Şimdi Ara

SKYSTAR 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonunda aldım tavsiyeleriniz için teşekkürler
    ilk tarattım 100 yakın kanal buldu canagı ayarlayınca diğer kanallarıda buldu kanal gecişi biraz yavaş %50 işlemci ile calışiyor
  • bir sorunum var bu konuda işin ehli gibisin bizde tecnsat alman skystar2 aldık dün aarkadaşa ama kuramadım herşeyi anlatmışlar çok güzel ama ben en başta takılıyorum progdvb yi açıyorum settings e tıklıyorum ordan diseq diyorum kurulum videosunda beyaz boş bölümde skystar yazıyor ve altın yeşil ışık görünüyor ama bende o bölüm bomboş kart gözükmüyor ne yapmalıyım
  • progdvbii skystar1 üzerinden kurduysan progdvb skystar2ii tanımaz ondandır. aygıt listesine gir oradan ss1i durdur ss2ii başlat diseqi göreceksin. bi de orjinal programın yüklenmesi şart.
  • Skystar3 le HD hangi yayınları alabiliyorsunuz? (turksat ve hotbird ten)
  • ben acemısiyim ama urunun formunda bir tane hd uyumlu progam indirdim ama calişmadı
    urunde calişma özelliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanöztürk -- 1 Kasım 2007; 22:24:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: senolak

Ya beyler ben skystar3 pci alacağım ama hiç bi yerde yok nerden bulup alırım bunu tabi taksitle almayı düşünüyorum cardfiansla. Diyelim ki kartı aldık sonra çanak lnb vs kaça patlar normal bişey olsun.

sigma mühendislikten alabilrsin yeri kadıköyde hem anabayisi oldugu için piyasaya göre biraz daha ucuz

ve kurulumla ilgili tartışmalara cevap olarakta kartla birlikte verilen cd de yardımcı programlar var zaten onlardan kurarsanız hiç bir sorun yaşamazsınız cd nin içinde kartın nasıl kurulacagından programların nasıl kullanabilecegimize kadar hepsinin açıklamaları türkçe olarak verilmiş
  • http://www.skystar3.com/
    sorunlarınızı cözebilirsiniz
  • Merhaba;

Öncelikle admin arkadaşlardan özür dileyerek ve cevabın buraya uygun olmadıığnı bildiğimi belirterek yazmak istiyorum.

@recepduru85;

Eğer hala kartı almadıysan bende yaklaşık 3 aylık garantili faturalı Skystar3 tv kartı var. Acil ram ihtiyacım olduuğ için satmayı düşünüyorum. Eğer ihtiyacın varsa next marka çift çıkışlı lnb ve 2 adet 120 'lik nextstar çanakla beraber satabilirim.

Tekrar admin arkadaşlardan özür dileyerek iyi günler diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.