Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 3. Maç | Galatasaray- Benfica | 21.10.2015 | 21:45 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.151
Cevap
6
Favori
22.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk yarı berabere kalıp ikinci yarı atsaydınız o golü bende 510 liradan olmazdım
  • Bilal açıklamasında bugünkü galibiyetle dengeleri bozduk dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav Galatasaray astana denen takıma puan verecek takım mı be ulan ya... Şimdi son maç hangi takımla ? Eğer Portekiz de Benfica ile oynayacaksak Allah korusun kötü bir sonuçta astana da bıraktığımız 2 puanı çok ararız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Yav Galatasaray astana denen takıma puan verecek takım mı be ulan ya... Şimdi son maç hangi takımla ? Eğer Portekiz de Benfica ile oynayacaksak Allah korusun kötü bir sonuçta astana da bıraktığımız 2 puanı çok ararız.

Son maç evimizde Astana ile yapıyoruz.
  • Çocukluk aşkım yine güldürdü yüzümü

Çok şükür bin şükür
  • Şu konudaki yapılan yorumlar cidden çok anlamlı. Neden 3 takım gidemeyelim CL'ye? 3 takımımızın da kadro seviyesi ortada. Abi hep kendi ayağımızı kendimiz kaydırıyoruz halbuki sen it Beşiktaş'ı Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı. Sen it onları yukarıya onlar çıkınca Anadolu takımları da kendine gelicek. Ama yok işte. 2 takımdan yürüyen La Liga vardı şuan ne haldeler. Bayern Münich Alman takımlarına para yağdırıyor 30'ar 40'a milyon euro lardan. Bizde yok abi böyle şeyler. Hepsi yolsuzluk şikecilik peşinde koşmuş. Ayıp ya başından en aşağıya kadar neden böyle bu ülke? Anadolu takımları yurtdışından 35lik futbolcuya 9 milyon tl vermek yerine gitse bi tesis kursa altyapıya abansa. 3 büyükler bu güzel oyunlarını Avrupa'da sürdürse. 30 milyon euro alıcak olan Galatasaray Gençlerbirliğinden 20 milyon euro luk adam alabilse sonra onu 40-50 ye Avrupa'ya satsa? Yok işte bunlar. Şu günde bile sevinmek içimden gelmiyor usta durumlar berbat..

• Atletico bu rezil Benfica'ya yenilmeyi nasıl becerdi acaba.

• GS Benfica ile grupta yarışır, Benfica'yı yenme ihtimalimiz var dediğimde tüm millet beni alıntılayıp dalga geçiyordu benle, o konuyu hatırlasam şimdi hepsini ben alıntılayacağım.
  • Galatasaray Real Madrid i bile yener diyenler +

• quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Beyler durun ya Ajax maçı geçsin sonra dalgamızı geçeriz şimdi Molde gibi olur aman uğraş sonra.

aynen :D bugun bunlar yenilir dalga geciyok yarinda onlar geliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Eastwood222

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

İşte bu yüzden Benfica

Aqladım

Benfica tersten saplayacak 2. yarııı .Hayal kurmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

GS, Benfica'yı yendiği için kasasına 1.680.000 $ girecek.

Bu para 560.000.000 FB Yandex aramasına denk geliyor.

İyi akşamlar

20-25 milyon fenerbahceli var desek, 1 milyonu kullanıyor olsa 1 aydan kısa sürede 560.000.000 arama yaparlar... ki biz 1 yılda zor kazandık bu parayı 1 yıldır galibiyet alamıyoruz şampiyonlar liginde mantıklı düşünmek lazım

1 aydan kısa sürede yapamazlar
  • Türk takımları puan yükseltrse 2 yıl sonra şampiyonlar ligine 3 takım katılma ihtimali var bu seneki puanlara göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

İnşallah olmaz ama maç sanırım 2 - 2 bitecek

Dün onediodaki yorumun fenaydı

Hangisi kardeşim ben baya atıyorum yorum oraya

Bi kadınla ilgiliydi tam bende hatırlamıyorum. Yorumun baya bi komiğime gitmişti gece gece kahkaha attım

Beni orda nasıl tanıdın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray'a tebrikler. Yarın inş Beşiktaş ve Fenerbahçe'de maçlarını kazanıp başarı yakalarlar. Ülke puanı ve avrupadaki itibarımız için takımlarımızı desteklememiz lazım.
  • Galibiyete sevindim tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Kulüp tarihiniz boyunca yapamadığınız bir sponsorluk anlaşmasıyla aklı sıra dalga geçiyorsun hınzır seni. Yarın yenilince "Boştaki Teknik Direktörler " diye arama yapmaya başlarsınız hiç korkma :)

Yarın bizim maçımız yok sizin var. Bence Pazartesi günü Aziz Yıldırım Yandex'ten teknik direktör aramaya başlayabilir hınzır seni Hatta yarınki maçtan sonra başlayabilir olurda Pazar günü de işler kötü giderse diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisever

Gs nin gollerini göremeyenlere gelsin:)

Adam berbat haldeki takımı almış millet bırak şampiyonluğu ilk 3 te bile Gs zor olur diyordu Hamza Hoca geldiğinde.

Şuan bunca şampiyonluk ve şampiyonlar ligi macerasına rağmen kulüp BORÇ BATAĞINDA.. Bunun sorumlusuz BECERİKSİZ MÜSRİF HESAPSIZ SORUMSUZ ÜNAL AYSAL VE SONRAKİ YÖNETİMLER DEĞİL DE HAMZA HOCA..

SANKİ ADAMIN ELİNDE MESSİ VE RONALDO VAR DA OYNATMIYOR.

• https://m.youtube.com/watch?v=0uQWAgbOZ04

:):))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uln bu Umut niye isliklanmiyor nasıl kurtulucaz bundan.
    Futbola ihanet için doğmuş adam

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.