Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greenk

Dursun Özbek istifa diyoruz. Bizim saf taraftarımız, takımını gönülden hiç bir karşılık beklemeden seven taraftarımız siz maçlara giderek bu dolandırıcı yönetimi sevindirmeye devam ederseniz daha çok yenilgiler yaşarız çoooook.
    Sabri kadar kazma bir futbolcu görmedim. Yemin ederim bu sabri allahın mucizesi, bu kadar rezil futbol ile Galatasaray gibi bir kulüpte top oynamak mucize ister.
    Adam bir tane orta yapamaz mı yaa ne beceriksiz bir adam. Milyon tl leri götür sonra taraftara oyna.
    Bırakın bu duygusal ayaklarını. Askeri ücretle çalışan adam işini yapamayınca işten atılıyor. Bizim sabri milyonları götürüyor yazık bu düzene vallaha. Bırakın desteklemeyin bu yönetimi. Daha transfer yapamadı adamlar onu geçtim. Transfer yapmak istediler tonla para vericekler grosskreutz e ve adamı 2. yarıya kadar oynatamıcaz bu kadar boktan bir yönetim görmedim. Fanatik Galatasaray lı olarak yenilmemize üzülmüyorum artık seviniyorum.
    Takımın anasını ağlattı Dursun Özbek ve çetesi allah aşkına bu üç kağıtçılara karşı istifaları için herşeyi yapmalıyız.
    Ne sponsor buldular ne tranfers yaptılar ne de transfer yapmaya kalkışıp becerebildiler, üstüne üstelik melo telles bruma amrabat gibi oyuncularıda yolladılar sanki on numara kadromuz varmış gibi. Bu rezillik üstüne ben nasıl destek olim bu yönetime.
    Galatasaray ı çok seviyorum ama bu dolandırıcı yönetim gidene kadar Galatasaray yenilmesi bizim için hayırlıdır. Her maç yeniliceğimize bir kez kaybetmeye maç başından sonuna kadar istifaya çağırmaya razı olanlar maça gidip rezil etsinler yönetimi, yoksa maça gidip destek filan olmayın.

Son olarak askeri ücret alıp yeter ki futbolculara destek vermeye giden temiz taraftarımıza sesleniyorum. Biz şuan yenildik diye üzülürken onlar aldıkları paralar ile neler yapsak diye düşünüyor.

Askeri ücret değil asgari ücret.. askeri olsa duramazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Ah arkadaş gelmedi ki Barca, Real bunların grubuna, 1-0 razı oynayan a.madrid geldi. A.madrid'i de bu kadar kötü oynarken görmedim uzun zamandır.

Bizim başarısızlıklarımız üzerinden tatmin olmaktan sıkılmadınız mı?

Siz gruplara kalsaydınız da o dediğin takımlar size gelseydi. Bakalım uzaktan göründüğü kadar kolaymıymış o takımlarla maç yapmak?

Yoo
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar sinirliyim ki belki başka yazım hatalarıda vardır. Sinir etti bu dursun özbek beni ve onun şak şakçıları.
  • Denayer sağ bekte kötümüydü??? Birader sen maç izleme boşver bak sana bi kanal öneriyorum harika bi kanal. Cartoon Network. Çok güzel çizgifilmler var öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: greenk

Hocam o kadar sinirliyim ki belki başka yazım hatalarıda vardır. Sinir etti bu dursun özbek beni ve onun şak şakçıları.

Takma kafana ... ben fenerbahçeliyim bu sene biz takalım 4. Yıldızı kardeş kardeş takılalım ..

• sorun dursun özbek te değil.dursun özbek samimi bir insan.galatasarayı son 2 yılda maalesef soydular.dursun özbekte bunun sıkıntılarını yaşadı ve yaşıyor.

dursun özbek in bir hatası varsa o da geldiğinde iyi bir sportif direktör getirmemesi oldu.

sıkıntı hamza hocada aga.sabri ile oynarım diye tutturan dursun özbek değil hamza hocaydı.

geçen sezon takımı şampiyonluğa götüren baş aktörlerden biri olan yasini gene yedek soyundurdu.

yasin oyuna girdi ve bence fark yarattı.topla dripling yapabilen oyuncu yokken yasin ilk 11 de başlamıyor.enteresan.fenerde de volkan şen var topla dripling yapabilen.bu oyuncular günümüz futbolunda fark yaratıyor aga.ama hamza hoca bunu göremiyor.

denayer maçın en iyisi idi galatasaray adına.

hamza hoca jose yi neden oynatmadı anlamadım.

sneijder de sorunlar var aga.kafasına göre topa vuruyor.drogba yapıyordu bunu zamanında.

takımda gene yerli yabancı zıtlaşması olduğu gözleniyor.taaa gökhan zan melo kavgasından beri bu sorun çözülmedi.

carole ü beğendim.daha da iyi olacak bence oynadıkça.

yasinin en etkili olduğu yere poldi nin alınmasınıda anlamış değilim.yasin sneijder uyumunu bozdu hamza hoca.

takımda hala ideal sağ açık yok.transfer rezaletini gösteriyor bu.daha doğrusu sportif direktörün olmamasını.bruma yı neden yolladılar anlamış değilim.sağda bruma solda yasin yardırırlardı bence bu sezon.

bu sezon başı miadı dolmuş olan bu kadro yenilenmeliydi.daha genç daha az maliyetli bir kadro ile dinamik bir oyun ortaya çıkarılmalıydı.beşiktaşın yaptığı gibi.

son olarak hamza hoca trabzon maçından sonra kovulmalı.net

yerine mustafa denizli getirilmeli.

• raunk kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam da boyle bir macta bunu yapmak normal bir macta yapmaktan daha agir bir sey. Gerek futbolcular gerekse yoneteciler icin. Normal lig macinda soylense daha iyi olmaz miydi? Onun disinda daha lig baslayali yeni olmus. Bir bekleyin ikinci yariya kadar. Zaten su anda baska birisi gelse onun cikaracagi performans su anki galayasarayin cikardigi performanstan daha da kotu olur diye dusunuyorum. Sonucta oyuncularin ona alismasi ve onun oyunana alismasi gerekir.

• Her konuda da takipte maşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın en iyisi Denayer di.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza hocanın ruh durumu ile takımın sahadaki görüntüsü çok benziyor aga. hocada sıkıntılı bir ruh hali var.devamlı sızlanıyor.bu durum oyuncularada yansıyor.

sanırım geçen sezon takımı bu halden ali dürüst ve a.albayrak çıkardılar.gene sıkıntılı maçlar oynandı ama takım birlikteliği azçok kurulmuştu.

bu takımı bu kaostan çıkaracak tek isim rahat ve cool tavırlarıyla mustafa denizli olur sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKES21

quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

La olm borcunuz varken bile şampiyonlar ligine gidemiyorken bile ve hatta gidemeyeceğinizi bile bile dünya transfer yaptınız. Sen yönetiminden memnunmusun? Pavalı köpek seni

doğru sizin uefa kupanız vardı demi . yahu parmanın bile 2 tane uefa kupası var . bi düşmedi dilinizden beeee

:) CL hariç ne kupa ararsan var bizde:) Müzemizde sizin 2 katınız kupamız var; Türkiye Kupasını bile sizin gibi 30 senede bir almıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Takımın en iyisi Denayer di.

Yasin de çok iyiydi bugün
  • Denayer beğendim.
    Emre Çolak tercihi fiyasko idi.
    Sabri hiç beğenmedim.
    Carole çok yabancı kaldı.
    Umut Bulut ilgiyi arttırdı, Yasin Öztekin girişiyle enerji baya yükseldi.
    Selçuk Melo'suz biraz çıplak kalmış gibi Xavi'si erken emekli olan İniesta gibi.
    Burak Yılmaz her zamanki gibi rahat golleri kaçırdı, pozisyonları harcadı, bitirici bir forvet yine olamadı.
    Sinan Gümüş tercihi denemeye değerdi.
    Muslera tek şanssızlığı geriye dönme sıkıntısı çeken bir takımın kalecisi olmasıydı.
    Sneijder bir iki deneme daha yapsa çok daha güzel olabilirdi, yine de iyiydi.
  • Hahaha ben de bunu demeye calisiyorum. Su da var aslinda maci galatasaray yenmis olsaydi yine yonetim istifa mi diyeceklerdi yoksa bir yenilgi icin mi bekleyeceklerdi

• Hamza hoca evine gidince özellikle ilk yarıyı izlesin ki hatasını görsün atletico gibi bir takım defanstan hücuma çıkarken toplu çıkıyor biz 3 kişiyle sanırsın defansımızda 200 milyon dolarlık 4 adam oynuyor ben böyle özgüven hiçbir takımda görmedim varsa biri söylesin koskoca real madridte ronaldo orta sahanın gerisinden top alıyor hücumu başlatıyor bizim forvetler ve orta saha rakip defansın orda takılıyor.Hamza hocaya gelirsek adam o kadar iyi niyetli ki defansta denayeri oynatacak hakan balta üzülür diye ön libero oynatıyor.Baktı ki bu oyuncular iyi niyeti kötü kullanıyor emre ve sabriyi kenarı aldı.Hamza hocanın bende 1 maç kredisi kaldı eğer denayeri kesip sabriyi oynatırsa manisaspor ve ya akhisarspor hamzayı bekler...

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Bence bir yenilgiyi beklerlerdi

• Fenerliler artilasin +

• quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Denayer sağ bekte kötümüydü??? Birader sen maç izleme boşver bak sana bi kanal öneriyorum harika bi kanal. Cartoon Network. Çok güzel çizgifilmler var öneririm

Ben denayer sağ bekte kötü mü dedim? Sabrinin maaşından bahsediyorum sen ne diyosun
  • Bu Hamza'nın pişkin pişkin tavırları beni deli etmeye başladı.
    Neyin sabrından bahsediyor hani bu takım şampiyon takımdı?
    Transfere gerek yoktu çünkü bu oyuncu grubuna hakaret olurdu.
    Taktik ve analiz bilgisi sıfır geçen senden hiçbir farkı yok bu takımın geldiğinden beri bunu söylüyoruz ha Prandelli ha Hamza...
    Tez zamanda yönetim ile birlikte defolup gidecek inşallah.
  • Denayer bence sağbek oynasın ligte Cidden daha iyi oynadı orada. Hücuma Sabri'den çok katkı verdi.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.