Arkadaslar acil slayerın en iyi sarkıları lazım pls yardım!!!
Tesekkürler.
Benim favori Slayer parçalarım;
Angel Of Death South Of Heaven Behind The Crooked Cross Mandatory Suicide Expendable Youth Dead Skin Mask Skeletons Of Society - Üstüne Tanımam Seasons In The Abyss 213
ardagoth thanks!!!
Raining Blood,Die By The Sword,Black Magic,Show No Mercy'de ekleyelim.Daha çok varda aklıma gelmiyor şimdilik...
REIGN IN BLOOD SOUTH OF HEAVEN SEASON IN THE ABYSS
ALBÜMLERİ BUL VE DİNLE..............
HALA SLAYER DİNLEYEN İNSANLAR OLMASI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL..
jihad geliyo jihad.bakalım o nasıl oalcak.
213 i hate u violent pacification gemini in the name of god i'm gonna be your god seasons in the abyss south of heaven hell awaits black magic
SLAYER DİNLİYCEKSEN SHOW NO MERCY ALBUMUNU Bİ YERDEN EDİNMENİ TAVSİYE EDERİM.. BU ALBÜM TÜM SLAYER MANİA LAR İÇİN BAŞ TACIDIR ÇÜNKÜ
ok show no mercy'yi arastıracam!!!
yada albümdeki sarkıları sölersen indiririm
slayer ın en sevdiğim şarkısı angel of death tir.Bi de o başındaki çığlık yok mu
213,gemini,at night day sleep,war ensemble,divine intervention ve god send death._Mr.BurK_ ne yap et bu şarkıları bul.hacı varya alemlerin en yaran parçalarıdır diyebilirim.hele 213!!!jeffrey dahmer'ın amerika başta olmak üzere avrupayı panik havasına sokan,ünlü bi sinema aktrisini bi otel odasında-ki 2.kat 13 nolu odada-katledişini anlatan parçasıdır ve muhteşemdir.gözünü seviim bul,dinle...
harbiden sarkılar SÜPER!!!
Bir tek at night day sleep'i bulamadım
teşekkür ederim
season in the abyss
hacı at night day sleep'i gönderirim msnni ver atim sana ok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme