Şimdi Ara

fotoğraf'ı poster yaptırmak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bir fotoğrafı poster yaptırmak istiyorum fotoğrafın hangi çözünürlükte olması lazım ve bunu nasıl poster yaptırabilirim.

• Muhtemelen A2 boyutunda bastırcaksınız, ona göre araştırın A3 yeterliyse ona da bakabilirsiniz.
  • Poster yapma programı vardı !
    Bir fotoğrafı printer'e 9 falan a4'e kendi bölüp yolluyor, size 9 adet a4 ebatında bir poster çıktısı veriyor !.. Bunu reklam-tanıtım görüntüsünde gördüm. Belki daha büyük ebat da seçilebiliyordur.

http://www.ronyasoft.com/products/proposter/

fotoğraf'ı poster yaptırmak için yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Kasım 2011; 20:47:32 >

• Ne kadar büyüklükte bir poster olacak?
    Posteri nerede yaptıracaksın?

A3 boyutunda güzel çıkmasını istiyorsan en az 150 dpi olması lazım. Fotoğrafı dijital fotoğraf makinesinden çektiysen boyutu büyük olur ve güzel çıkar. İnternetten bulduysan 1200 px.den büyük olması daha iyi çıkmasını sağlar.

Nerede poster yaptıracağına gelirsek;

1- Dijital baskıcılarda yaptırabilirsin. Folyoya bastırabilirsin. Kalite olarak biraz kötü çıkabilir ama maliyeti ucuzdur.
    2- Media markt gibi yerlerde fotoğraf baskı yapılıyor. A3 boyutunda bastırabilirsin. Kaliteli olur ama pahalıdır.
    3- Büyük kırtasiyelerde Nt gibi yerlerde renkli fotokopi oluyor. Onların kullandığı kağıtta iyi oluyor. Hem ucuz hemde kaliteli olabiliyor.

Poster yaptıracağım dediğine göre bence en ideal çözüm dijital baskı. 10 dolara 1m2 lik poster bastırabilirsin. Genelde fiyat bu oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.