Şimdi Ara

skytar 2 tv kartı kanallar kesik kesik çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar skytar 2 tv kartım var ProgDVB ile tüm kanallar çekiyor ama yayın kesik kesik geliyor bunun nedeni bulamadım ProgDVB nin son sürümünüde yükledim ama yine aynı bir önerisi olan arkadaş varsa şimdiden teşekkürler....

• Kart ısınıyor ondan oluyor.Bende de var bazen oluyor.
  • siyallerin nasıl yüksekmi
  • aynı sorun bende de var kart ısınıyor diye kartın oldugu bolume dısardan 8 cm lik fan hava ufluyor fakat kanallar yine kesik kesik geliyor

kablo hattında bi sorun olabilirmi ?

Not: TV ve skystar 2 var ayni hat uzerinde T kullanıyorum (skystarı actıgım zmn bazen goruntu kayboluyor her 2 taraftada)
  • Yahu bende de aynı sorun var ama sıkıntının ısınmadan kaynaklandığını hiç sanmıyorum. Sisteme format attım format attıktan sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım programı 4-5 kez kaldırıp yeniden yükledim ama sorunu çözemedim ama kartın kilitleri ile iglli bir sorun olabilirmi yardımcı olabilecek cengaver var mı?
  • plugin dosyasını silip deneyin yine kesiklik olacakmı

progdvb 4.72 deneyin eminim sorun kalkacaktır
  • Arkadaşlar bende de benzer bir sorun olmuştu. Kablonun karta giren kısmının gevşekliğinden olduğunu zor anladım. Bence kablo ek yerlerini iyi sıkın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prog DVB 4.85 kullanıyorum bu yeni versiyon problemlimi böle bide bağlantı noktalarına baktım acayip sıkılı hepsi? Alla alla nerde acaba problem?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.