Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 2. Maç | FC Astana - Galatasaray | 30 Eylül | (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
2
Favori
19.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

kimsede demiyor niye 2.5 ta bitti maç ???

ilk yarı da 5 dk uzatma verdi ama uzatma başlamadan bitirdi maçı

ikinci yarıda uzatma 5 dk dı sanırım bu hakem niye oynatmadı uzatmaları hey millet !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanyuS

quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

Yabancı sınırı da kalktı bu adam niye oynatıyor Semih'i niye?

ŞL de yabancı sınırı zaten yok

Biliyorum hocam ondan bahsetmedim ligde'de vazgeçmiyor şu semih'den adam başımıza kaldı bir türlü kurtulamıyoruz
  • Galatasaray bitmiş ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok Benfica'yı orda yeneriz bilmem içerde yensek dışarda 1 puan alsak grupta 2. oluruz diyenler gerçeklerle yüzleşmiştir umarım.Gruptan çıkma şansımız tamamen bitti bu maçla beraber bence.Astana da rezalet takım,böyle maç 40 yılda bir olur bizden başkasından puan alamazlar.Biz de alamayız,Benfica bizi orda da burda da yener.Astana ile berabere kalsak bile Avrupa Ligi'ndeyiz beraberlik skoru 3-3 ve üstü olmadığı müddetçe.Bunu da beceremiyorsak sonuncu olalım anasını satayım zaten.
  • Maçtan sonra paso birbirimize giriyoruz,adamlar dünya milyon dolarları alıp köy takımını yenemiyor,gündüz yenilip,berabere kalıp akşam diskoya,barlara gidiyor bu adamlar, biz de saçımızı başımızı yolduğumuzlar kalıyoruz. bütün takımlar için bu böyle.

Bu heriflere,3 kuruşluk futbolcu müsveddelerine Messi,Ronaldo muamelesi yapıp,piyasalarını yükseltip, bir taraflarını kaldıran mantalitenin değişmesi laazım ilk önce. Yoksa bu kafayla hiçbir takımımızdan bir .... olmaz. Verecen makul ,astronomik olmayan ücreti, oynuyorsan oyna oynamıyorsan ....r git diyecen.

Umut,Sabri gibi adamlara su gibi para akıtırsan olacağı bu işte. Feneride böyleigalatasarayıda böyle, beşiktaşı da böyle.
  • Kötü gün taraftarı kalmamış arkadaş
  • Ne yalan soyliyeyim üzüldüm yine. Hani bu benim salakligim mi yoksa başka birşey mi.

Molde maçında biz yenilince ölümüne trollediler,ayrıca mahallede birkaç fener düşmanı hanzo her molde gol attığında köpek gibi bagiriyorlardi. Ben o gün demiştim sizde astanaya puan kaybedince bende aynısını yapacağım diye ama utandım avrupa maçında rakip takım kaybedince sevinen şerefsizler var çok üzülüyorum ulan.

Hani bazi insanlar diyor ya, biz 10-15 seneye avrupa nin kökünü soktururuz diyorlar ya nah soktururuz. İsterse messi ronaldo gelsin. Böyle salak bir yönetim oldukça Türkiye de hiç bir mok olmaz.

Tff sinden tutta,t.d tutta,alt yapisindan hepsi çöp. Ulan bi ülke her mokda geri kalirmi ulan.

• çok büyük bir zafer.hak edilmiş bir beraberlik.oynayan herkes terinin son damlasına kadar mücadele etti.tebrikler gs.Türkiye sizinle gurur duyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

Şu maçın skorunu söyleyecek birisi yok mu koca forumda

2-2 bitti kardeş

• bide istanbuldaki macta 3 puan alırız sonra toplam 4 puanla bitiririz

4 puan la uefa ya gidermiyiz bilemem.sonucda astana rakiplerden puan alırsa bizim yerimize uefa ya gidebilir
  • Hamzasporlular burada mı? ya da yönetim oyuncu almıyor diyenler? adam sğ bek ihtiyacımız yok dedi yeni aldığı stoperi sağ bekte oynatıyor hani ihtiyacın yoktu? bu kadar vizyonsuz görmedim, bu takım hamzaya büyük geliyor, geçen sene hep zorla maç kazanıp şampiyon olduk, bu sene zor oluruz, Ünal Aysal'ı sevmem ama yönetimden anlıyor vizyon farkı kendini hemen belli etti,
  • Arkadaşlar taraftar bir şekilde tepkisini göstermeli adamlar o kadar yüzsüz ki hala herşey yolundaymış gibi davranıyorlar
  • Bugün de aziz baskan cikip diyorki futbol sektorunde milyar dolarlar var ya baskanim tamam var ama birazda taraftarı dinleyin allahaskina...

Gs baskanida Bjk baskanida lutfrn artik taraftarini dinlesin.. sonucta bu adamlar taraftar uzerinden de para kazaniyor bu sektordeki en buyuk oyuncu taraftar kardeşim van persie gomez ya da podolski değil.

• Daha beter olun inşallah, dua edin en kolay gruba düştünüz gelmedi ki bayern
  • Dengeli skor..

• İbra yedek miydi bugün?

• Son saniyelerde Sabri'yi oyuna almak nedir arkadaş?

• Gecmis olsun :D

• 2-2 mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astana iyi oynadi yalniz. 70 dakika falan baya pozisyonlari var. bilalin gol disinda hic bir numarasi yok. Semih bir suru hata yapti.
    hadi tamam olabilir ama 90. dakika da neden oyuncu degistiryosun . Sabri neden giriyor abi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.