Bildirim
skyvision mı, skystar 2 mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben skyvision kullanıyorum tavsiyue ederim sağlam bi kart ilgilenirsenwww.skyvision-tv.com
kolay gelsin -
sağol -
SS2 bence... -
Renkler ve zevkler tartışılamaz ama bana soracak olursan Skystar 2 derim -
Benim bir arkadaşımda skyvision diğer arkadaşımda skystar 2 var.Ben bir farklarını görmedim. -
quote:
Orjinalden alıntı: braVe112
Benim bir arkadaşımda skyvision diğer arkadaşımda skystar 2 var.Ben bir farklarını görmedim.
aslında aralarında fazla bi fark yok ama nedenki bu polimiğe giriyoruz anlamıyorum kim ne kulanırsa kulansın sonuçta uydu izlemek değilmi işimiz -
ben skyvision fanatigiyim... sgerrard bilir... dimi sello?
bu isler tecrübeyle sabit. herkesin tecrübeye saygi sonsuz tabi... benden tavsiye skyvision... isteyen ss2 alsin isteyen isteyen ss5 keyifler bilir... -
quote:
Orjinalden alıntı: dreamon
ben skyvision fanatigiyim... sgerrard bilir... dimi sello?
bu isler tecrübeyle sabit. herkesin tecrübeye saygi sonsuz tabi... benden tavsiye skyvision... isteyen ss2 alsin isteyen isteyen ss5 keyifler bilir...
+1 bencede skyvision
bu gerard yinemi türedi yahu zaten o ne satıyosa en iyisi odur
3 ay evvel ss2 diye sevinç çığlığı atıyodu şimdi ss2 ye çamur atar allah bilir -
quote:
Orjinalden alıntı: karizzmma
quote:
Orjinalden alıntı: braVe112
Benim bir arkadaşımda skyvision diğer arkadaşımda skystar 2 var.Ben bir farklarını görmedim.
aslında aralarında fazla bi fark yok ama nedenki bu polimiğe giriyoruz anlamıyorum kim ne kulanırsa kulansın sonuçta uydu izlemek değilmi işimiz
imzan kuraldışı, -
bende skyvision yeni aldım ve memnunum tavsiye edrim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X