Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemele

Gs lilerin Sabırlı olması lazım. Dursun başkan ve Hamza hoca ile hedefe yürüyeceklerdir. Ikinci yarı A.madrid i mahvettiler.
    Ben sadece Sabri'nin oyundan çıkmasını anlamadım. Reis harika oynuyordu.
    Hep destek tam destek, seninleyiz dursun başkan seninleyiz Hamza hocam. Iyi ki varsınız.

İroni tavan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetway kullanıcısına yanıt
    Yav kendi baskaninda ayni seyleri yapmiyo muymus ? Cevabini verdigim seyin aynini atiyosun.. Demekki hersey saraya gitmeyle hukumete yaranmaya calismayla olmuyomus

• Maç çok da beklenmedik bir sonuçla bitmedi. İlk sayfadaki yorumumda da demiştim; bu gruptan çıkmak için Galatasaray'ın asıl rakibi Benfica. Atletico Madrid bu tür gruplarda tüm grubu silip süpürebilecek ayarda olan bir takım zaten, kafadan eleyin bunları.

Fakat bence 1 puan koparmaktan çok uzak bir maç da değildi. İkinci yarı iyi oynadık; ama Umut Bulut ve Burak Yılmaz cinnet ikilisi sağ olsun, çok gol kaçırdık. Bu takım forvet ihtiyacı var diye bas bas bağırıyor hep. Alsın Hamzaoğlu "yıldız"ını seyretsin...

Bir diğer hata da Hamzaoğlu'nun çıkardığı ilk 11. Sonradan doğru oyuncu değişiklikleri yaptı ama, iş işten geçti. İkinci yarı sahadaki kadro çok daha olumluydu.

Denayer oldukça iyiydi. Podolski ise hayal kırıklığıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: VerKurtull

• Jetway kullanıcısına yanıt
    Demek davutogluna forma verip 3. lüğü garantilediniz hee, hinzirlar sizi. Ben de diyordum nasıl oluyor da bjk anadolu takımlarından ust sırada bitiriyor sezonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: Jetway

Galatasaray taraftarı Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının aksine iyi gün taraftarıdır.
    Arma sevdası nedir bilmezler.

Sonuna kadar katılıyorum.. cevremde ne kadar gs taraftarı varda en ufak bi hezimette aman banane benim cebime paramı giriyo tiplerindeler.. bi galibiyette wow .. uefa kupası ile ga taraftarı olanların durum bu.. gerçek gs lilere lafım yok ama genel durum bu

Sanki fb ve bjk taraftarları farklı kökenli arkadaş ne garip düşünceleriniz var böyle komedisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: becomex

Sen realden kaç yedin baba hatırlıyomusun(tartışmaya girmeyelim)
    Burada FB yi mi tartışıcaz,gel GS yi konuşalım (objektif olacaksan)

Real Madridin elinden süper kupayı aldık
    Real Madride Karşı 5 5 5 diye bağırfıkra
    Reali 2 kez 3-2 yendik
    Bunlar yetmez mi ? Hayatında Real Madrid ile oynamayan takımın taraftarı konuşmasın. Ludogorets bile real ile oynadı bi siz oynayamadınız
    Real den 4-5 gol yiyebilirsin. Bayern bile iki maçta 8 gol yedi real den. Bu çok normal

• Hangi takım olursa olsun Türk takımı oldugunda avrupada yenildiginde kafayı yiyorum. Yav sen galatasaraysin sen buyuk takimsin Allah askina senelerdir forvete bir adam alamadinmi ? Sen galatasaraysin umut ve buraklami devam edeceksin. Hicmi paran yoktuda sag kanada sabriyle cikiyorsun transfer edemiyor musun. Bu galatasaray bu kadro bu ruhsuzluk bu uyumsuz kadroyla bu sene ilk 3 e giremez soylim.

• Yav benim görmeyi en sevdiğim şey de biz evimizde değil deplasmanda shaktardan 3 yedik diye sevinen böbürlenen fb taraftari. Adamlar dünya devi gördükleri shaktardan 3 yediler diye Bayram ediyorlar nerdeyse.
    Atm ile shaktari bir tutmalari da yok mu
  • Hamza hocayı yedirmeyiz

• Google A Fikret Orman başbakan gibi aramalar yapmışsın içeriğine bakmadan,yapılan ziyaretlerin hepsinin stad için olduğunu anlayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum.
    Beşiktaş kupa için hiç kimseye yalanmaz.
    Başarınız arkasında yatan tek isim duygun yarsuvattır vergi kaçakçıları sizi.

•  ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45
  • Bir cacık oynamadık.Adamların sahada top dolaştırdık birkaç atak yaptık o kadar.Adamlar 3-4 kez geldi 2 gol attı,diğer geldikleri de gol pozisyonu oldu.Tamamen onların kontrolünde geçti oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

/>

Şuraya bi randy orton koyun Allah aşkına

• Bence Galatasaray iyi oynadı Yasin ilk 11 başlasaydı daha farklı olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

• quote:

Google A Fikret Orman başbakan gibi aramalar yapmışsın içeriğine bakmadan,yapılan ziyaretlerin hepsinin stad için olduğunu anlayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum.
    Beşiktaş kupa için hiç kimseye yalanmaz.
    Başarınız arkasında yatan tek isim duygun yarsuvattır vergi kaçakçıları sizi.

Stad icin yalandi diyo.. Sonra yalanmaz diyo bu ne yaman celiski

• Hocam yönetim giderse, devre arası düzgün bir forvet+dmc alirsak, ki grosskreutz da eklenecek kadroya, bence yine iddialı oluruz

•  ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Galatasaray taraftarı Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının aksine iyi gün taraftarıdır.
    Arma sevdası nedir bilmezler.

Sonuna kadar katılıyorum.. cevremde ne kadar gs taraftarı varda en ufak bi hezimette aman banane benim cebime paramı giriyo tiplerindeler.. bi galibiyette wow .. uefa kupası ile ga taraftarı olanların durum bu.. gerçek gs lilere lafım yok ama genel durum bu

Sanki fb ve bjk taraftarları farklı kökenli arkadaş ne garip düşünceleriniz var böyle komedisiniz

Biz 150 lere son maçta kupa kaybettik ama ertesi gün yine feneri sewdik.. uefa kupası nesli yarin bakin banane ya maçtan modunda gezecek.. astana maçından sonra oooo şampiyon cimbom ayakları..sonuçta unutmayın gs bir lisenin takimidir..

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.