Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun ama az çok belliydi arkadaşlar astana ve benfica maçlarından en az 6 puan bekliyorum ama madridi yenmek biraz zor bu oyunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: phantom87

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: phantom87

FANATİZMİN KÖR ETTİĞİ TARAFTARLAR BELGESELİNE HOŞGELDİNİZ.

Yazılan mesajı okumaktan aciz taraftar modeli.Mesajı oku ondan sonra alıntıla, boş yapma ok?

Sırf cevap vermek için bişeyler yazmışsın.Bu arada mesajı okumasam neden alıntılayayım. Yazdığını mesajda neyi anlamamışım? Neyse,kafan güzel heralde.

Ben Yasin sürekli oynatılırsa ikisini de tokatlar yazıyorum performansına bakarak sen bana Nani'nin geçmişini koyuyorsun.Şu an o halinden eser bile olmayan geçmişini hemde.E Alex Hagi'den iyi diyen bir taraftar kitlesinden böyle cevap gelmesi normal tabi.

Nani bitik , Töre Çöp. Yasinaldo süperstar. Kesinlikle haklıymışsın gerçekleri görememişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabri emre oynatiliyor hala yaziklar olsun olumuzle bile bir an atcaz sandim ama podolskiyede yazillar olsun yonetim ve hocaistifa

•  ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

Hamza hoca içe içe ağlıyor mu bana mı öyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Orijinalden alıntı: becomex

Dostum bayern,barça,real bu gibi takımların kaç gol atabileceği bariz açık,şakamı yapıyorsun anlamıyorum,BAYERN bu bayern hani her sene alman ligini domine eden(bizim oynamaya çekindiğimiz bayer 04 , borissa dortmund,shalke gibi takımlar olan lig hani)

Bayern in ne olduğunu bana öğretmeye çalışma. Fenerde galatasaray da bayernden 5-6 gol yemez. Ama hiç bir dünya devi en iyi oynadığı yıllarda bile hiç bir takımdan 7 gol yemez

Geçen sene bitik dortmunddan içerde dışarda 4 yediniz, o sene münichle oynasaydınız 2-0 mı bitecekti😀

• Bundan sonra Sabri varsa,olcan varsa,umut varsa,emre varsa,burak varsa bir Gs taraftarı olarak ben yokum formamı çıkarır askıya asarım ama Denayer,chedjou,semih,carole,rodriguez,sinan varsa bende varım formamı yine 5-0 yenilsekte gururla giyerim ama torpilli oyincular varsa kesinlikle kendimi strese sokamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Tarkanın sevdiğim şarkısıdır aklıma geldi caps yapıyım dedim

Sonra feneri neden desteklemeyip ajax destekliyorsunuz deme bu insanlara hakediyorsunuz. Ama ben genede feneri tutuyorum avrupada bir gsli olarak

• Galatasaray'ın nasıl şampiyon olduğu ortada diyen ahmet dursun'a şu an sağlam sövüyorlar...Çamur at izi kalsın

felsefesi devam ediyor çok üzülüyorum böyle tiplere acun hemen bir sörvayvır ayarla ahmet abimize uğraş

yaratıp sinerji oluşturalım.
  • En azından fazla fark olmadı, teşekkürler Galatasaray :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam vallahi GS ile dalga geçmek gibi bir amacım yok Hamza hocanın umut sevdasına istisnaden bi caps yaptım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Şampiyonlar Ligine gidemeyen takımın pavalı tayfası doluşmuş yine

Sen gidiyon da ne oluyor?

4 yıldır üstüste katılıyoruz CL'ye 2 kere gruptan çıktık...1 kere çeyrek final oynadık.

Geçen yıl averaj şov yaptılar keşke olmayaydı
  • Jetway kullanıcısına yanıt
    Galatasarayı o herife götüren bilmnenin bilmemnesi abdürrahim'di. Hamza hoca napsın ben gelmicem mi desin? Kendi ipini öi çeksin? Ama yemi yönetimimiz nasıl s. etti onları. Bizim koyun taraftarfa "Yönetim istifa" demeye devam etsin. Fatih Terim ve abdürrahim'in şeyini yalaya yalaya yalama olmuşlar. Ha bu arada senin kendi başkanından haberin yok sanırım?

• Bu da benden maçtaydım
     ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

• Atleticonun kazanması maçtan önce çok doğaldı.

Denayer Belçika nın son yıllardaki yeteneklerinden biri sadece.

Bir de Emre Çolak triplerine bakın.

Bugün Galatasaray'ın bir şansı da Martinez'di. Bugün çok kötüydü.

Sözde kral ise kendine çalım atıyor

• Bir beşiktaşlı olarak taraftarın Hamzooğluna istifa söylemleri ayıp, yönetim ne verdiki hamzaoğlu böyle kadro çıkarmasın. Nerde ikinci sınıf ucuz oyuncu varsa toplamış yönetim, işe yarar oyuncuları da yollamış, dorpmundlu oyuncuyu yetiştiremiyerek yüzüne gözüne bulaştırmış, Hamzaoğlu istifa.. İlginç bir yaklaşım.. Helal olsun bu taraftara

GS şamp. liginde ve ligde en iyi 3. olur bu futbol ve oyuncularla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

En azından fazla fark olmadı, teşekkürler Galatasaray :)

Sizin rekoru egale edemedik kusura bakma bro

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

quote:

Orijinalden alıntı: Jetway

Galatasaray taraftarı Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının aksine iyi gün taraftarıdır.
    Arma sevdası nedir bilmezler.

Sonuna kadar katılıyorum.. cevremde ne kadar gs taraftarı varda en ufak bi hezimette aman banane benim cebime paramı giriyo tiplerindeler.. bi galibiyette wow .. uefa kupası ile ga taraftarı olanların durum bu.. gerçek gs lilere lafım yok ama genel durum bu

Sanki fb ve bjk taraftarları farklı kökenli arkadaş ne garip düşünceleriniz var böyle komedisiniz

Biz 150 lere son maçta kupa kaybettik ama ertesi gün yine feneri sewdik.. uefa kupası nesli yarin bakin banane ya maçtan modunda gezecek.. astana maçından sonra oooo şampiyon cimbom ayakları..sonuçta unutmayın gs bir lisenin takimidir..

kendince küçümsüyor Gs bir llisenin takımıdır diye

Ama O lisenin Mektebi Sultani olduğunu bilmiyor. Veya o liseden mezun insanların nerelerde olduğunu prestijini bilmiyor.

aynı zamanda Kahve de kurulsa kaç yazar?

Ya ne alakası var küçümsemek ile... sadece lise takimi dedim .. küçümsemek değil ki bu.. galatasarayin taraftar profili uefa kupasından sonra değişti.. 14 sene şampiyon olamayan gs taraftarının takımına sewgisi ile yeni nesil uefa kupası ile takim tutan taraftarlar bir değil ...

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

En azından fazla fark olmadı, teşekkürler Galatasaray :)

Sizin rekoru egale edemedik kusura bakma bro

Genç, geçen sene yediğiniz 30 golü çabuk sindirmişsiniz bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu macı izleyemedim ben trt1 mac anında ekran karardı ınternet yoktu zaten

• Kim ne derse desin Hamza Hoca'nın Emre Çolak'ın bu kadar heyecan yapmasını ve Hakan Balta'nın ön liberoda bu kadar kötü oynayacağını bilememesinden başka bir hatası yoktu. Eminim dersini almıştır. Galatasaray 2. yarı harika bir oyun ortaya koydu. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in Fenerbahçe'ye 3 atan takım olan Shaktar Donetsk'e attığı şut sayısının ardından Galatasaray, dünyanın en iyi takımlarından biri olan Atletico Madrid'e en fazla şut atan 2. takımı olmuştur. Ve maçı izleyen herkes de görmüştür ki hiçbiri boş şut değildi. Bir sürü pozisyona girdik oyuncular atamadı. Sağlık olsun. Bu kadroyla bu performanstan daha iyisi olmaz. İbrahimoviç diye ağlayan taraftar da koyunluğu bıraksın. Eğer bu kadar az harcama yapmayıp bu kadar fazla oyuncu satmasaydık Uefa'dan men yiyecektik. Unutmayın ki en çok gereksiz harcamalar Fatih Terim ve Ünal Aysal dönemin de olmuştu. Fenerin medyasının gazına gelmeyin. 2. yarıdaki oyunumuzla Benfica'yı da yeneriz, bu gruptan da çıkarız. Herkes rahat olsun. Kimsenin bu kadar olumsuz olmasına gerek yok. Takımınızla gurur duyun!!!

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.