Bildirim
SKYSTAR 2 PCI DiJiTAL TV KARTI V2.6D KUMANDALI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hoşgeldin arkadaşım,
Skystar2 versiyonu o kadar önemli değil, tv, radyo şifreli şifresiz izleyebilirsin, söylenildiği gibi offline download ile dosta indirme işlemleri yapabilirsin en çok sayıda yazılımı destekleyen kart. Data indireceksen W3A uydusuna anten koymanı öneririm diğer uydularda offline download var ama bu uydudaki kadar verimli değil. Bende de skystar2 var ama offline download olayını pek kullanmıyorum çok sayıda ıvır zıvır dosya inmesı harddiski bayağı bir yoruyor bazen de kilitliyor. Skystar2'nin eksikleri de var tabi, bilgisayarın işlemcisini düzenli kullanamıyor ve kısa devre korumaları da yeterli değil, kısa devre yapmadıkça sorun yaşamazsın, iki seneden daha uzun süredir aynı kartı sorunsuz kullanıyorum ama garanti sürecinde ithalatçı firmalar ile sorun yaşayanlar var. ürününü kullandığım firmanın sitesinde dün şöyle bir yazı gördüm skystar2 ile ilgili ne kadar doğru bilemem tabi ki ama yazılanlar doğruysa skystar2 alanların garanti ile ilgili olarak başları ağrıyabilir diye düşünüyorumhttp://www.sigmaelectronic.net/Turkish/LICENCE.HTM
ben şu sıralar sigma digital-tv kullanıyorum, kanal taramalarında daha çok kanal bulmasından hareketle tuneri piyasadaki ürünler içinde en güçlüsü diyebilirim , cpu kullanımı düzenli, offline download destekliyor ve fiyatı da diğer ürünlere göre bir hayli ucuz, tek kusuru çok fazla sayıda yazılım desteklememesi ama destekledikleri bana fazlasıyla yetiyor.
-
skystar 2 uydu alıcısı karta cok olanak var ne yapmak istediğine bağlı eğer download yapmak istiyorsan sana Skynetx 0.11 New Edition u tavsiye ederim
kulanması cok kolay
disk=D:\
dir_temp=E:\Skynetx 0.11 New Edition\çalışan
dir_ok=E:\Skynetx 0.11 New Edition\gelen
Yapılandırma Ayarları ini dosyasında 2 ayrı dosya oluşturman gerekir
biri work ve out klasörü
bende gelen ve çalışan
bu ayrıntıyı yapmasan hiç bir şey alamasın
Skynetx 0.11 New Edition nu açtıktan sonra karşına siyah bi pencere çıkacak ve pidleri taramaya başlayacaktır hangi tür dosya seçimini g harfine basıp sçenek
penceresinden istediğin uzantıda ki dosyaları işaretliebilirsin
kb tını ne kadar yüksak tutarsan o kadar külfeten kurtulursun
bol şans -
bi ayrintıyı unutum sanırım ini dosyasında frekanslar eutelsata ona göre -
A.S xmls. Al kardeş al. Görüntü ve ses ve de kayıt bir harika. Bu ss2 nin yemediği nane yok anlıcan. Her tür dvb programı ile tam uyum!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X