SkyStar2 TV karti aldim fakat kullanimla ilgili problem yasiyorum. TV karti ile birlikte gelen yazilim cok karisik. Bu konuda yardimci olabilecek arkadas var mi? Tesekkur Ediyorum.
Karşık değil! Tv kartınla birlikte gelen yazılımları makinene kur! Onun ardından progdvb'yi kur ve kanal arat!.. Biraz kısa oldu ama takıldığın yeri yazarsan yardımcı olmak daha kolay olacak.
www.progdvb.com adresinden 4.41.2 wersiyonunu kur.Diseq ayarlarını kendine göre ayarla.www.turkeyforum.com adresinin dvb-s bölümünden hazır kanal listesini bulabilirsin.Bunuda progdvbnin içine at.Daha sonra softcam ve yankese zımbırtılarını bul netten ve prog dvb klasorune at.Sanırım Bu Kadar
En kısa yontemi bu.takıldığın başka bişi olursa buralardayız
Mrb arkadaşlar.Birkaç gün önce skystar 2 dijital tv kartı aldım.Driverını ve sürücüsünü yükledim.Sonra bi program seçmem gerekti ve ben Progdvb programını kullanmayı tercih ettim(Bu arada piyasadaki diğer programlar nasıl bilmiyorum.Diğer programlardan tavsiye edeceğiniz varsa onu da lütfen yazın.Diğer programlara göre artı ve eksilerini de yazarsanız çok hoş olur)Bu programı da yükledim fakat ayarları biraz karışık geldi.İnternetten bu programla ilgili dosya bulmuştum.Ona göre ayarlamaları yaptım fakat sanırım yanlış yapıyorum ki türksat 1c de arama yapınca yalnızca 7-8 kanal buluyor.Oysa tvden 72 tane türksat 1-c kanalı var şifreli olanlar da dahil.Benim sizden ricam bu programın(veya tavsiye ettiğiniz programın) ayarlarının nasıl yapılacağını ayrıntılı bir şekilde anlatabilmeniz.(Bu arada girilen rakamsal değerleri de yazarsanız çok iyi olur)Burada yazamazsanız pm veya mail de atabilirsiniz.Şimdiden teşekkür ederim.
BordoBlue1967 eger anteni dogru birşekilde kurmussan aşğıdaki linkten ss2 yi cok kolay kurabilirsin....
SKYBRAVE sana tavsiyem ALT-DVB programını kullanman. hem görüntü kaliteli hemde hızlı kanal araması ve hızlı kanal geçişi var. önemli olanda buuuu zaten....ayrıca şifre çözmek gibi bi düşüncen varsa da:) kesinlikle bu programı tavsiye ederim. proDVB nin tek artısı ise bence turkçe kullanılabiliyor olması. ama hiç bir zaman ALTDVB ye gelemez .... belkide ALTDVB nin turkçe destegi vardır da haberim yok.
Too-Xaris arkadaşım yardımın için çok teşekkür ederim.Altdvb programını netten indirdim ve bu programla ilgili bir de kılavuz indirdim internetten.Eğer beceremezsem yine yardımına ihtiyaç duyabilirim(Şimdi nerden bulaştım bu çocuğa yaw diyeceksin)Bi de bu programın kayıt yapma özelliği var mı varsa nasıl?Bu soruyu soruyorum çünkü Progdvb'nin kayıt özelliği hoşuma gitmedi.Kayıt ettiğim bazı videolar kapkaranlık, görüntü gelmiyor.Neyse altdvb'yi kullanmayı başarırsam bu soruların cevabı pek de önemli olmayacak benim için.Bi de şifre çözmek işlevinden bahsetmişsin de hangi kanalları çözebilirim ve nasıl?Bu konularda hiç bilgim yok sanırım burada da bu konuyu tartışmak yasak.Bu konu hakkında da pm atabilirsen sevinirim...
ALT-DvB programının kayıt ozelligi var. programı actıgında kırmızı R simgesiyle bunu yapabilirsin. yalnız hardiskinin 60-80 gb kadar buyuk olması gerekir. Çünkü kayıdı TS uzantılı olarak yapıyor. bu yuzden cok alan kaplıyor.. ancak kalitesi çok iyi. tabiki kayıdını dahasonra virtuaal dup programıyla divx yapabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme