Maç öncesi gurur point beyler saldırın.... Türkiye'nin Gururu kız seni kimler doğurdu
NOT: Daha öncede açtım aynı konuyu silinmiş. Neden silindi anlamadım gurur pointtemi almayak?
Katılan her takım var orada pek gurur pointlik durum göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: duetyo
Koskoca avrupa sadece 32 takım var Bizim yanımızdaki siyah-beyaz forma beşiktaş formasımı yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: leemoon35
quote:
Orijinalden alıntı: duetyo
Koskoca avrupa sadece 32 takım var Bizim yanımızdaki siyah-beyaz forma beşiktaş formasımı yoksa?
Abartmayın şu kadar ya. Sizin yüzünüzden rakip takım taraftarlarına daha çok itici geliyoruz.
Orada bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılmış bütün takımların formaları var. Bizim grupta sonuncu olan Kopenhag'ın da var. Gurur point'lik bir şey yok yani. Fenerbahçe'nin Avrupa yasağı olmasaydı gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ne gideceklerdi ve grupta sonuncu bile olsalar buradaki fotoğrafta bir Fenerbahçe forması da görecektik. O zaman ne düşünecektiniz?
Yok Devler Ligi ait olduğumuz yermiş, yok biz Avrupa takımıymışız... Daha 3 yıl önce Edirne'den öteye gitmiyorduk, 2 yıldır gruptan çıkınca Avrupa'nın über kulüplerinden oluverdik size göre. (Bu yıl gruptan nasıl çıktığımız da ortada.)
Siz dua edin de Fenerbahçe'nin yasağında sürpriz bir değişiklik olmasın. Gördüğüm kadarıyla yasağın kaldırılması için baya uğraşıyorlar. Rehavete kapılmışken yazın ortasında sürpriz bir kararla Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne alınırsa göreceğim hepinizi. Benim için bu yüzden hiç rahat değil, "Galatasaray" yazılı kura kağıdı görmeden de rahatlayamayacağım.
Gurur Point al da araya Tayyip'i sıkıştırma
Vallahi '' tınne'' kürtçede ''yok '' demektir ama konuyla da pek alakasını kuramadım .