Şimdi Ara

SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU) 'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi' (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
2
Favori
19.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kadının çantayı çaldım ama içine nasıl bakıcam yukarı tuş işareti var anlayamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.İ

Beyler kadının çantayı çaldım ama içine nasıl bakıcam yukarı tuş işareti var anlayamadım?

hocam görev icabı mı çaldınız yoksa oyunda böyle bir fonksiyon var mı ? var ise hangi tuşlar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Beyler kadının çantayı çaldım ama içine nasıl bakıcam yukarı tuş işareti var anlayamadım?

hocam görev icabı mı çaldınız yoksa oyunda böyle bir fonksiyon var mı ? var ise hangi tuşlar acaba

Yok hocam görev değil. Sokakta kadını dövdüm çantası düştü R1 ile aldım ama içine bakamadım.
    R2 ile fırlatıyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 7 Şubat 2013; 23:08:44 >

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam görev değil. Sokakta kadını dövdüm çantası düştü R1 ile aldım ama içine bakamadım.

eğer öyleyse içine bakılmaz diye düşünüyorum birilerine vurmak içindir o

• quote:

quote:

quote:

quote:

eğer öyleyse içine bakılmaz diye düşünüyorum birilerine vurmak içindir o

Galiba öyle tüm tuşları denedim.

• Beyler amanda telefondan silindi. Neden ve nasıl ulaşıcam takılmak için?

• quote:

Beyler amanda telefondan silindi. Neden ve nasıl ulaşıcam takılmak için?

aynen yaa 1 kere takıldık bunla bunun fotoğrafını falan çektim kayboldu gitti sevmiştim ben kızı, keşke Gta'daki gibi tüm kızlar listede olsa istediğimiz zaman istediğimizle takılsak bu konuda kısıtlamışlar bizi
  • quote:

quote:

Beyler amanda telefondan silindi. Neden ve nasıl ulaşıcam takılmak için?

aynen yaa 1 kere takıldık bunla bunun fotoğrafını falan çektim kayboldu gitti sevmiştim ben kızı, keşke Gta'daki gibi tüm kızlar listede olsa istediğimiz zaman istediğimizle takılsak bu konuda kısıtlamışlar bizi

Aynen hoş kızdı. Keşke Gta daki gibi aktivitelerde olsaydı çok güzel olurdu. Sevgiliyle oldu mu daha eğlenceli oluyor oyun. Koluna takıp gezdircen falan.

• Kamerayi nasil hackliyoruz.sifre istiyor bizden?oyun icinde veriyormu yoksa kendimiz mi bulmaya calisiyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

Kamerayi nasil hackliyoruz.sifre istiyor bizden?oyun icinde veriyormu yoksa kendimiz mi bulmaya calisiyoruz?

Hayır kendimiz buluyoruz. 0-1-2-3 ile başla eğer rakam sarı olduysa o rakam şifrede var ama diğer 3 seçenekten birinde var demek. Kırmızı oluyorsa o rakamlar şifrede yok diğer rakamları deneyeceksin.
  • quote:

Kamerayi nasil hackliyoruz.sifre istiyor bizden?oyun icinde veriyormu yoksa kendimiz mi bulmaya calisiyoruz?

Kendimiz buluyoruz.Zor değil zaten.Bize verdiği dört boşluğa doğru rakamları doğru sırayla getirmeye çalışıyoruz.Yanlışsa kırmızı doğruysada yeşil ile gösteriyor.Tahmin işi yani.İlk olarak 0,1,2,3 diye başla rakamları gittikçe eleye eleye yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

Hayır kendimiz buluyoruz. 0-1-2-3 ile başla eğer rakam sarı olduysa o rakam şifrede var ama diğer 3 seçenekten birinde var demek. Kırmızı oluyorsa o rakamlar şifrede yok diğer rakamları deneyeceksin.

Eyv ustad buraya yazdiktan 5 dk sonra cozdum olayi;)

• quote:

Orijinalden alıntı: paschendale

quote:

Kendimiz buluyoruz.Zor değil zaten.Bize verdiği dört boşluğa doğru rakamları doğru sırayla getirmeye çalışıyoruz.Yanlışsa kırmızı doğruysada yeşil ile gösteriyor.Tahmin işi yani.İlk olarak 0,1,2,3 diye başla rakamları gittikçe eleye eleye yaparsın.

Eyv ustad bilgilendirme icin.buraya yazmadan once baya bi ugrastim yazdim 5 dk sora cozdum:)

• Beyler bitirdim gibi artık sorun bir sorunuz varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelepir26

Beyler bitirdim gibi artık sorun bir sorunuz varsa

Triad leveli 10 yapamadım. Sen becerebildin mi?
  • selam arkadaşlar oyuna yeni başladım plus dan aldım :) size bir sorum olacak

oyun genellikle dövüs agırlı mı geciyor yoksa silahlarımız oluyor mu oyuna yeni başladım başlarda genellikle dövüş var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

selam arkadaşlar oyuna yeni başladım plus dan aldım :) size bir sorum olacak

oyun genellikle dövüs agırlı mı geciyor yoksa silahlarımız oluyor mu oyuna yeni başladım başlarda genellikle dövüş var..

Bnde yeni basladim ama silahlarla yavas yavas hasir nesir olmaya basladim.biraz ilerledikce silah kullanirsin gorevlerde.bitiren arkadaslar daha saglikli yorum yaparlar onlar yorum yaparlar buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

9 yada 9.5 galiba
  • quote:

quote:

quote:

9 yada 9.5 galiba

Aynı benim de. Sanırım dlc almadan 10 level görülmüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

9 yada 9.5 galiba

Aynı benim de. Sanırım dlc almadan 10 level görülmüyor

Katılıyorum...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.