Şimdi Ara

Skystar 2 de Hotbird'de problem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır Skystar 2 programını kullanıyorum,çok memnundum taa ki bilgisayarım çöküp Skystarı tekrar yükletene kadar.Sorunum kısaca;Türksatı gayet başarılı bir şekilde izliyorum.Ama hotbird uydusundan ne yapsam yapayım hiç bir kanalı açamıyorum.Uydudan kaynaklanacağını düşünerek arkadaşın kasasını eve getirip onda denedim.Onun bilgisayarında gösterdi.Diseqc'de Hobirdü ekliyorum.Ama bu da işe yaramıyor.Sizce sorun ne neden hotbirdü seyredemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isobjk -- 27 Aralık 2006; 11:45:51 >

• yardımcı olacak arkadaş yokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

yardımcı olacak arkadaş yokmu ?

Gerçektende yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isobjk

quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

yardımcı olacak arkadaş yokmu ?

Gerçektende yok mu?

yok heralde ismail , bilen olsada cevaplamakta üşeniyor millet.

• Yazılımsal olarak herşey tamam olsa da, ayarlar doğru yapılmışsa da DiseqC'inizde ya da bağlantı noktalarında bir sorun olur. Başka bir switchte de aynı sorunu yaşarsanız çanağı ayarlayabilirsiniz..
  •  Skystar 2 de Hotbird'de problem!

öncelikle LOF taki low-switch-high değerleri düzgün girilmeli..
    daha sonra switch deki LNB değeri doğru seçilmeli.. mesela bendeki switch 2li.. lnb2 de hotbird var .1 de turksat..
    başka dvb programları da deneyebilirsiniz..kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dest

Skystar 2 de Hotbird'de problem!

öncelikle LOF taki low-switch-high değerleri düzgün girilmeli..
    daha sonra switch deki LNB değeri doğru seçilmeli.. mesela bendeki switch 2li.. lnb2 de hotbird var .1 de turksat..
    başka dvb programları da deneyebilirsiniz..kolay gelsin

Aradım ama bende bu verdiğin grafik yok.Switch değerlerine baktım bir problem yok.Yani aynen verdiğin gibi.Lnb leri inceledim.Sanırım sorunu orada buldum.Lnb 1-2 ve 3 te Türksat gözüküyor.Hotbird sadece lnb 1 de var.Türksatı lnb 1 den iptal ediyorum.Ama asıl sorun Hotbirdün Lnb 1 deyken Türksat kanalları Hotbirdde görünüyor.Yani ekranın solundaki göstergede hotbird kanallarının yanında lnb1,2,3 gibi birşey yazmıyor.En az yarım saat uğraştım ama olmuyor.En iyisi bilen birini çağırmak diye düşündüm.Eğer bu sorunumu çözersem bu satırlarda gene sizinle paylaşcam emin olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.