Tıpın 4.sinifa kadar olayı bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 1 Ekim 2023; 17:17:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Slayt ezberleme fakültesi

-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diğer bölümler de ezberci eğitim anlayışı ve slayttan işlemenin karşı koyulmaz rahatlığı yüzünden çok farklı durumda değiller.
-
Her bölüm öyle az çok
Tıptaki ezber hicbiriyle kıyaslanamaz. 11 12 biyoloji kimyasinin 1000 katını 2.sinifta goruyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal değil mi kanka tıp çünkü
ezber yaparsan unutursun onun yerine robbins oku ve mantığıyla öğren hiç slaytlara bakmana bile gerek yok çünkü hocalarının hazırladığı slaytlar robbinsten parça parça alındığından dolayı anlaşılmaz gelecektir
zaten 10-15 saatlik konuyu 1 saatte anlatmaya çalışırsa sana anlaşılmaz gelecektir
slaytı ezberlemek yerine mantığıyla öğrenirsen çok fazla yol kat edersin
hem de 4 ve 5. sınıflarda klinik kasmana fazla gerek kalmaz çünkü 3. sınıfın tekrarı gibi olduğunu daha iyi anlayacaksın
ilaçların da mekanizmalara adın gibi hakim ol ve ilaçları ezberlemeye sakın çalışma 4 ve 5. sınıfta ilaçları gördükçe kendi kendine hafızana yerleşecek ve mekanizmaları da bildiğinden dolayı sana çok mantıklı gelecek ve ilaçların işe yaradıklarını gördükçe de daha çok ilgiyle yaklaşacaksın farmakolojiye
-
Guyton okumustum gecen sene fizyoloji biyofizik biyokimyanin histolojinin tibbi biyolojinin oldugu hucre dokudan 80 almjstim. Sonraki sinava vakit kalmamisti 55 le bute kalmistim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 1 Ekim 2023; 22:3:4 >
napalm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4.sınıf ve sonrası da devam ediyor.
6. sınıf en seveceğiniz kısım olacak az sabredin başta sınav olmaması ve ilk 3 sene öğrendiğiniz mesleki becerileri bu sınıf döneminde uygulamanız size ayrı bir özgüven katacaktır
-
Hocam inşallah. şu dahiliyeyi atlatıyım kazasız belasız geçeyim de
klinik daha zevkli intörnlük daha zevkli diye diye milleti bitirdin :D asistan olunca da zinciri uzatırsın gençlik gitti zaten
-
internlükte sınav derdi yok, hekimlik becerilerini geliştirebildiğin ve hekimlik tatminin yavaş yavaş yaşadığın bir yıl
asistanlığın daha iyi olacağını şimdiden görebiliyorum (asistanlıktaki çömezlik hariç) şu an edindiğim deneyimlerime göre
-
Dahiliye ne kadar sürüyor
KPTıplı yine gelmiş keyifsiz bir ortam
Hocam sözlüde hoca kaç tane soru soruyor
Tıptakiler öyle instada gördüğün fırlama tipler olmuyor genelde yani adamlara ders calismak zor gelmiyor. Pek sosyal olmuyorlar zaten
Hocam 8 hafta sürüyor
Ulu ve yüce HACETTEPE dışındaki (belki aütf) tüm tıplar için geçerli durumdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X