Şimdi Ara

Uydu Alıcım Akşam 12 den Sonra Kanalları Çekmiyor ÇOK ACAYİP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kyoto 9900 dci uydu alıcım var yaklaşık 2 senelik neyse. Türksat uydusunda vertical dikey yayınlarını akşamları saat 23 - 00 gibi çekmemeye başlıyor sinyal var fakat görüntü sadece siyah yani görüntü yok. H olan kanallar ise sorunsuz çekiyor yaklaşık 3 aydır böyle. Sabaha karşı 5 gibi de kendiliğinden düzeliyor bütün kabloları yediden bağladım çatıya çıktım çanak ile uğraştım fabrika ayarına dön dedim ama nafile. ben böyle iş görmedim şaka gibi yani..

yardımcı olabilecek varmı?

• Herhalde cemaatin uydu alıcısı. Diyor ki; gece gece ne yapacaksın? Git, zıbar-uyu

Saka bir tarafa; enteresan bir durum. Gerçi Avrupa kanallarında eskiden benim de basıma geliyordu. Nedeni düşük sinyal dedi, anteni başka bir yere aldı servis; sorun çözüldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Herhalde cemaatin uydu alıcısı. Diyor ki; gece gece ne yapacaksın? Git, zıbar-uyu

Saka bir tarafa; enteresan bir durum. Gerçi Avrupa kanallarında eskiden benim de basıma geliyordu. Nedeni düşük sinyal dedi, anteni başka bir yere aldı servis; sorun çözüldü

iyide cnntürk ün sinyal 100 de 100 gene de çekmiyor ilginç bir şekilde.. bazen 5 dakikalığına geliyor görüntü sonra gene gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Herhalde cemaatin uydu alıcısı. Diyor ki; gece gece ne yapacaksın? Git, zıbar-uyu

iyide cnntürk ün sinyal 100 de 100 gene de çekmiyor ilginç bir şekilde.. bazen 5 dakikalığına geliyor görüntü sonra gene gidiyor.

Bir gecelik bir uydu alıcısı bulup; bir de öyle dene. O çalışırsa uydu alicisindandir; çalışmazsa antendendir

• anten yonun degismis . servisi cagirip pusulalari ile duzeltmesini oneniririm.

• selam,
    1.cıhazın 2 yılık bır makıne olması ımkansız benım eskı calıstıgım fabrıka kyoto :) 2.cıhazında ıslemcı arızası olabılır ısındıgı zaman bu skeılde arıza yapabılır,merkezı sıstem kulanıyorsan olabılır, olası nedenler bence bunlar senın deneyıp test etmen gereklı..
  • lnb dandik markaysa doğal veticallerde sorun oluyo zaten..şu an trt hd yi %85 le alıyom
    humax-sharp lnb al..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

kyoto 9900 dci uydu alıcım var yaklaşık 2 senelik neyse. Türksat uydusunda vertical dikey yayınlarını akşamları saat 23 - 00 gibi çekmemeye başlıyor sinyal var fakat görüntü sadece siyah yani görüntü yok. H olan kanallar ise sorunsuz çekiyor yaklaşık 3 aydır böyle. Sabaha karşı 5 gibi de kendiliğinden düzeliyor bütün kabloları yediden bağladım çatıya çıktım çanak ile uğraştım fabrika ayarına dön dedim ama nafile. ben böyle iş görmedim şaka gibi yani..

yardımcı olabilecek varmı?

slm
    arkadasım ya gece ustune kus tunuyordur veya kabloda catlaklar vardır
  • Lnb yi değiştir.
  • 32 lv 3400 tv aldım.uydu cihazına bağladığımda birçok kanalda sinyal yok yazıyor ama eski tüplü tvde bütün kanallar çalışıyor sorunu nasıl halledebilirim acaba
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. 6 ay önce hiç bir kanal çekmiyordu uyducuyu çağırdım kabloyu komple değiştirdi ve düzeldi bütün kanallar geldi.

kabloda sorun olsa sabahtan akşam 12 ye kadar çekmesi anormal bir durum değil mi? sorun varsa sabahta çekmemeli.

aynı şey uydu alıcısı içinde geçerli bence cihazda sorun varsa her zaman görüntü olmaz.

3 aydır geceden sabaha karşı 5 e kadar V dikey olan kanallar göstermiyor ve silyal oranları 60 dan aşağı değil.

bence çanak anten de bir problem var geceleri uzaydaki türksat uydusuyla irtibatı kesiliyor. hatta ben bu durumun herkeste olduğunu sanıyordum 3 aydır. bakım onarım çalışması vardır heralde diyordum türksatta..
  • dikey kanllar ozellikle nextin lnb sinde sorunlu zaten gece nedense zaten sinyaller azalıyo %85 trt hd im %77-8 lere iniyo herhalde turksatla alakalı bişey lnb ni kalite al bişey kalmaz...kendin değiştir..humax sharp all ii bişey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Eylül 2012; 12:53:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.