Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım dostum doğru söylüyosun, zaten porto mahalle takımı o yüzden geçen yıl 6 yedi,at gözlüğünü çıkar konuşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: Jetway

Galatasaray taraftarı Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının aksine iyi gün taraftarıdır.
    Arma sevdası nedir bilmezler.

Sonuna kadar katılıyorum.. cevremde ne kadar gs taraftarı varda en ufak bi hezimette aman banane benim cebime paramı giriyo tiplerindeler.. bi galibiyette wow .. uefa kupası ile ga taraftarı olanların durum bu.. gerçek gs lilere lafım yok ama genel durum bu

Sanki fb ve bjk taraftarları farklı kökenli arkadaş ne garip düşünceleriniz var böyle komedisiniz

Biz 150 lere son maçta kupa kaybettik ama ertesi gün yine feneri sewdik.. uefa kupası nesli yarin bakin banane ya maçtan modunda gezecek.. astana maçından sonra oooo şampiyon cimbom ayakları..sonuçta unutmayın gs bir lisenin takimidir..

kendince küçümsüyor Gs bir llisenin takımıdır diye

Ama O lisenin Mektebi Sultani olduğunu bilmiyor. Veya o liseden mezun insanların nerelerde olduğunu prestijini bilmiyor.

aynı zamanda Kahve de kurulsa kaç yazar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom87

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: phantom87

FANATİZMİN KÖR ETTİĞİ TARAFTARLAR BELGESELİNE HOŞGELDİNİZ.

Yazılan mesajı okumaktan aciz taraftar modeli.Mesajı oku ondan sonra alıntıla, boş yapma ok?

Sırf cevap vermek için bişeyler yazmışsın.Bu arada mesajı okumasam neden alıntılayayım. Yazdığını mesajda neyi anlamamışım? Neyse,kafan güzel heralde.

Ben Yasin sürekli oynatılırsa ikisini de tokatlar yazıyorum performansına bakarak sen bana Nani'nin geçmişini koyuyorsun.Şu an o halinden eser bile olmayan geçmişini hemde.E Alex Hagi'den iyi diyen bir taraftar kitlesinden böyle cevap gelmesi normal tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: becomex

anladım dostum doğru söylüyosun, zaten porto mahalle takımı o yüzden geçen yıl 6 yedi,at gözlüğünü çıkar konuşalım

1.Porto dünya devi değil
    2.Porto geçen sene çok mu iyiydi?
    3.Bak Dünya devi diyorum büyük takım değil. Büyük takımlar dünya devlerinden 7 gol yiyebilir.

• Konu sidik yarisina dönmüş

• Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45
  • melo sezon bittikten sonra a.albayrakı kullanarak prim yapmak istedi. yani eğer zam olursa kalırım, olmazsa italyaya banko giderim düşüncesi zaten vardı o adamda. içinde zerre gitme düşüncesi olan adam zaten bu takımda da durmasın daha iyi.

sabri;
    senin yüzünden 1 ceza puanı almışım, zaten ayda bir foruma girerim, olan günaha sokup beni forumdan etme sabri. hayır arkadaşım sende kabahat yok biliyorum. KABAHAT SENİ ADAM YARİNE KOYUP FLORYANIN KAPISINDAN İÇERİ ALANDA biliyomusun. gs seni adam yerine koyupta takımda tutmasa, emin ol herhangi bir alt lig takımlarında telef olur gidersin, bunun sende farkındasın aynı gülhanedeki ceviz ağacı gibi...

takımda ecuk para eden adamı direk satacaksın bilader. zamanında terimin inadı ile gönderilmeyen burak o an satılmalıydı. para etti mi bi adam direk göndereceksin, kim ne derse desin ardına bile bakmayacaksın satarken...

bizim takımdaki adamların top çevirme taktiğine hiç dikkat ettinizmi bilmem. bizim adama top geliyor ve sağıyla kontrol edip soluyla pas atıyor veya tam tersi. maç boyunca tek topla pas enstantenesini görmedim gibi bişey. yani demek oluyor ki bunlarda bi özgüven yok. adamların defanstan top çıkarması bakarak, bizimkilerin ise dağlara taşlara vurması meşhur...

başta sabri, burak, umut, düzelmez ise selçuk ve emre çolak... kimseye acımayacaksın yoksa acınacak hale düşersin

• Podolski o kadar abartıldı ki Takım da Sneijder den başkasına pas vermemek için direniyor. Sanki adam gibi oynuyor gibi.
    Trabzon tayfa falan diyoruz ama bi de bu ikili yıldız tayfa çıkacak başımıza.

Sneijder hakeza kopuk oynuyor. top kullanma da baya inisiyatif alıyor ve verimi bu sene çok düşük

• spikerlerin zeminin azizliği lafına gıcık oluyorum. podolski topu ayağına doladı demek çok mu zor ? ne azizliği arkadaş mis gibi saha.
  • Allah sabir versin size beyler

• Ah arkadaş gelmedi ki Barca, Real bunların grubuna, 1-0 razı oynayan a.madrid geldi. A.madrid'i de bu kadar kötü oynarken görmedim uzun zamandır.
  • Uzatmayalım dostum,helal et hakkını :)(şhaktarda dev deil :D ben Fb liyim demedim inşallah her takımımız başarılı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

nerde kalmıştık

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

ne olursa olsun şerefsizlik yapıpta avrupa maçlarında elin gavurunu destekleyecek değiliz ezeli rekabet ebedi dostluk o yüzden gs karşısında başarılar benfica.

Çok komikmiş

• Nasıl bilirdiniz derlerse eğer ; kolay gol yer ama zor gol atar dersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

• Marco van Basten. kullanıcısına yanıt
    Çok değişik kafalari var bunların hocam. Gs 2 sezon üst uste gruptan çıkarken (ki birinde çeyrek final oynadı) rakip takım forması giyip besteler yaptılar, şimdi işler kötü gidince vay ülke puanı. Gs yı ligten cikarsak kazak ligine dönecek haberleri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

nerde kalmıştık

ne olursa olsun şerefsizlik yapıpta avrupa maçlarında elin gavurunu destekleyecek değiliz ezeli rekabet ebedi dostluk o yüzden gs karşısında başarılar benfica.

Çok komikmiş

Coq qomiqq

• quote:

adam gibi adam Ahmet Dursun Özbek'i yedirtmeyiz!!!!!

Daha CL'de gruptan çıkma başarısı gösteremeyen takımın taraftarından ne beklersin...Parası

bitmiş popülizm yapıyor uyanık ahmett dursun seba gitsin diyenler hemen yağlarlar

• 4 olmadi bence basarili

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.