Şimdi Ara

!!Slayt Eklendi!! Chieftec GiGa CaseMod by ''WoXeD'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
7.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmm.. Güzel düşünmüşsün gerçekten,temiz bir çalışma

Benm kasada çift kasa birleşimi değişik bir mod halinde,ilk önce ben düşünememiştim titreşim olayını,kasada yatağın kenarında olduğundan epey başımı ağrıtmıştı Sonra hallettim ama çok zamanımı almıştı Birde ekran kartı ve güney köprüsü blokları takarken eğilme,su akışının zayıflaması vs olmadı mı hiç (gerçi 3000h/lt ama ?

• Böyle bir projenin en önemli kısımlarından birini bana emanet eden Seçkin kardeşime, bu konuda bana güvendiği için, teşekkür ediyorum.. Bu vesile ile bir kardeş kazanmış oldum ben de..
    İşin başında, bu kadar görkemli olacağını pek tahmin etmemiştim ama, bir bildiği vardır benim kardeşimin diyerek, elimden geleni yaptım.
    Güzel günlerde, serin serin kullanmanı dilerim kardeşim..
    Sağlıcakla...
  • çok güzel olmuş Elinize Sağlık Heybetli bir sistem ortaya çıkmış
    Yanlız arkadaşlar böyle bir çalışma yapınca malzeme listesinide eklesek
    falanca radyotör filanca pompa şu marka fanlar diyerek
    bu tarz çalışma yapacak arkadaşlar için bir başvuru kaynağı olabilir
    zira sadece fotoya bakarak hangi malzemelerin tercih edildiğini anlamak çok zor oluyor
  • Hocam bu box sana kaca patladi??
  • yapım aşamalarını görmüş ve takip etmiş biri olarak mükkemmel bi kasa oldugunu savunuyorum ama herzaman dedigim gibi iki kasada birbirine uyumsuz duruyor ona bi cözüm getireceni biliyom o zamana kadar bu fikrim gecerli ama böyle bile cok güzel

• Gerçekten çok güzel olmuş @woxed.Eline sağlık.

Bir konuda yardımcı olursan sevinirim.Bu ürünün adı nedir?Alıcamda

!!Slayt Eklendi!! Chieftec GiGa CaseMod by ''WoXeD''

• quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

Gerçekten çok güzel olmuş @woxed.Eline sağlık.

abi onu forumda bi abimiz satıyodu izmirden.high voltage nickli.ondan 2. el olarak almıştım 45tl ye yanındada bi 8cm lik cm fan hediye etmişti saolsun..bunun dışında birazdan kullanılan malzemelerin tümünü link link vericem

• quote:

Orjinalden alıntı: woxed

quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

Gerçekten çok güzel olmuş @woxed.Eline sağlık.

abi onu forumda bi abimiz satıyodu izmirden.high voltage nickli.ondan 2. el olarak almıştım 45tl ye yanındada bi 8cm lik cm fan hediye etmişti saolsun..bunun dışında birazdan kullanılan malzemelerin tümünü link link vericem

Teşekkürederim...

• süper olmuş dostum ellerine sağlık bizlede paylaşırsan sevinirim. Bu arada ne kadar maal oldu az çok?
  • yahu seçkincim ben sana manyak diyordum ya az diyormuşum vallahi.okul varken bunlara nasıl zaman ayırıyorsun bilmiyorum.bu çalışman gözümdeki manyaklığını dahada arttırdı

arkadaşlar bu psikopat benden cm stacker almıştı.bana 200 teklif etmişti o zamanlar ben olmaz demiş ona 180 e vermiştim sonra amcam bu kasayı bi modladıki sormayın onunla yarışma kazandı.dedim kasayı bana sat 450 ytl dedi iblis

artık ben sen ne yapsan şaşırmam seçkincim ( yani umarım)

iyi çalışmalar

• Arkadaşlarımızın ricası üzerine tercih edilen malzemelerin bir listesini veriyorum şimdi

1- Chieftec GX-01B-OP Giga Series Midi-Tower Siyah
    2- Thermalright HR-09S Heatsink (Mosfet Heatpipe Cooler)
    3- Zalman ZM-WB3 Gold CPU Block
    4- Zalman ZM-GWB3 VGA Block
    5- Zalman ZM-NWB1 Nb&Sb Block
    6- Aqua water tank Aquatube Plug & Cool straight
    7- Aqua Airplex EVO 240 Plug & Cool straight Radyatör
    8- XILENCE Fansız HDD Sogutucu-Anti Vibration
    9- Sobo WP-5000 Kafa Motoru 3000Lt/h
    10- Zalman-MFC1 6 lı fan kontrolcü
    11- Coolermaster Musketeer
    12- Thermaltake Circle Fire 5.25" Multi-Media Kit

bunların dışında box ve fanlarda var.boxu mustafa abiye yaptırdım.özel ve güzel bi fiyata bende saklı

yusuf@olm aklıma deli deli şeyler geliyo "düşünme odası"nda onları ilerde uygulayınca şimdi ayrı duruyo diyenlerin yorumları baya değişecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 1 Kasım 2007; 0:28:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SayGili

yahu seçkincim ben sana manyak diyordum ya az diyormuşum vallahi.okul varken bunlara nasıl zaman ayırıyorsun bilmiyorum.bu çalışman gözümdeki manyaklığını dahada arttırdı

arkadaşlar bu psikopat benden cm stacker almıştı.bana 200 teklif etmişti o zamanlar ben olmaz demiş ona 180 e vermiştim sonra amcam bu kasayı bi modladıki sormayın onunla yarışma kazandı.dedim kasayı bana sat 450 ytl dedi iblis

artık ben sen ne yapsan şaşırmam seçkincim ( yani umarım)

iyi çalışmalar

Abi eyw saolasın yorumların için.Abi bilmiyosun sanırım ama 9. ayda okul bitti benim 1 ay sonra dgs için kursum başlıyor.işte arada kalan bu zamanda bununla uğraştım.Stackera da gerçekten çok özenmiştim.Şimdi onu senin gibi değer verdiğim bi abimiz kullanıyor yukarıdaki linklere bakıldığında baya para harcanmış gibi duruyor.aslında öyle ama çoğunu 2. el aldığımdan sıfır fiyatından daha uyguna geldi tabi.genede beni zorlayan rakamlara maal oldu.şuan hala toplamda 75tl arkadaşlarıma borcum var beni yakınen tanıyanlar bilir gelirim fazla yoktur mütevazi bi hayatım var.Ama tek para harcadığım şey bu kasalar olunca ortaya böyle bi sonuç çıkıyor şöyle söyliim enson 6 ay önce 2 t-shirt ve 4 ay öncede nike air ayakkabı aldım kendime.onun dışında hiçbi şahsi harcamam yok

yanlız msnde senle hesap yaptıkya gördüğün gibi 1000Tl yi geçiyor harcama nerden çıktı o kadar para anlamadım valla.zamana yayılınca hissetmeden gidiyor demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 1 Kasım 2007; 0:46:00 >

• süpersin abi başka bişi demiyorum ellerine sağlık
  • Efferin lenn

Korkup kasmışın boşuna ben yapmayacam bişey kandırdım seni ..
  • Emeğine sağlık gercekten çok başarılı bir çalışma olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginates

Efferin lenn

Korkup kasmışın boşuna ben yapmayacam bişey kandırdım seni ..

tüühhh beeee sen o dediklerini yaparsın diye tırstım kastım bende görüyonmu teşekkür ederim abi yazdığın için en kısa zamanda yanındayım

• Çok güzel bir çalışma olmuş tebrik aderim.
    Ama ben olsaydım hortumları üstteki proje hazırlık resimindeki gidi arka taraftan uygun bir yerden cıkarırdım ve kilitli jack sistemli rekorlar kullanırdım istediğim zaman sökebilecegim.
    Dİyeceksiniz fanların kablolarıda var onlar içinde gene water boxun arkasında uygun bir yere parçaçılarda satılan comport (serial port) alır
    Fan kablolarını buna lehimlerdim. birde seriport kablo bulur kasanın içindede gerekli zaman mfc ayarlarını yapardım yani fanlarda soketli oldumu.
    kasayı rahatca gerektiginde water boxtan ayıra bilirdim.

Olmadı Cat 5 jack ve kabloda kullanılabilir yok dahada olmadı paralel port
    Kolay gelsin İyi çalışmalar Serin Kalın.

• Paralel port üff hoca o biraz büyük olmaz mı bence olmadı wireless modem'e baglayalim fanlari ordan kablosuz olarak kontrol ederiz
  • direk kasa üzerinde zaten kablolar sökülebilio zaten zalman kontrolcunun dişilerine gidiyor fanlar onun dışında hortumları ulusda gördüm çift tarafı valfli aparatlar var onlarla yapabilirim.Aslında ben birazda kasayla uğraşmamak,kenimi erindirmek için böyle bişi yaptım desem yalan olmaz "işlemci q6600 mı alsamki??? üfff aman kim uğraşacak onu sökmeye" gibi kendimle konusabileyim diye ilerde kutuya daha çok fazla eklenti yapmam gerekecek zaten.görünüş olarak bütünlüğü sağlamak açısından.bakalım zaman neler gösterecek yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim

• super olmus walla. patenti alalım hemen. sonra seri üretim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.