Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Yaza yaza klavyeyi kırarız 5 sene öncesi gibi.

Adnan Polat yönetiminden hiç bir farkı yok.

Önünde tarihin en kolay CL gruplarından birine düşmüşsün ama 1 puan ancak alacaksın.

Yazın 3 ay taraftar kalçasını yırttı transfer transfer transfer diye.

Santrafor hastalığı var camia da almıyoruz inatla.

Burak kim, Umut kim? İkisi de PTT 1. lig takımlarında ego tatmin edecek adamlar.

Emre Çolak kim? Saçlarını jöleleyip instagram da karıya kıza piyasa yapan kendini yıllardır geliştiremeyen bir adam.

Mayıs 30'dan Eylül 1'e kadar Galatasaray'ın yapması gereken şuydu;

İyi bir yabancı teknik direktör.

Çok iyi bir sponsorluk anlaşması.

Transfer;

Şu takıma 4 sene üst üste CL'ye katılan, 4 sene de 3 lig şampiyonu olmuş, 4 sene de 3 süper kupa, 4 sene de 2 ZTK kupası şampiyonu olmuş bir takım finansmanıyla, İbrahimovic-Soldado-Huntelaar-Pato-Suarez-Higuaín vs... gibi üst düzey bir santrafor, Pedro vs... gibi bir forvet arkası-kanat oynayabilen çok amaçlı bir oyuncu ve alamadığımız Großkreutz'u zamanında Ağustos başında almak. Daha sonra Melo gibi takımın omurgasını oluşturan, takımı hep ayakta tutan, orta sahanın kolonu görevini yapan adamı gerekiyorsa 2 kat maaş vererek takımda tutacaktık.

Bunları yapmanın maliyeti bonservis olarak bize 30-40 milyon euro bir şeye patlardı. Zaten CL'de galibiyet primleri, sponsorluklar fln derken deli para gelecekti.

FFP fln bahane ve yalandır. Peşinen not düşeyim, yazdığım kalibrede bir takımın bunları yapması gayet basit ve kolaydı.

Ancak vizyonu olmayan ve camiayı sabote etmek isteyen biri günümüzde yaşadıklarımızı yapacaktı ve yaptı da.

Yazdıkların tam nokta atış.Çok dendi bunlar ama benim anlamadıgım son 4 senede böyle vizyonsuz bir takım nasıl böyle şampiyon oluyor? Fenerbahçe ve Beşiktaşın bunu değerlendirmesi lazımdı.Tek vizyonsuz Galatasaray değilmiş lakin bu sene tam anlamıyla Galatasaray her anlamda '' sıçtı '' Fenerin ve Beşiktaşın yeni yapılanması ve kadroları çok iyileşti.Galatasarayın acilen çok büyük bi iyileşme dönemine girmesi lazım yoksa 3-4 sene bırak CL'yi ligte başarı görmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: __SpartacuS__

quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

En azından fazla fark olmadı, teşekkürler Galatasaray :)

Sizin rekoru egale edemedik kusura bakma bro

Genç, geçen sene yediğiniz 30 golü çabuk sindirmişsiniz bakıyorum.

Ya git işine sana cevap verende kabahat. Kac kere katılmışsınız bu arenaya kaç kere gruptan çıkmışsınız kaç kere ceyrek final oynamışsınız. Yine ilk5 hafta klasik beşiktaş taraftarı modundasınız. Lig bitince şerefli 3.lük bla bla bla.. Hadi git uyu kardeşim skenderbeu maçını düşün heyecanlan , biz de devler arenasındaki hatalarımızı konuşalım burda. Senin burda işin yok.

Sinirlenme genç geçer bunlar

https://www.youtube.com/watch?v=FmZEqrcUVls

Dk. 19 ve 89 Crouch, 32, 53 ve 56 Benayoun, Dk. 69 Gerrard, Dk. 78 ve 81 Babel

--Siz çok konuşmayın isterseniz CL konusunda, daha unutamadık

Türkiye milli takımının ıngiltereden yediği 8 golü de yaz buraya istersen aynı hesaba geliyor cunku. Bugün galatasaraya yemin ederim bayağı bir destek verdim. Her ataga çıktıklarında heyecanladim, tırnaklarimi yedim stresten sonuçta Türkiye'yi temsil ediyor. Senin gibileri gördükten sonra insanın destekleyesi falan kalmıyor kardeş.

Cevabından önceki alıntıları sen yaptın sanmıştım, o yüzden yazmıştım.Neyse profilindeki atletico resmini gördükten sonra pişmanda olmadım :) Madrid formasıyla GS-RM maçına gelen fenerliden farkın ne ? Gelmiş milli takımı sokuyorsun.Şurda avrupada bir başarımız olsa, hatta kupa alsak içinize dert olmayacak sanki..

• ''sabri iyi falan değil adam denayerden falan sağ bek yapmaya çalışıyor'' sen bu cümleden denayeri oynattığı için hamza hamzaoğlunu eleştirdiğimi mi anladın? Sabri iyi değil yazıyor denayer değil,zam yaptığın sağ bekin yerine stoperi sağ bek oynatıyor diyorum denayerin iyi kötü oynamasından bahsetmiyorum
  • Astana icin umudu var mi acaba taraftarin merak ediyorum... Bence disarida o maci da kaybedecek bu takim. Burada averajla filan yenerseniz UEFA'ya dusersiniz belki.

Saka maka iyiki dorduncu gruptan Wolfsburg filan gelmemis, su anda tum sampiyonlar liginde yenebileceginiz tek takim Astana cunku, sansiniza da o denk geldi.

Gecmis olsun. Umarim takim ici dengeleriniz bozulmaz su an cok iyisiniz cunku. Baskaniniza selam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Ah arkadaş gelmedi ki Barca, Real bunların grubuna, 1-0 razı oynayan a.madrid geldi. A.madrid'i de bu kadar kötü oynarken görmedim uzun zamandır.

Bizim başarısızlıklarımız üzerinden tatmin olmaktan sıkılmadınız mı?

Siz gruplara kalsaydınız da o dediğin takımlar size gelseydi. Bakalım uzaktan göründüğü kadar kolaymıymış o takımlarla maç yapmak?

Yoo

Çapınız ancak ona yeter zaten. Kime ne anlatıyorsam... :)

Hadi, bizim maçlarımızı izleyip olası yenilgiler sonucu mastürbasyon yapmaya devam edin. Molde'ler, Celtic'ler, Ajax'lar, BATE Borisov'lar kesmez sizi.

Değişik bir fantezi anlayışın varmış, enteresan

• Sabri çok kötü olduğu için Denayer oynamadı. Denayer çok iyi olduğu için sağ bekte oynadı. Denayer daha 20 yaşında ve bonservisi citynin elinde. Her iddiasına girerim ki dünyanın en iyi oyuncularından biri olacaktır şu 3 yıl içerisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Forum gslilerin aglamasını kaldıramadı çöktü

Fb ve bjklilerin *** gecmesinden dolayi coktu. Cikin konudan da forum rahatlasin.
    Böyle yaparak mi tatmin ediyorsunuz kendinizi ? Ülkemizin takiminin yenilmesi neden hosunuza gidiyor ?

Onu bizim shakhtar forumuna gelmeden önce düşünecektiniz iyi eğlenceler size :)

Onu yapanlarin sahsi terbiyesizligi o. Öyle yaptılar diye sizin de öyle yapmanız gerekmiyor. Herkes kendisinden sorumlu. Böyle yapılmaya devam edilirse bu kısır döngü bitmez.

Onlar yapınca bizim taraftarda yapıyor ve haklılar kimse eleştiremezler gs liler yapıcak bizimkiler yapmıcak öyle bi dünya yok iki tarafta saygılı olursa zaten olmaz bu gibi mesajlar.

Gs yapip fb yapmayınca veya tam tersi olduğunda , diğer taraf ezik mi kalıyor ?
    Aksine yapan tarafin itibari zedeleniyor bence.

• Beyler bu kadar antifb yada antigs olmanıza gerek yok. İlkyarı sahada yoktuk. 2.yarıda oynadık gayet iyi ama atamıyoruz gol atma problemimiz var iyi bir forvet şarttı almadılar yada alamadılar. Bu takım havaya girerse ligde iş yapar. Benim gönlümden geçen 3.olmak uefaya gidip derece elde etmek. Bu takım Muslera - Denayer Semih Chedjou Balta(carole) - Selçuk Jose (hamit iyileşmesi lazım çok acil) Yasin sneijder podolski - Burak oynar. İdeal kadro budur. Sabri fos umut fos göz var nizam var allah aşkına ^^ Fenerede başarılar.
  • İkinci yarı Madrid bıraktı kendini. Ona rağmen yine iki tane yüzde yüz pozisyona girdiler, yine muslera sayesinde fark açılmadı. Astana bile zorlar sizi.

• Atletico yu yeneriz dusuncesinde olan var miydi ? En iyi beraberlikti bizim icin olmadi oda , ayni sekilde benfica icinde gecerli puan alalim yeter 1 puan da cok iyi bizim bu grubu 3. Bitirmemiz lazim.

• Takimda ne yazik ki bitiricilik hic yok. Kucuk buyuk hic farketmez rakibin ilk ciddi atagi gol oluyor. Musleraninda henuz formunu yakalayamamis olmasindan dolayi uzerine gelmeyen her top gol oluyor. Bizim takimsa 10 pozisyona girecekki belki birisi gol olsun. Takimda ümit var mi derseniz bence yok.her mac bir fantezi deneyip mac sonu eksileri gorduk diyen bir td var.arkadas siz bu kamplari bosami yapiyorsunuz.madem tum eksiklikler maclarda gorulecek kampi niye yaptiniz.

• Zamanında sabri ne güzel kadro dışı bırakılmıştı, kendine vefasızlık yapılmıştı güya.

Türk futbol tarihinin en rezil adamı sabri, GS yönetiminde akrabasımı vardır nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Gerrard

quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Yorumlara bakıyorumda forumun zeka seviyesi hakikaten yerlerde. Gören de berbat oynadık sanar. Ulan fenevliler zavallı olduğunuzu bu kadar belli etmenize gerek yok be abicim. Hadi siz Molde maçına hazırlanın. O tatluş yanaklarınızdan öpüyorum. Haydi yatağaa :)

Berbat oynadınız.

İkinci yarıda uykun geldi heralde

• allah aşkına burak ve umut la şampiyonlar liginde gol atılır mı? akıl var mantık var. bu iki oyuncuyu postalayın, yoksa iflah olmaz bu takım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKES21

quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

La olm borcunuz varken bile şampiyonlar ligine gidemiyorken bile ve hatta gidemeyeceğinizi bile bile dünya transfer yaptınız. Sen yönetiminden memnunmusun? Pavalı köpek seni

doğru sizin uefa kupanız vardı demi . yahu parmanın bile 2 tane uefa kupası var . bi düşmedi dilinizden beeee

Sizin niye yok?

Hadi bu sene inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

Astana icin umudu var mi acaba taraftarin merak ediyorum... Bence disarida o maci da kaybedecek bu takim. Burada averajla filan yenerseniz UEFA'ya dusersiniz belki.

Saka maka iyiki dorduncu gruptan Wolfsburg filan gelmemis, su anda tum sampiyonlar liginde yenebileceginiz tek takim Astana cunku, sansiniza da o denk geldi.

Gecmis olsun. Umarim takim ici dengeleriniz bozulmaz su an cok iyisiniz cunku. Baskaniniza selam.

Yaw he he 4. Torbaya bidaha bak sen

• Kaç sıfır yenildi gs?

• quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

Kaç sıfır yenildi gs?

2:0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirlisi ya sizde deplasmanda yenersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Önceden şu konulari okurken zevk alirdim mantik çerçevesinde konuşur tartışırdik.

Şimdi bakiyorum buradaki ufak bebeler yüzünden hic bi sey okunmuyor

Bi de her mesajin sonunda yok mu deli ediyor beni.

Adamlar gülünce hakli olduklarini saniyor. Forumun içine ettiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.