Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 2. Maç | FC Astana - Galatasaray | 30 Eylül | (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
2
Favori
19.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolda şans faktörü olmasa bu maçı Astana 4-1 kazanırdı.
  • Zorlu Kazakistan deplasmanından puan çıkartabilen Gs'yi kutluyorum. Aferin çocuklar!

• Resmen 4 gol attık ya lan.

• Şampiyonlar liginin en zayıf 2 takımı resmen
  • 2 saate havalimanına gidiyorum. Bunlar artık protestoyu hakketti. Resmen taraftar olarak salak yerine konuyoruz. Ben hayatımda bu kadar sinirlendiğim bir maç hatırlamıyorum.
  • Amatör takıma puan vermekle kalmayıp adamlar bizden daha iyi oynadı bu kadar rezillik olamaz.
  • Bu kadar kötü bir 2.yarıdan sonra bu skor normal...
  • Hadi bakalım taraftar kimi istifaya çağırcak kimi suçlu bulcak bu sefer her kötü sonucta olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Abi Sneijder gibi bir topçu orda niye dikiyor ya, bomboş gitse kesin gol. Resmen ordan döndü gol oldu..

Adam napsın çıldıracak seviyeye geldi umuta bak yasine bak bunlar 1.lig oyuncusu. Selçuk orada bile oynayamaz zaten bu fizik varken kız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

Bizim takımlar Avrupa'da niye böyle arkadaş? kaç sezon oynadınız,tecrübesiz desek o da değil.

feneride galatasayida ayni bok. kendi kendimizi kandiriyoruz. bizim lig 5.sinif bir lig.

5.sinif bir lig oldugumuzu kabul edelim once

ben feneri izlemeyi bu yil biraktim artik galatasarayda bitmistir. geriye bjk kaldi bakalim

• bu takım gs den başka takımdan puan alamaz resmen amatör takım ama gs de öyle zaten denk
  • Moruklar Astana'ya karşı kapanmaya çalıştı ya bu Hamza Hamzaoğlu ben daha birşey demiyorum. Yıllardır öğrenemedik biz kapanırsak illa biri manyakça olasılığı olmayan bir hata yapar ve gol yeriz. Hadi büyük takıma karşı kapanırsın anlarım Astana nedir?
    Selçuk nedir? Sabri nedir? Umut nedir?
  • Allah belanızı versin! Yeter beee, istifa edin! Şu Astana'ya karşı bile defansif oynuyor!
  • Denge Dengeoğlu : Çok dengeli bir rakibe karşı oynadık. Dengeli kapanıp, dengeli çıktılar. Taraftarlar da bir o kadar dengeliydi, gerginlik olmadı ve çok dengeli bir maç geçti.

Bu kadar dengenin bir arada olduğu bir maçta maçın 2-1 bitmesini kabul edemezdim, oyuncularıma dengeyi kurmalarını ve gol yemelerini söyledim. Sonuçtan ve oyunun dengesinden çok memnunum.

Ayrıca, hakeme de maçı bu kadar dengeli yönetip, dengeli kararlar verdiği için tebrik ediyorum.

• Ne oldu podolski efendi? Girersen havaya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sonunda Semih'in patosu olacağım yeter be arkadaş yeter, ne çektirdin ya yeter!
  • arkadaşlar hakem +5 dakika uzatma vermedi mi? 02.30'da nasıl bitiyor ben yanlış mı gördüm acaba?
  • MuhahahahHAMZA yorumunu hakettiler artık, çıkıp konuşsun bakalım havalı havalı şimdi de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa bu iki takımada fazla kimse kusura bakmasın...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.