Şimdi Ara

skystar2 tv kartını ağda paylaşabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir skystar tv kartı var onu ağdan başka bir bilgisayarda kullanabilirmiyim. diğer bilgisayardan da tv izlemek çok güzel olurdu yardımcı olursanız sevinirim

• pek işini görecek cvp değil amahttp://www.turkeyforum.com/satforum/ sitesinde görmüştüm orada anlatılıyordu istersen bir araştır orada
  • evet kullanabılırsın
    progdvb yı ss2 kart olan pc de server olarak ayarlaman ve dıger pc lerı ıse clıent olarak ayarlaman gerekır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro77

evet kullanabılırsın
    progdvb yı ss2 kart olan pc de server olarak ayarlaman ve dıger pc lerı ıse clıent olarak ayarlaman gerekır.

peki arkadaşım bu dediğin diğer kartlarla da oluyor mu?? bende de tv kartı var ama analog lifeview ağdaki diğer bilgisayardan izleyebilirmiyim tv yi??? hiç böyle bir girişimim olmadığı için konu yabancı geldi yani.. bilgilendirirsen sevinirim.. yoksa sadece skystara ait bir özellik mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

evet kullanabılırsın

peki arkadaşım bu dediğin diğer kartlarla da oluyor mu?? bende de tv kartı var ama analog lifeview ağdaki diğer bilgisayardan izleyebilirmiyim tv yi??? hiç böyle bir girişimim olmadığı için konu yabancı geldi yani.. bilgilendirirsen sevinirim.. yoksa sadece skystara ait bir özellik mi???

Skystar digital tv kartını sistem ağ bağdaştırıcısı olarak gördüğü için ağda kullanmak mümkün ama çok kullanışlı değil server olan pc (Kartın takılı olduğu )Hangi kanalı izliyorsa diğer pc lerde onu seyrediyo yani kanal değiştirme imkanı yok.Analog kartlar için bi bilgim yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: blackforreal

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

evet kullanabılırsın

Skystar digital tv kartını sistem ağ bağdaştırıcısı olarak gördüğü için ağda kullanmak mümkün ama çok kullanışlı değil server olan pc (Kartın takılı olduğu )Hangi kanalı izliyorsa diğer pc lerde onu seyrediyo yani kanal değiştirme imkanı yok.Analog kartlar için bi bilgim yok.

yanıt için saol

• arkadaşlar tşk ettim bunları deneyecem ben ana makineyi nasıl server yapacam işin aslı şu: bende iki bilgisaayr var bunlar çapraz bağlı (cross bağlantı) iki makine birbirini görüyor diğeri uzak yerde olduğu için diğerinden de tv izlemek müthiş bir keyif olurdu bu işi birisi anlatırsa çok sevinirim server diğeri client bu iş nasıl olacak? şimdiden tşk ettim.
  • arkadasalr bilgisi olan yokmu
  • hazır ayarları yapılmış progdvb ve altdvb programlar var.kolayca onlarla yapabilirsin.altdvb ile denemiştim.güzel çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.