Şimdi Ara

ŞL Gurur Point Tınne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maç öncesi gurur point beyler saldırın.... Türkiye'nin Gururu kız seni kimler doğurdu

NOT: Daha öncede açtım aynı konuyu silinmiş. Neden silindi anlamadım gurur pointtemi almayak?

• Katılan her takım var orada pek gurur pointlik durum göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Katılan her takım var orada pek gurur pointlik durum göremedim

Koskoca avrupa sadece 32 takım var Bizim yanımızdaki siyah-beyaz forma beşiktaş formasımı yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leemoon35

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Katılan her takım var orada pek gurur pointlik durum göremedim

Koskoca avrupa sadece 32 takım var Bizim yanımızdaki siyah-beyaz forma beşiktaş formasımı yoksa?

Abartmayın şu kadar ya. Sizin yüzünüzden rakip takım taraftarlarına daha çok itici geliyoruz.

Orada bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılmış bütün takımların formaları var. Bizim grupta sonuncu olan Kopenhag'ın da var. Gurur point'lik bir şey yok yani. Fenerbahçe'nin Avrupa yasağı olmasaydı gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ne gideceklerdi ve grupta sonuncu bile olsalar buradaki fotoğrafta bir Fenerbahçe forması da görecektik. O zaman ne düşünecektiniz?

Yok Devler Ligi ait olduğumuz yermiş, yok biz Avrupa takımıymışız... Daha 3 yıl önce Edirne'den öteye gitmiyorduk, 2 yıldır gruptan çıkınca Avrupa'nın über kulüplerinden oluverdik size göre. (Bu yıl gruptan nasıl çıktığımız da ortada.)

Siz dua edin de Fenerbahçe'nin yasağında sürpriz bir değişiklik olmasın. Gördüğüm kadarıyla yasağın kaldırılması için baya uğraşıyorlar. Rehavete kapılmışken yazın ortasında sürpriz bir kararla Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne alınırsa göreceğim hepinizi. Benim için bu yüzden hiç rahat değil, "Galatasaray" yazılı kura kağıdı görmeden de rahatlayamayacağım.

• Gurur Point al da araya Tayyip'i sıkıştırma
  • Vallahi '' tınne'' kürtçede ''yok '' demektir ama konuyla da pek alakasını kuramadım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2022 DH gurur tablosu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.