Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 3. Maç | Galatasaray- Benfica | 21.10.2015 | 21:45 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.151
Cevap
6
Favori
22.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakeme boşuna laf etmeyelim bence gayet güzel oynattı,adam sert futbol oynatiyor adamlar daha saldgirgan oynadığı için sanki onlarin faulleri vermiyo gibi gözüktü ama poldi herife topa hic temas etmeden tekme atıp topu alip hücuma çıktığı pozisyondada vermemişti. Ofsayt karari evet hatali,5 dk oynatma sebebide bilal oyundan çıkarken cok zaman geçti ama maçı vermek istese korneride kullandirirdi ne hakemler gördü bu Türk takımları o yüzden iyiydi bence hakem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be uzun bi aradan sonra

• Jussive_ J kullanıcısına yanıt
    Allah senden razı olsun. Sayende maçı izledim.
  • HAMZA HOCA ULAN HELAL OLSUN BEE BRAVO

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

İddaa'da ms2 oynadım. Umarım Benfica yüzümü kara çıkarmaz.

• Noldu gençler ağrı sızı var mı ?
  • Ya ne kadar boş konuşuyorsunuz sanki Türkiye hakemlerin bilmiyorsunuz

• kalbimiz ve dualarimiz simdi de fener ve besiktas ile.

• inş yarın fener de yener takımlarımız devam eder yollarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

Hakeme boşuna laf etmeyelim bence gayet güzel oynattı,adam sert futbol oynatiyor adamlar daha saldgirgan oynadığı için sanki onlarin faulleri vermiyo gibi gözüktü ama poldi herife topa hic temas etmeden tekme atıp topu alip hücuma çıktığı pozisyondada vermemişti. Ofsayt karari evet hatali,5 dk oynatma sebebide bilal oyundan çıkarken cok zaman geçti ama maçı vermek istese korneride kullandirirdi ne hakemler gördü bu Türk takımları o yüzden iyiydi bence hakem.

Eğer bu hakem iyiyse benden de profesyonel hakem olur hocam,ciddiyim.

• Konuda çok güzel bir birliktelik var. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Trollerin bu güzel havayı yok etmesine izin vermeyin.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

İddaa'da ms2 oynadım. Umarım Benfica yüzümü kara çıkarmaz.

İnşallah yüklü girmişsindir.
  • Tebrikler cimboma, güzel galibiyetti...
  • Pazar günü bu kadar rahat oynayacak mı bakalım GS eğer gol atarsa twerk yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

Hakeme boşuna laf etmeyelim bence gayet güzel oynattı,adam sert futbol oynatiyor adamlar daha saldgirgan oynadığı için sanki onlarin faulleri vermiyo gibi gözüktü ama poldi herife topa hic temas etmeden tekme atıp topu alip hücuma çıktığı pozisyondada vermemişti. Ofsayt karari evet hatali,5 dk oynatma sebebide bilal oyundan çıkarken cok zaman geçti ama maçı vermek istese korneride kullandirirdi ne hakemler gördü bu Türk takımları o yüzden iyiydi bence hakem.

Eğer bu hakem iyiyse benden de profesyonel hakem olur hocam,ciddiyim.

Faul pozisyonlarını vermiyordu hakem iyiydi derken,tarafli tarafsiz açısından. Gs de 1 2 pozisyonda biçti onlarida calmadi,Benfica gibi bicerek oynasak bence calmazdi

• astana da 2 puan bırakmasaydık ahh
  • Hadi be Benficam olsun bir sonraki maça

Forever FB
  • Şu saatten sonra iş diğer takımlarımızda.İnşallah onlarda güzel sonuçlarla döner.
    Carole bu maç çok iyidi.Şu saatten sonra Telles konusunu açanın ağzına kürekle vurmak gerek.Ben Galatasaray'da bu kadar iyi alan kapatabilen bek görmedim.Podalski için de aynı şeyleri söylemek lazım.Bugün çok çabaladı.
    Herkesin ayağına sağlık,güzel bi maç izledik.
  • Tebrikler Aslanlarımmm
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.