Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profosyonelliğin kırıntısı yok takımda , ergen çoluk çocuk lara emanet etmişler takımı emre burak sabri...
    Birde rakibe bak, disiplin azim hırs zeka..
    Bizdekilerin kazmalıklarını geçtim bunlarda iş ahlakına yok kendi bildiklerini okuyorlar sahada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle 5 fark yesek belki Hamza'dan kurtuluruz demiştim ama maalesef olmadı. Sanırım işimiz İspanya'ya kaldı. Orada güzel yeniliriz diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 16:45:30 >
  • oguzozan O kullanıcısına yanıt
    Ne kadar da araştırmacı gazeteci bir erkek:D Keşke gözlerimizle gördüğümüz maçlara baksak:D
  • Astana bile GS yı yener grup sonuncusu GS olur. Hamza kovulur dursun özbek istifa eder GS kayyuma gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka maka Denayer gerçekten iyi
  • akşamki maçta yapılan en doğru şey " YÖNETİM İSTİFA" yuhalamasıydı...
  • quote:

Ne kadar da araştırmacı gazeteci bir erkek:D Keşke gözlerimizle gördüğümüz maçlara baksak:D

Olur

http://www.mackolik.com/Mac/1145844/Benfica-Fenerbahce

• quote:

Alp Er Tunga öldi mü?
    AtletiKoydu mu?
    BenfiKaydı mı?
    Şimdi astana yaslanır

Mesajı Şikayet Et
    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

• Belki eksileyeceksiniz ama cidden dalga geçmeye gelmedim. Ben de sizin kadar üzüldüm mağlubiyete ama maçla ilgili iki kelam etmek istiyorum

Sahanın en iyisi denayer dı.

-Denayer kim? Citynin kadrosunda düşünmediği (en azından önümüzdeki bir iki sene için) bir isim.

-Peki city kim? Senelerdir şl de çeyrekten ilerisini görememiş bi takım. Yani baktığınızda şldeki profili gsyle denk.

Şl de çeyreği görememiş ortalaması 2.tur olan city le şlde çeyreği görememiş ortalaması 2.tur olan gs nin kadrosunu kıyaslamak için denayer örneği yeterli sanırım.

Bir diğer husus.. üstünüze alınmayın ama gs tarafarı cidden iyi gün taraftarı. Statta boşluklar var. Daha ilk maç şl için ve stat dolmuyor. Stat ne olimpiyat gibi leş bi yerde ne de seyir zevki olmayan bi stad. Bahane yok yani. Ama ligte işler kötü diye şlnin dah ilk maçında bile dolmuyor.

2010-2011 sezonunu hatırlıyorum. Orta saha üçlüsünüm Mustafa sarp barış özbekli sabri olduğu sezon. O sezon bjk için de işler iyi gtmiyordu. Kahvede gs-bjk derbisini izlemeye gittim inanın sadece 10 kişi vardı 10u da beşiktaşlı. Tabi bi sene sonra gsnin anadolu maçlarında bile dolup taştı o kahve. Neyse lafı çok uzatmamayım kimseyi de kırmayayım. Ama durum böyle

• Muhakkik kullanıcısına yanıt
    Güzel maç olmuş bi gol atsak finaldeymişiz:D
  • quote:

Komikmiş kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

quote:

Komikmiş kardeş

Bence de 02.05.2013 tarih iki sene önce ilk maç 1-0 yendik bu maç 3-2 bitse uefada finaldeymişiz anlamayamadıysan linki iyi incele:)
    Onu bırakta bağırın ulan yönetim istifa die
  • Yazik fazla vurmayin dalga gecmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onu bırakta bağırın ulan yönetim istifa die

Sen de sana pavalı köpekler diyen için bağırsan keşke

Tribünde saçma sapan insan çok adam söler tabi muhalefetin desteğiyle oraya gelmiş taraftara. gelip de 30 milyon Fenerbahçeliyemi dedi başkan onu.

Hala adamın Allahtan gelen doğuştan eksikliği ile dalga geçiyosunuz neymiş r leri söyleyemiyormuş. Yazık size.
  • quote:

Tribünde saçma sapan insan çok adam söler tabi muhalefetin desteğiyle oraya gelmiş taraftara. gelip de 30 milyon Fenerbahçeliyemi dedi başkan onu.

Hala adamın Allahtan gelen doğuştan eksikliği ile dalga geçiyosunuz neymiş r leri söyleyemiyormuş. Yazık size.

Yazık sana sende gelmiş burda eğlenebileceğini sanıyorsun

Arabasında olan bi video da vardı. onu da göz önüne kat istersen.

Neyse bence yavaştan forumuna doğru yol almaya başla sen.

• maalesef galatasaray tarihinin en kalibresiz hocasıyla çalışıyoruz son 1 yıldır.iyi oynayanı kesiyor .çoh enteresan. yasine kafayı takmış.ne yapsa kendini beğendiremiyor yasin.takımın topla dripling yapabilen tek oyuncusu.

hamza hocanın kısır görüntüsü ve ruh hali takımada sirayet ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

yıllardır 6s nin kura balı olurdu bakalım bu ballı kurada bu maclarda ne olcak bakalım.zor rakip değil atletico madrid .cok ballı 6s

Zaaaaaaaaa molde maçında başarılar

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.