Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 2. Maç | FC Astana - Galatasaray | 30 Eylül | (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
2
Favori
19.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyonlar liginin en zayıf 2 takımı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Gs puan kaybettiğine göre bjk fb de kaybeder

fb kaybeder

bjk uç ıhtımallı maç bence 0dan 1
  • Yuhh yazık o kadar yatırılan paralara..
    Bide Rıdvan 6 oyuncuları Kazakistan milli takımında diyor yaa.. sanki Galatasaray'in 6-7 tane oyuncusu Türk Milli Takımı'nda oynamıyor ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengeli bir skor :)

Şaka bir yana takım boş değil deplasmanda 1 puan fena olmadı.
  • Şu astananın yerinde molde olsaydı 5 atardı 2 de gs kendi kalesine atardı maç 7-2 biterdi. Taraftarlık olsun diye demiyorum ben gsnin bu maçı kazanmasını cidden istedim.
  • Maç kaç kaç beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs hamza hoca gibi bir efendi hocayı istifaya çağırıyor cok yazik nankor herifler birde bize diyorlar ertugurlu agllatiniz diye bak bak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza bu takıma faydam olmadığı an bırakırım diyordu.şimdi adamsa istifa etsin

• Çakma pirlo, Bilal
    Çakma Ramos, Semih
    Çakma Yıldız, Podolski
    Çakma Xavi, Xelcuk

şu oyuncuları böyle yapa yapa, pohpolaya pohpolaya bu hale getirdik. Allah hepsini kahretsin.

• Yabancı sınırı da kalktı bu adam niye oynatıyor Semih'i niye?
  • Kendi evimizde 6 tane yediğimiz real madrid maçından bile rezil olduğumuz maç bana göre.
    Hamza Hamzaoğlu 4.yıldızını da al defol git akhisara chedjou var kenarda fatih terimin çöp defansı semih ile başlıyorsun.2 gol de semihin hatası son dakikalar muslera zapatayı aratmadı.

• Şu konuda Hamza'ya küfür eden elemanların geçmiş mesajlarına baksak birçoğu temmuz ağustos aylarında Hamza hocayı övüyordur. Galatasaray'ın Beşiktaş ve Fenerbahçe ye göre en büyük dez avantajı taraftarının futbol bilgisi olmaması.

• Transfer yoksa puan da yok. Başkan istifa

• Ve Astana'dan puan çıkarmayı başardık . Tebrikler Çocuklar , Tebrikler !!!
  • Semihinmi allah belasını versin Hamzanınmı versin Dursununmu versin vallaha bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

telles ve melo yu verip 2 cop rodrigez ve carole u alan yonetimin allah belasini versin.ust duzey oyunculardan 2. sinif oyunculara gecince kendi kalemize 2 gol de atariz 5 gold de atariz.

Telles ve Carole transferlerini Emre Utkucan yaptı. Gayet iyi transferler. Sol beke Marcelo falan mı bekliyorsunuz?

O yapılan rezil transferleri Mancini kendisi gerçekleştirdi.

Transfer sadece Emre Utkucan'a bırakırsa oyuncu kitlesi olarak bir sorun yaşamaz Galatasaray. Onları yönetmek vs bilemem.

• Rezillik diz boyu kıçı kırık astanaya puan kaybediyoruz üstüne adamlar bizden iyi oynuyor.
  • Hamza hoca istifa diyorsunuzda istifa ederse bu yönetim bu vasifla yilmaz vurali bile getiremez

• Ayda yılda bir iddia oynadık o da gitti. Sağlık olsun ders olsun...

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.