arkasındaki girişe baglıycan kablo ucuna uygun klips alcan 2 lira falan.