Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
4
Favori
20.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahsen uzuldum ama gs nin toparlanmasi icin yenilgi sartti. Selcuk burak umutla olacak durum degil artik. Selcugun bana duzgun bi hareketini gosterin kabul edeyim. Oyun kurucu yok takimda kimse farkinda degil. Diyeceksiniz belki atletiko oynatmadi ama daha onceki maclarda da ayni. Hocanin kafa da donmus super solak podolskiyi cikariyon sinani aliyon. Bakin fb ye diegoya bakin bjk oguzhana anadolu takimlarina, oyun kurucu sadece pas mi atiyor. Topu al biraz sur adam gec ver kac ne bileyim adam eksilt sonra bitirici pasi ver. Gs cok bosluk bulabilirdi bence bu macta ama yazik oldu. Hayirlisi bakalim. Vatan hainligine gerek yok, desteklemiyorsan konusma arkadas.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımda Drogba olsa gene ne yapar eder gol atardı Burak ve Umut çok boş adam
  • sen kendinle çelişiyorsun,hem realden 4 yemek normal diyorsun ki ben zaten böyle düşünüyorum hemde şhaktar 4 yedi eehehehee diyosun. Anlat çocuk sıkıntın ne senin ?
  • Ya elinde belli bir oyuncu topluluğu olur ideal kadroyu surersin sahaya olmaz anlarim..
    Ama sen sahaya sadece el freni görevi goren baltayı on libero koyarsan, top tutma özürlü butakın yanına birddiğer özürlü umutu koyarsan , adam eksiltme yeteneği olan sinan ve yaşını yanında oturtursan herkes sana döver hamza efendi.. Bu maçın tek suçlusu hamzadan başkası değildir..
    Artık trabzon tayfasi ve sabriyi soylemek istemiyorum vu isimlere ilaveten podolski-sneijder bile topun ağzına geldi.. Takımda konsantrasyon 0 .. En güvendigimiz isimleri artık şaşkınlıkla izler olduk..
    Ligde aldığı her dakikanın hakkını veren josenin su maçta 1 dk oynamaması bile başlı başına skandaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza hoca bavulunu hazırlamış akhisara gidiyrmus

• Podolski, Selçuk, Burak, Umut, Sabri giderse yerine daha kaliteli adamlar gelirse gs düzelir. En başta hamzaoğlunun bırakması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kudretimiz o kadar büyük ki yapım aşamasındaki stad bile destekçi siyasetçilerinizi korkutuyor.

• Atletico izin vermeseydi kusura bakmayin ama 2 pasi zor yaptik onu da yapamazdik

• denayerin 69 da attığı çalım dışında sahada tek güzel birşey göremedim muhtemelen futbol jeneriklerinde gösterilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: becomex

sen kendinle çelişiyorsun,hem realden 4 yemek normal diyorsun ki ben zaten böyle düşünüyorum hemde şhaktar 4 yedi eehehehee diyosun. Anlat çocuk sıkıntın ne senin ?

Bayernden 7 yemek de normal ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Demek davutogluna forma verip 3. lüğü garantilediniz hee, hinzirlar sizi. Ben de diyordum nasıl oluyor da bjk anadolu takımlarından ust sırada bitiriyor sezonu.

10 dakikadir baktikca guluyorum yav yazik gunah adamlara 3. Luge bile şükrediyorlar

• Bu Emre'den futbolcu felan olmaz zorlamayın da yollayın başka klübe..
  • Maça gidip yönetim istifa diye bağırmadıysan yazıklar olsun

• AristocraticaL* kullanıcısına yanıt
    Puhahaha, sizin mantık işte. Sen başkan yüzünden koca takımın emeğini hiçe sayarsan böyle cevap verirler.

Yine de takım için kimseyle kusmek istemem, gel barisalim :)

• Dostum bayern,barça,real bu gibi takımların kaç gol atabileceği bariz açık,şakamı yapıyorsun anlamıyorum,BAYERN bu bayern hani her sene alman ligini domine eden(bizim oynamaya çekindiğimiz bayer 04 , borissa dortmund,shalke gibi takımlar olan lig hani)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

Hahahahahah valla 10 numara

•  ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

• İlk yarı atletico biraz daha zorlasa 5 gol atardı.İkinci yarı atleticoyu mersinden kötü yakalamışsın gol atamıyorsun Maçın kaybedilmesinin sorumlusu kesinlikle podolski ve burak.Podolski ceza sahası dışında o kadar rahat ki onun kalitesinde biri o golü yapardı,burak bir pozisyonda podolskiye verdi net gol olacak pozisyon yere düştü.Burak sahada yürüdü atleticolu oyuncular ile muhabbet etti.
    Ama kazancımız Sağ bek sabriden iyi oynayacak savunması sabriden iyi oyuncu kazandık.Sol bek desen Carole muazzam bir oyuncu olacak gibi duruyor çok soğuk kanlı.Bu defansa chedjou gelecek birde formunda bir hakan balta var.
    Bugün kaybetmemiz kaçınılmaz bir sondu ben kendimi ona hazırlamıştım ancak defans bana umut verdi denayerin sağ beke geçmesinden sonra.

•  ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.