Şimdi Ara

Slayt için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise son öğrencisiyim. malum yeni sistem bizi zor duruma düşürdü. hocalar mecburen slayt istiyorlar. windows 7 kullanıyorum. hangi programla slayt yapıcam? powerpoint indirmeye çalışıyorum microsoftun sitesinde paralı diyor başka yerde buluyorum crack istiyor dolayısıyla ulaşamıyorum. yardım ederseniz çok mutlu olacağım. şimdiden teşekkürler.

• pm

@EvaQuantum
  • EvaQuantum kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz istersen libre office , ücretli istersen microsoft office 2010 ya da microsoft office 2013 kullanabilirsin. Slayt için libre office de kullanacağın program "impress-sunu", microsoft officede kullanacağın program "power point"tir. Standart bir kullanıcı için libre office ile microsoft office arasında önemli bir fark yoktur. İleri düzey kullanıcı için bir yerden sonra şimdilik libre office yeterli gelemeyebilir.

Birçok meslekte ofis programlarına ihtiyaç duyacağın için başlangıç olarak mutlaka libre office ve microsoft office içerisinde bulunan word, excel ve power pointi standart kullanıcı olarakta olsa öğrenmenizi tavsiye ederim. İş hayatında çok işinize yarayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icatcikartmayav

Ücretsiz istersen libre office , ücretli istersen microsoft office 2010 ya da microsoft office 2013 kullanabilirsin. Slayt için libre office de kullanacağın program "impress-sunu", microsoft officede kullanacağın program "power point"tir. Standart bir kullanıcı için libre office ile microsoft office arasında önemli bir fark yoktur. İleri düzey kullanıcı için bir yerden sonra şimdilik libre office yeterli gelemeyebilir.

Birçok meslekte ofis programlarına ihtiyaç duyacağın için başlangıç olarak mutlaka libre office ve microsoft office içerisinde bulunan word, excel ve power pointi standart kullanıcı olarakta olsa öğrenmenizi tavsiye ederim. İş hayatında çok işinize yarayacaktır.

• Teşekkürler beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.