Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 3. Maç | Galatasaray- Benfica | 21.10.2015 | 21:45 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.151
Cevap
6
Favori
22.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamza su umutu takımdan gönder 10sene takımın başında kal ag bıktık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alırsın, almazsın orasına ben karışamam ama ben bu konuda "link yok mu yeeaağğ" gibi atılan saçma mesajları görmek zorunda değilim. Blokla diyeceksin haklı olarak ama hangi birini bloklayacağım? Konuda 10 mesaj varsa 6'sı linkle ilgili. Futbol benim hayatımın bir parçası ve bu yüzden Digitürk'te, D-Smart'ta, Tivibu'da, kombinede aldım ve hayatım boyunca alacağım. Her şeyim düzenli ve keyfim yerinde. Maçla ilgili forumdaşlarım ne düşünüyor diye 2 dakika yorumları okuyalım diyoruz ona da pişman oluyoruz. Çevrende kahve varsa gidersin 3-5 liraya izlersin, burada hiçbirimizin keyfini kaçırmaya kimsenin hakkı yok. Olaya birde bu açıdan bakınız lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohhh beee yarın bjk ve fb ye başarılar ülke puanı beyler ülke puanı demek ilerde şampiyonlar ligne 3 takım demek düşünsenize

• ulan hakem

• Lay la la la lay la la lay la la lay la la lay la la lay la la ..........

Birileri Yandex'ten bikini arayadursun. Biz Google'dan Podolski'nin Şampiyonlar Ligi golünü arıyoruz
  • UEFA'yı garantiledik en azından. Ben ciddi şansımız olduğunu düşünüyorum bana göre Benfica, Astana'yı deplasmanda yenemez çünkü oraya en sert soğuğun olduğu zamanlarda gidecekler. Atletico bile puan kaybederse şaşırmam hem suni çim hem hava buz gibi olacak neyin ne olacağı belli olmaz yani. Astana'yı evimizde yenip kalan maçlardan da 2 beraberlik veya benficayı deplasmanda yenebilirsek gruptan çıkarız.
  • Ya hoca iyisin hossun ama su umutu oynatma artık yeterr

• Maçı izleyemedim,özetini golleri felan bilmiyorum hemen internete girip sonuca baktım ALLAHtan yenmisiz. Maç nasıl geçti,nasıl oynandi bilmiyorum ama 3 puani kazanmak iyi oldu.

Umarim Fenerbahçe ve Beşiktaş da yarın 3 puanı alarak evine dönebilir.

Tebrikler Galatasaray

• Helâl olsun be. Bullete rağmen , göbekli olcana rağmen , dengeciye rağmen doğru bir oyunla galip geldik. Burak hamlesi tam zamanında oldu, en azından doğru bir hamle görebildik sonunda. Şu astana maçı tam bir yol kazasıydı.
    Bakın ideal defans dörtlüsü oturunca işler nasıl değişiyor. Sneijder, Poldi, Balta & Chedjou'nun ipleri eline alması da sonuca götürüyor. Takımın avrupa ruhu geri gelmiş sanki. Biraz daha bu saydığım lider oyunculara diğerleri de ayak uydurup düzeylerini yükseltirlerse ilerisi ümit verici.
  • tebrikler la galatasaraylilar yarinda biz yenerik ödeşiriz

• Ulan o son pozisyona ofsayt çalan hakem sadece şerefsiz, haysiyet yoksunu, karaktersizin teki olabilir onu çalıyorsa orda. Adi herif.

Burak'ın önde olmamasını, Benfica'nın son adamından 1 adım geride olmasını geçtim, kendi yarı sahasından hareketleniyor ulan zaten herif. Adı şerefsiz, gidip ofsayt çalıyorsun orda.
    Üstüne Burak sarı görüyor bu pozisyonun devamında.
    Allah belanızı versin bütün hakem heyeti olarak. Bütün maç Galatasaray'ı doğradınız lime lime ettiniz resmen.

Ama her zamanki gibi hakemleri de yendik, Türklerin başına hep gelen şey. Milli takım olsun, klüp takımlarının Avrupa maçları olsun, basketbol şampiyonları olsun her türlü pisliği bize yapan hakemler böyle dumur olmaya devam edecekler, ettireceğiz umarım.

TEBRİKLER CİMBOM ! Bu gece rahat uyuyacağız.

• Diğer takımlarımız da yarın galibiyet alır inş.
  • Geçtiğimiz Avrupa haftasında Gs berabere kalınca Bjk ve Fb'de berabere kalmıştı... Şimdi Gs kazandı

• adam kendi yarı sahasında bile ofsayta düştü
  • 19 yaşındayım çocukluğumdan beri maç izlerim.Galatasaray maçını yöneten bu kadar rezalet bir hakem görmedim.Türk düşmanı haysiyetsiz.

• Önce türkiye, simdi galatasaray, yarinda insallah fenerbahce besiktaş yener

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Beyler durun ya Ajax maçı geçsin sonra dalgamızı geçeriz şimdi Molde gibi olur aman uğraş sonra.

Yok şimdi geç dalganı bekliyoruz.
  • Umut Bulut 1.5 metreden topu içeri atabilse son dakikalarda rahat olacaktık. Hakem de iteledi biraz Benficayı.

• Kairros. kullanıcısına yanıt
    Parçalasın da bir şeye etki etmiyorki Astanayı her türlü her iki takımda yense desek Benfica da bizde atlye kaybetsek Benficayı Portekizde yenmemiz lazım beraberlik kurtarmıyor malesef
  • gs bugün yaptı siftahını inşallah bizde perşembe günü yaparız
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.