Şimdi Ara

!!Slayt Eklendi!! Chieftec GiGa CaseMod by ''WoXeD'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
7.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler arkadaşlar....o kablo sarma kitinden turuncu sarı yeşil ve kırmızısından vatan bilgisayarın taksimin ordaki şubesinde,oem odasından kapıdan girince soldaki camekanın içinde görmüştüm.20tl fln bi fiyatı var
  • mod yapmak 2 stacker yapıştırıp boyama yapmak değildir. İşte budur Mod yapmak! Dağılın ulan !
  • Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Kasanın Altındaki Su Soğutma Sisteminin Kasası Bozuyor Keşke Herşey İçine Sığsaydı
  • Mod güzel Olmuş Eline saglık
  • kasayı bugün kaldırdımyaza kadar dolaba koydum yazın geri dönecek yeniliklerle
  • Ya kardeş yine yanar dönerli yapmışşsın kasayı, senin stilin belli oldu
  • çok süperr..o sıvı sogutma fln ..çok kafa lazım..anlamak lazım..biz daha pc de hdd power kablolarını baglayamıoz:D.
  • kasan cok guzel olmus gule gule kullan arkadas
  • kasa byte ın yarışmasında 3. oldu.kazanan diğer arkadaşları tebrik ediyorum

http://www.byte.com.tr/modifikasyon_odulleri/

!!Slayt Eklendi!! Chieftec GiGa CaseMod by ''WoXeD''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 31 Ocak 2008; 10:50:09 >

• Hellal be kardeşim işte kasa mod budur. ileriki zamanlarda 1 ligi kesin kaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 31 Ocak 2008; 10:34:52 >
  • Süper Göruntu Var Kasa da ... Tebrıkler Başarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: woxed
    kasa byte ın yarışmasında 3. oldu.kazanan diğer arkadaşları tebrik ediyorum

öncelikle tebrik ederim.

2. olan kasa cidden güzel görünüyor, ama sadece güzel. kullanılabilir gelmedi bana.
    1. olan kasayı anlayan varsa bana anlatsın. anlamadım, neresi modlanmış onun?

en azından benim açımdan; seçkinin kasası, 1. olmalıydı.

Bu arada ödüller de ne alaka dedirten türden. ati fireGL veya nv quadro vga verseler tamam tasarım amaçlı dicem ama madem normal vga veriyonuz, bari güncel ve güçlü bişey verin be adamlar.

• bence 2. ligi hakeden bi kasaydı yinede iyi hayırlısı olsun seckinim
  • kasa bayagı güzel bende WOXED yapımıı stacker kullanıyorum zaten.. 1-2 yıl sonra bu işi yapıyor olursa sıfırdan bi kasa daha modlatırız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

quote:

Orjinalden alıntı: woxed
    kasa byte ın yarışmasında 3. oldu.kazanan diğer arkadaşları tebrik ediyorum

öncelikle tebrik ederim.

2. olan kasa cidden güzel görünüyor, ama sadece güzel. kullanılabilir gelmedi bana.
    1. olan kasayı anlayan varsa bana anlatsın. anlamadım, neresi modlanmış onun?

en azından benim açımdan; seçkinin kasası, 1. olmalıydı.

Bu arada ödüller de ne alaka dedirten türden. ati fireGL veya nv quadro vga verseler tamam tasarım amaçlı dicem ama madem normal vga veriyonuz, bari güncel ve güçlü bişey verin be adamlar.

hocam ilk 2 kasada ciddi emek var 1. olan kasayıda zaten yakından gördüm oda sevgili bi abimizin kasası.orda 2 tane feel var.altta tam çıkmamış ama öyle.o 2 kasa kusursuzca birleştirilmiş ve üstteki su depoları fln... çok iibence 3. lük yerim gayet normal.tasarım olarak benim kasadan 2 side çok ii zaten

• Kasanın resimlerinden kısa bi slayt yaptım.Umarım hoşunuza gider.İzlemek için TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 6 Şubat 2008; 18:34:09 >
  • ya sen bu konuda epey bi hızlandın gibi nezaman alıyon nezaman satıyon hiç haberimiz olmuyo

neyse videoda güzel olmuş ama yinde sadece resimlerden oluşuyo video yok
  • valla süper olmuş slaytta ayrı bi güzel tebrikler ne diyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

ya sen bu konuda epey bi hızlandın gibi nezaman alıyon nezaman satıyon hiç haberimiz olmuyo

neyse videoda güzel olmuş ama yinde sadece resimlerden oluşuyo video yok

Kasayı armor ile takasladım zati.Şimdilerde alttaki su kabıda 2. elde ilanı var video kaydedecek bi makina yeni elime geçti.Armorun mod unda hatta birazcık görüntü aldık youtube de eklediğim videolar arasında var.Armor un mod u bitince ona videolu fln bişiler yapıcaz yani

• Çok Güzel Olmuş Emeğe Saygı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.