Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Turk takimlari hic gitmesin avrupaya rezillikden baska bisey deil.bri gder 4 yer oburu daha elemelerde havlu atara.ne gerek biton masrac otursunlar bizde malum platforma para kaptirak bunlarda altlarina lux araba alsinlar gece klublerinde eglensinler.ne gerek yok avrupa ligiymis yok sampiyonlar ligiymis.bi dnipro bile deil su 18 takimi toplasan ruh yok kimsede alayo reklam bska bisey deil ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca galatasaray burak umut sinan falan .. saka gibi .. oo beğenilmeyen adnan polat bile kewell misimovic falan almıştı..

• Handikap ile berabere kalmış olmaz mı? Bi puan da iyidir. Uefa gs maçlarını handikap olarak puanlandırsa güzel olur vesselam

• Arenada İlk yarıyı rakibin önde kapatmasına sasmadınız sanırım beklenen oldu.

Onun dısında söylenecek ve konusulacak fazla bir sey yok transfer yapılmayıp elinde ki oyuncuyu gönderirsen tablonun böyle olması kaçınılmaz oluyor.

Emre Çolak ve Sabriyi neden ilk 11 surersin ki ? alsana Yasin'i 11 adam girdi de maç hareketlendi yahu Daneyer'la beraber oynadılar zaten o pas atıyor diğeri bindiriyor biri kanat biri bek gibiydi.

Daha ilk maç ama eğer bu adam böyle oynarsa aradıgımız stoperi bulduk gibi Chedjou'yla beraber çok iyi ikili olurlar ayrıca yası daha 20 tabi City bırakır mı bilemem.

Kaçırdıkları 2 gol var maç 4-0 olabilirdi yine dörtlenebilirdik Muslera iyi ki var.

Podolski'nin kaçırdığı 2 pozisyon var ne desim bilemedim 2 pozisyonuda gol yapması lazım golden ziyade o sutlar kaleyi bulurdu hatırlayın bize nerden taktı bu kadarıda cenabetlik herhalde.

Maçtan önemli yerleri yazdım onun dısında pek aklıma gelmedi gidisat kötu buna kim dur der nasıl bir yol izlenir bilmiyorum ama sövup bağırmak çağırmak gereksiz elimizdekilerle bu kadar oluyor herkes kapasitesinde oynuyor insanustu bi performans bekleyemeyiz TD eksik bölgelere adam akıllı transfer isteyip yönetim onaylayıp alsaydı suan cok farklı bi maç olabilirdi.

• çok komik arkadaşlarımız var, burada harcanıyorlar. Bugün sabri futbolcu oluyorsa sizlerde standupcı olabilirsiniz.

Sözün özü şu konuya gerçek galatasaraylılar girip yorum atsın. Boş beleş insan yazmasın. Tamam iyi futbol oynamamış olabiliriz ama karşımızdaki rakibin atletico madrid olduğunu biliyoruz. Biz büyük takımlarla oynuyoruz siz moldeyle oynamaya devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

İyidi

Saol.
    Bende kendi yorumumu yapayım bari.
    Dediklerinde doğru olabilir yalnız.
    Futbolcularda iş yok beceri yok yasin,sneider ve denayer dışında sahada gördük vs vs.
    Hamza hocada iş yok. (Melo gitti tamam bilal, jem karacan, rodrigez geldi ama hakan baltayı oraya koyuyosun. Sabriye zam yapiyosun geliyo Denayer oynuyor. Yasin kadroda yok Umutu alıyorsun sonradan.)
    Yönetim desen felaket. Transfer hataları ayrı, evrak dosya yetiştirememek ayrı..

Köklü bir değişim şart bence. Dediklerin çok iyimser olmuş.
    Hem futbolcular, hem yönetim, hem de hoca kötüyse başarı beklemek hayal olur.

• hamzağolu mancini nin yerine gelince takım nasıl oynaması gerekirse öyle oynattı ve başarı kazandı. ama gelin görün ki şampiyonluk, süper kupa derken öz güveni arttı ve şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmaya başladı durumlar böyle oldu.

ayrıca hamzaoğluna basından müthiş bir destek var, olmalı da.. ikinci bir fatih terim beklentisi var ne de olsa, ama bu desteği bir çektiler mi, anadolu kluplerine yılmaz vural gibi nöbetçi td olur gider.

bir de melo faktörü var ki gs için büyük kayıp, yerine adam da alınmadı. ilk iki çok zor ama 3. olacaktır grupta diye düşünüyorum.
  • Carole miydi neydi, yeni sol bekiniz, zerre kadar beğenmedim. Sol kanadınız otoban olmuştu resmen. Adam hücumda yok, savunmada kademe yapamıyor, pasları isabetsiz, ilginç.

• Dursun Özbek istifa diyoruz. Bizim saf taraftarımız, takımını gönülden hiç bir karşılık beklemeden seven taraftarımız siz maçlara giderek bu dolandırıcı yönetimi sevindirmeye devam ederseniz daha çok yenilgiler yaşarız çoooook.
    Sabri kadar kazma bir futbolcu görmedim. Yemin ederim bu sabri allahın mucizesi, bu kadar rezil futbol ile Galatasaray gibi bir kulüpte top oynamak mucize ister.
    Adam bir tane orta yapamaz mı yaa ne beceriksiz bir adam. Milyon tl leri götür sonra taraftara oyna.
    Bırakın bu duygusal ayaklarını. Askeri ücretle çalışan adam işini yapamayınca işten atılıyor. Bizim sabri milyonları götürüyor yazık bu düzene vallaha. Bırakın desteklemeyin bu yönetimi. Daha transfer yapamadı adamlar onu geçtim. Transfer yapmak istediler tonla para vericekler grosskreutz e ve adamı 2. yarıya kadar oynatamıcaz bu kadar boktan bir yönetim görmedim. Fanatik Galatasaray lı olarak yenilmemize üzülmüyorum artık seviniyorum.
    Takımın anasını ağlattı Dursun Özbek ve çetesi allah aşkına bu üç kağıtçılara karşı istifaları için herşeyi yapmalıyız.
    Ne sponsor buldular ne tranfers yaptılar ne de transfer yapmaya kalkışıp becerebildiler, üstüne üstelik melo telles bruma amrabat gibi oyuncularıda yolladılar sanki on numara kadromuz varmış gibi. Bu rezillik üstüne ben nasıl destek olim bu yönetime.
    Galatasaray ı çok seviyorum ama bu dolandırıcı yönetim gidene kadar Galatasaray yenilmesi bizim için hayırlıdır. Her maç yeniliceğimize bir kez kaybetmeye maç başından sonuna kadar istifaya çağırmaya razı olanlar maça gidip rezil etsinler yönetimi, yoksa maça gidip destek filan olmayın.

Son olarak askeri ücret alıp yeter ki futbolculara destek vermeye giden temiz taraftarımıza sesleniyorum. Biz şuan yenildik diye üzülürken onlar aldıkları paralar ile neler yapsak diye düşünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

bir de melo faktörü var ki gs için büyük kayıp, yerine adam da alınmadı. ilk iki çok zor ama 3. olacaktır grupta diye düşünüyorum.

Melo çok abartılıyor.

Geçen sezon 4'er gol yerken Melo vardı. Ne yaptı bu adam? Gol veya asisti var mı? Şu meşhur presleri ile rakip takım oyuncularını tek tek oyundan soğuttu mu? Az gol yememizi mi sağladı?

Kabul edelim ki bu adam burada kalsaydı sadece para için kalacaktı, o hâliyle de bir işe yaramayacaktı. Hâl ve hareketleri de gittikçe abuk sabuklaşıyordu. Geldiği ilk sezon futbol namına güzel işler çıkardı; ama sonraki sezonlarda işi daha çok şova, seyirciye oynamaya çevirdi.

Sizin "hırs, mücadele, ruh" dediğiniz şey adamın rakip oyuncuya sert müdahalelerde bulunması, sonra hakem oyunu durdurunca sanki bir şey yapmamış gibi ona buna sataşmasından başka bir şey değil.

• VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    Futbolcular iyi değil ama kötü de değil. Yönetimin ve Hamza'nın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Transfer politikasına laf yapamazsın çünkü borcumuzdan dolayı avrupadan men yeme ihtimalimiz vardı. Yönetim borcu kapatmaya çalışıyor ve en iyisini yapıyor. Sabri olayına gelirsek. Sabri iyi bir oyuncudur (istediğin kadar gül). Verilen parayı hakedip haketmemesi tartışılır ama takımdaki çoğu futbolcu aldığı parayı haketmiyorken sadece Sabrinin eleştirilmesi çok çok yanlış. Bilemeyiz. Belki de olayon arka planında başka sebepler yatıyordur
    Ben yönetimden memnunum.

• Kesinlikle katılıyorum. Melo çok fazla abartıldı. İyi bir topçuydu ama kesinlikşe büyütüldüğü kadar bir futbolcu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hızır Çakırbeyli

quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

nerde kalmıştık

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45

ne olursa olsun şerefsizlik yapıpta avrupa maçlarında elin gavurunu destekleyecek değiliz ezeli rekabet ebedi dostluk o yüzden gs karşısında başarılar benfica.

Ağlama koçum önce clye katıl sonra gel

La siz katılıyorsunuz da noluyor ? 4 lenip 4 lenip geliyorsunuz. Bu maç iyi yırttınız yine Reziller

Lan şampiyonlar ligi geçen senemi başladı? Ondan önceki sene Şampiyonlar ligi şampiyonu Real Madrid'li, bu senenin Şampiyonlar Ligi Finalisti Juventus'lu gruptan çıkmadık mı? Ondan önceki sene namağlup Schelke'yi eleyip çeyrek final oynamadık mı? Daha maç yapamadığınız Real Madrid'i 3-2 yenmedik mi? Senin takımın 8 senedir Şampiyonlar Ligi'ne katılamıyor. Hadi boş yapma. Git Avrupa Ligi maçını düşün. Şampiyonlar ligi size fazla.

• Sen memnunsan sıkıntı yok kardeşim hayırlı uğurlu olsun:)

Ama düşün, bjk ve Fb taraftarı da gs yönetiminden çok çok çooook memnunsa bir sıkıntı vardır bence:)
  • Tiesto188 kullanıcısına yanıt
    Heh işte şöyle Rekabet budur. Yok vatan hainiymiş. Gevur takımını tutuyomuşsunuz falan saçmalık bunlar. Gs liler fb liler ve bjk liler düşmandır. İstwrsen yahudi takımı olsun birbirlerini desteklemeliler. Tüm ülkeler de aynı şeyi yapıyor. Ve rekabet için de böyle olmaso gerekiyor. Düşüncenizi takdir ettim

• VuvuzelaTR kullanıcısına yanıt
    Biz de sizin yönetimden memnunuz panpa problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

atletico dengenizi bozdu bu sefer

geçen sezon da sürekli "ellerinden kupa aldık" diye alay ettiğiniz arsenal 2 maçta dengenizi bozmuştu...

bakalım sırada dengenizi bozacak takım kim olacak???

Anlıyorum, galaksinin en büyük takımlarından İskender Kebap ile yapacağınız maç sizi oldukça korkutuyor ve bize sarıyorsunuz; ama sıkmayın canınızı. Siz UEFA'da çeyrek final oynamış takımsınız!

Siz en büyük galaksilerden olan Tromsöyü, Lviv e dahi yenemediniz... O nolcek şimdi???

Artık Trabzon ve Gaziantep maçlarında da dengeyi tutturursunuz bu sefer

Biz kah onlara elendik, kah onlardan çok daha güçlü takımları eledik.

Avrupa geçmişi ne idüğü belirsiz bir karneye sahip olan, en büyük başarısı da UEFA Kupası'nda çeyrek final olan ve sözüm ona "başarıya endeksli olmayan" taraftara sahip olmasına rağmen utanmadan "Biz bu formayla çeyrek final oynadık" diye reklam çeken takımına dön de bak hele.

Liverpool'u elediniz diye bir yeriniz kalktı. Bu sezon 1 ya da 2 üst turda tıpkı Club Brugge karşısında olduğu gibi trajikomik bir sonuçla elenmeniz en büyük temennim.

istediğimi aldım, 1 hafta sonra tekrar konuşuruz bunları düzgün üsluplarla...

Konuyu provokatif iletilerle dolduruyorsunuz. Şu konuda doğru düzgün, objektif değerlendirmeler içeren Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı iletisi tek tük.

Sonra da düzgün üslup bekliyor beyefendi. Oldu...

Söylediğim şeylere vereceğin 1 tane karşı yanıt da yok, olamaz da. Ancak böyle Ad Honinem'le yanıt verip kaçarsın. (Bu dediğim şeyi bilecek kültür ve kapasite de yoktur sende ya, her neyse... Google'dan bakarsın.)

cevabım var da, "bir yeriniz kalktı", "ne idüğü belirsiz" gibi lafları görünce cevap vermekten vazgeçtim. benim "provokatif" sözlerim bunun yanında hafif kalır... zaten ortalama iq su olan bir türk insanıyla tartıştığımda ya hakaret, ya da sert üsluplu yazılar görüyorum. (akpli seçmenlerinde ya da gs,fb taraftarlarında bu fazlasıyla var.)

Dengeli mengeli esprilerinle IQ düzeyini belli ediyorsun zaten.

Neyse, daha fazla kasma. Yat uyu, bu gece bu kadar Internet sana fazla. :)

• quote:

Futbolcular iyi değil ama kötü de değil. Yönetimin ve Hamza'nın çok iyi olduğunu düşünüyorum. Transfer politikasına laf yapamazsın çünkü borcumuzdan dolayı avrupadan men yeme ihtimalimiz vardı. Yönetim borcu kapatmaya çalışıyor ve en iyisini yapıyor. Sabri olayına gelirsek. Sabri iyi bir oyuncudur (istediğin kadar gül). Verilen parayı hakedip haketmemesi tartışılır ama takımdaki çoğu futbolcu aldığı parayı haketmiyorken sadece Sabrinin eleştirilmesi çok çok yanlış. Bilemeyiz. Belki de olayon arka planında başka sebepler yatıyordur
    Ben yönetimden memnunum.

Hayatımda gördüğüm en saçma yorum bu,sabri ne kadar iyi olursa olsun daha az paraya yada en kötü ihtimalle aynı paraya bu adamı oynatabilirdin ama gittin zam yaptın ki sabri iyi falan değil adam denayerden falan sağ bek yapmaya çalışıyor. 10 liralık hamburgere tadı çok güzel diye 15 lira verirmisin sen?

• quote:

Biz de sizin yönetimden memnunuz panpa problem yok

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.