Şimdi Ara

SKYSTAR2 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende skystar2 uydu kartı vista ultimate sp1 işletim sistemi var bn kartın driverinin sitesinden indirip yükledim daha sonra çanak antenden gelen kabloyu karta taktım bu noktadan sonra ne yapmam gerektiğini ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmisiniz

not:bana şurda anlatmış bi bak falan demeyin birsürü şeye baktım yapamadım onu yükledim bunu yükledim turksat 3a yı görmüyo birde kumandamda var çalışsın istiyorum birde çanakta 4 çıkış var 2 si evin başka yerlerine gidiyo ben birini pc ye çektim hiç parça falan yok

tam olarak bana anlatcak biri çıkarsa seviirirm nolur yardım edin bekliyorum şimdiden saolun

• dostum progdvb programını yükle oradan settingden tv kartını seç sonra turksat 2a yı bul taratma yap eğer frekansları bulamazsan güncel 3a frekanslı olan transponder dosyasını al tekrar tarat
  • anlayamadım arkadaşım ayrıntılı yardım edebilirmisin lütfen
  • Aşağıdaki sitede vista için kurulumu nasıl yapacağın resimlerle detaylı olarak açıklanmış işine yarar heralde! Bunun yanında Türksat 3A güncel kanal listesini çeşitli programlar için sunmuşlar ve açıklamışlar. Kurulum için bundan daha iyi kaynak göremedim. Kolay gelsin!
    http://www.skystar-2.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.