Bildirim
Skytech 9010 Full Hd
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
SKYTECH pek kullanılan bir marka değil galiba.Cvp yazan olacak mı? -
neden daha bilindik bir markayı tercih etmedin en basit örnek atlanta hd box -
Bencede Bilindik Bi Marka Her Zaman Faydalıdır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mucro
Bencede Bilindik Bi Marka Her Zaman Faydalıdır..
Benim TV ile fazla alakam yok.Kızım çizgi film seyrediyor.Çok ucuz bir çözüm diye SABA LED Tv aldı 60 Ekran falan.Full HD idi Tv. Bir de FUl HD uydu cihazı alayım dedim.En ucuzu buydu bende onu aldım cihaz çanak kablo 200 lira.LED ve FULL HD gerçekten net görüntü veriyor her nekadar bulduğum çözümler ucuz olsada.ATV normal yayınla ATV Full HD yayın arasında gözle görülür bir fark var.Starın Full HD side Biss le seyrediliyor diye okudum ama Biss nedir nasıl girilir falan bilgi hiç yok.Birde aslnda bir konuya pek ilginiz yoksa o konuyu derinliğine öğrenmeniz zor oluyor.Belki dedim yardımcı olan biri çıkar.Konunun ustalarından -
Arkadaşlar bari menüleri hangi bilinen cihaza uygun onu söyleyin.Bari ona baka baka çözümleyeyim -
F1 yap ve ardından 0000 yap açılacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X