Şimdi Ara

SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU) 'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
2
Favori
19.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokakta Polis kameraları panoları var o panolardan kameraları hack yapmamızı istiyor girdigimde 4 haneli şifre istiyor hacklemek için.Rakamları girdigimde sarı ve kırmızı renk içerisinde cıkıyorlar nedir bu nasıl çözücez bunu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Sokakta Polis kameraları panoları var o panolardan kameraları hack yapmamızı istiyor girdigimde 4 haneli şifre istiyor hacklemek için.Rakamları girdigimde sarı ve kırmızı renk içerisinde cıkıyorlar nedir bu nasıl çözücez bunu ??

quote:

Orijinalden alıntı: L-S-D

quote:

Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Pizza

Yahu bu kamera hacklemek kadar sacma birsey yok oyundan sogutuyor adami oyun guzel olmus ona lafim yok birisi bana anlatabilir mi

Çok kolay, öncelikle şifrende aynı rakamlar yer almayacak bu en önemli kural.
    İlk başta, "0 1 2 3" olarak gir rakamları. Daha sonra seni yönlendirecektir.
    Sarı yanmış ise, yanan rakam şifrenin içindeki bir rakam ama yeri farklı.
    Kırmızı yanmış ise, yanan rakam şifrede yer almamaktadır, yerine bir başka rakam dene.
    Yeşil yanmış ise, gözün aydın şifrede doğru yere doğru rakamı koymuşsun.
    Dediklerim hala bir şey ifade etmemişse; buradan bakabilirsin.

• kardeşlikle bu oyunu alan fazla hakkı olan varsa ben talibim
  • Arkadaşlar Spoiler buttonu içine almıyorum pek spoiler değil çünkü ama oyunda bir düğün bölümü var, o bölümden sonra oyun fena açılıyor fena sarıyor İlk bölümler ciddi anlamda sıkılmıştım fakat şuan süper gidiyor. Keza hikayede öyle, kendimi kurtlar vadisi: hong kong oynuyormuş gibi hissediyorum Umarım GTA V'in silahlı çatışmaları da böyle hareketli, akıcı ve eğlenceli olur.
  • quote:

Sokakta Polis kameraları panoları var o panolardan kameraları hack yapmamızı istiyor girdigimde 4 haneli şifre istiyor hacklemek için.Rakamları girdigimde sarı ve kırmızı renk içerisinde cıkıyorlar nedir bu nasıl çözücez bunu ??

Attığın mesajın 2 mesaj yukarısına bak hocam, nasıl yapıldığını yazmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Attığın mesajın 2 mesaj yukarısına bak hocam, nasıl yapıldığını yazmışım

Çözdüm saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler trophyler nasil platinum icin varmi trophy kasan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yeni DLC'si, PSN'in güncelleme listesinde gözüktü.

Listeye baktığımızda, Sleeping Dogs'a önümüzdeki hafta Zodiac Tournament Pack isimli bir DLC yayınlanacak. Senaryo odaklı değil de, mini içerik odaklı olduğunu anladığımız bu DLC'de yeni bir yarış bölgesi, iki yeni kıyafet ve yepyeni dövüş hareketleri oyuna eklenecek.

Bu adayı ve manastırı keşfetmediyseniz atlayın hızlı bota

• süpermiş değil mi arkadaşlar.
  • Achieve god status awards altın tropy için bunu istiyor nedir tam olarak anlıyamadım birde son heykeli bulamadım nerde o ustanın istediği son heykel
  • oyunu dün bitirdim tadı damağımda kaldı açıkcası. oyun her ne kadar GTA ya benzesede aslında kendi içinde özgün bir oyun olmuş. uzak doğu havasını çok güzel yansıtmışlar. dövüşler ve silah sistemi çok iyi hazırlanmış. araba sürüşü ilk başta biraz garip gelse de sonradan alışılıyor ve rahat kullanıyorsunuz araçları. çete, polisiye ve uzak doğu havasına doymak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim
  • Hiç oyunun donduğu oldumu sizde, frame düşmüyor bende ama donma sorunu yaşadım bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Hiç oyunun donduğu oldumu sizde, frame düşmüyor bende ama donma sorunu yaşadım bugün

Bir kere bende yaşadım :(

Bu arada arkadaşlar oyunda triad xp'yi nasıl alabiliriz.Replay mission yaparak bütün bölümleri tekrar oynadım ama bir türlü triad xp alamıyorum 9,5'da kaldı ilerlemiyor.

Mountain Triad xp +%15 kıyafetlerini giydim yok yine olmuyor varmı bir yolu.1 trophy kaldı sonrasında ilk platinimi alacam ama yok alamayacaz herhalde.

Oyunda yapılacak herşeyi yaptım , yapan varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Hiç oyunun donduğu oldumu sizde, frame düşmüyor bende ama donma sorunu yaşadım bugün

Bir kere bende yaşadım :(

Bu arada arkadaşlar oyunda triad xp'yi nasıl alabiliriz.Replay mission yaparak bütün bölümleri tekrar oynadım ama bir türlü triad xp alamıyorum 9,5'da kaldı ilerlemiyor.

Mountain Triad xp +%15 kıyafetlerini giydim yok yine olmuyor varmı bir yolu.1 trophy kaldı sonrasında ilk platinimi alacam ama yok alamayacaz herhalde.

Oyunda yapılacak herşeyi yaptım , yapan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Biz dlc aldık sırf o trophy'i alabilmek için, trait pack gibilerden bi dlc var storede

• Oyun çok güzel ve bağlayıcı yahu... Bir oturdum mu başından saatlerce kalkamıyorum. Bir sürü yapacak şey var oyunda. Kıyafet alıp kombinasyonlarını oluşturmaya, kaydetmeye bile dakikalar harcıyorum.

Önceki sayfalarda verildi mi bilmiyorum ama http://www.sleepingdogs.net/ adresinden oyundaki ilerleyişimizi takip edebiliyoruz. Tabi öncelikle bir squareenix hesabı açmalı ve psn adresinizi tanıtmalısınız. Birçok şeyi buradan görebiliyoruz.

• Ben giriyorum square-enix hesabım ile ama career'e tıkladığım zaman not login diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Aralık 2012; 18:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Oyun çok güzel ve bağlayıcı yahu... Bir oturdum mu başından saatlerce kalkamıyorum. Bir sürü yapacak şey var oyunda. Kıyafet alıp kombinasyonlarını oluşturmaya, kaydetmeye bile dakikalar harcıyorum.

Önceki sayfalarda verildi mi bilmiyorum ama http://www.sleepingdogs.net/ adresinden oyundaki ilerleyişimizi takip edebiliyoruz. Tabi öncelikle bir squareenix hesabı açmalı ve psn adresinizi tanıtmalısınız. Birçok şeyi buradan görebiliyoruz.

Cem abi , Open World hastasıyım... Öneriyor musun ? Alıp , arşive atayım mı

• Ya bi de soruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ya bi de soruyor...

Kalbim kırıldı ama

• Birisi sağlık türbeleri haritası çıkartsada ''Pray at all of the Health Shrines.'' trophisini alsak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.