Şimdi Ara

SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU) 'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
2
Favori
19.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 1-2 gün önce aldım harika bir oyun herkese tavsiye ederim
  • bir haftadır elimde yüzüne bakmadım. :)
    umarım beğenirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

oyunun 1.03 update ini yapamıyorum.

ne zaman update etmeye çlışsam şu 800 lü hatrayı alaıyorum.network connectiopn error.

psn e girmede veya download da bi sıkıntım yok.

2 tane dlc sini indirdim oyunun update olmadığından onları da açamyorum

yokmu 1.03 update yapan
  • quote:

quote:

oyunun 1.03 update ini yapamıyorum.

ne zaman update etmeye çlışsam şu 800 lü hatrayı alaıyorum.network connectiopn error.

psn e girmede veya download da bi sıkıntım yok.

2 tane dlc sini indirdim oyunun update olmadığından onları da açamyorum

yokmu 1.03 update yapan

dns ip ayarlarini degistirmeyi dene.
  • Çok keyifli , özellikle interaktif dövüş kısımları!!!! Gta v i beklerken bu oyunu almak ... Pişman olmazsınız .. Bu arada kutunun içinden çıkan kod nerede ne işe yarayacak ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andre Villas Boas

Oyunu bugün oynamaya başladım senaryo ingilizce olduğu için ayrıntılarıyla anlamıyorum direk skip yapıp görev yapıyorum oyunda bol aksiyon hakim buda insana ayrı bir zevk veriyo farklı bir kültür var oyunda başka dünyalardasınız oyun gta ıvden şu yönden güzel optimize çalışıyo en azından kasma yavaşlama yapmıyo bitirene kadar oynamayı düşünüyorum

Oyna hocam oyna güzel oyun gta ıv den kat kat güzel hatta!!
  • ya nedir bu sleeping dogs? videolarını izledim gta gibi birşey mi? yoksa biraz sims mi? konu nedir sizin elinizden okumak istiyorum lütfen yanıtlayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NathanDrake1999

ya nedir bu sleeping dogs? videolarını izledim gta gibi birşey mi? yoksa biraz sims mi? konu nedir sizin elinizden okumak istiyorum lütfen yanıtlayın...

Ne Sims i birader

Gta gibi biraz ama dövüşleri falan cok daha iyi Dovus teknikleri falan öğreniyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: NathanDrake1999

ya nedir bu sleeping dogs? videolarını izledim gta gibi birşey mi? yoksa biraz sims mi? konu nedir sizin elinizden okumak istiyorum lütfen yanıtlayın...

Ne Sims i birader

Gta gibi biraz ama dövüşleri falan cok daha iyi Dovus teknikleri falan öğreniyorsun

bir trailer da adam banyoya giriyordu dişlerini fırçalıyordu, gerisini söylemiyim oyunun içinde biraz rutin işler vardı. yani bu bana sims i çağrıştırdı ki bu çok normal

• Sleeping Dogs'u kredi kartıyla PSN'den aldım ortak olmak isteyen iletişime geçsin, Oyunun sıfır fiyatı 90 tl . Şuanda PSN indirimiyle kişi başı 20 TL ye geliyor

Oyun oldukça zevkli ve kaliteli 8.5/9.0 ortalama alan kendine özgü dövüş sistemi olan, bir Açık dünya aksiyon oyunu ..

İncelemeler:

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Sleeping_Dogs_Video_inceleme-4556.htm

http://www.merlininkazani.com/Sleeping_Dogs-inceleme-54646p1.html

SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU)  'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 9 Aralık 2012; 14:13:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

demoyu 5 kere bitirmişimdir, sadece single'ı olduğu için ucuzlamasını bekliyorum en kısa sürede alıcam, dövüşler bana batman'den daha çok zevk verdi

Batmanmı :) batmanda dövüşmü var bunun yanında :)

Batman VGA'da son 10 yılın en iyi oyunları arasında sleeping dogsu göremedim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

quote:

quote:

demoyu 5 kere bitirmişimdir, sadece single'ı olduğu için ucuzlamasını bekliyorum en kısa sürede alıcam, dövüşler bana batman'den daha çok zevk verdi

Batman VGA'da son 10 yılın en iyi oyunları arasında sleeping dogsu göremedim ama

genel olarak Batman çok daha iyi bir oyun ama arkadaş dövüş dinamiği olarak söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: Tecnique

quote:

quote:

genel olarak Batman çok daha iyi bir oyun ama arkadaş dövüş dinamiği olarak söylemiş

Dövüş olarakda bana göre daha iyi batman

• Batman diorum bende

• Oyunu almayı dusunenler ıcın guzel fırsat 4 ay once cıkan yenı sayılan bır oyun ve 20TL ye geliyor. Bu tarzı sevenler için incelemelerden de anlasılacagı uzere iyi bir tercıh oyunu yenı gordum ve aldım Sleeping Dogs'un atmosfer ve tasarım olarak GTA’ya, oyun mekaniği ve akrobasi açısından Assassin’s Creed’e, dövüş sistemi açısından da Rocksteady’nin Batman oyununa benziyor hatta bıraz tekken tarzı da dıyebılırız hamleler dovus mekanıgı .. Genel olarak grafık surus cok ıyı olmasada single hıkaye bolumu, kendıne ozgu dovus mekanıgı ve aksıyon dolu bır oyun ..

• quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

Oyunu almayı dusunenler ıcın guzel fırsat 4 ay once cıkan yenı sayılan bır oyun ve 20TL ye geliyor. Bu tarzı sevenler için incelemelerden de anlasılacagı uzere iyi bir tercıh oyunu yenı gordum ve aldım Sleeping Dogs'un atmosfer ve tasarım olarak GTA’ya, oyun mekaniği ve akrobasi açısından Assassin’s Creed’e, dövüş sistemi açısından da Rocksteady’nin Batman oyununa benziyor hatta bıraz tekken tarzı da dıyebılırız hamleler dovus mekanıgı .. Genel olarak grafık surus cok ıyı olmasada single hıkaye bolumu, kendıne ozgu dovus mekanıgı ve aksıyon dolu bır oyun ..

tek kötü yanı lanet olsun trafik yandan gidiyor dostum 20 TL'ye geliyorsa bende alabilirim ya köşede dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Oyunu almayı dusunenler ıcın guzel fırsat 4 ay once cıkan yenı sayılan bır oyun ve 20TL ye geliyor. Bu tarzı sevenler için incelemelerden de anlasılacagı uzere iyi bir tercıh oyunu yenı gordum ve aldım Sleeping Dogs'un atmosfer ve tasarım olarak GTA’ya, oyun mekaniği ve akrobasi açısından Assassin’s Creed’e, dövüş sistemi açısından da Rocksteady’nin Batman oyununa benziyor hatta bıraz tekken tarzı da dıyebılırız hamleler dovus mekanıgı .. Genel olarak grafık surus cok ıyı olmasada single hıkaye bolumu, kendıne ozgu dovus mekanıgı ve aksıyon dolu bır oyun ..

tek kötü yanı lanet olsun trafik yandan gidiyor dostum 20 TL'ye geliyorsa bende alabilirim ya köşede dursun

Indirimi kacirma kardeslikle 20 Tl ye geliyor indirim bu gece biticek diye biliyorum o yuzden acele et

• Bende 36 tl ye gorunce dayanamayip aldim muhtesem bi oyun cikti takildigim bi yer var bu sifre cozne islemini beceremiyorum bi kere becerdim kafadan salliyarak elbet bi teknigi vardir nasil cozcez sifreleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Kokuşmuş Pizza

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Indirimi kacirma kardeslikle 20 Tl ye geliyor indirim bu gece biticek diye biliyorum o yuzden acele et

havale yapamayız bu saaten sonra alanlardan biriyle yapacaz artık alamasakta sağolsun ya okadar önemli değil zaten ucuz diye oynarım yoksa daha bir sürü oyun var 2011den bile saint row3 skyrim oynayamadım 2012'den bir üsrü var

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Bende 36 tl ye gorunce dayanamayip aldim muhtesem bi oyun cikti takildigim bi yer var bu sifre cozne islemini beceremiyorum bi kere becerdim kafadan salliyarak elbet bi teknigi vardir nasil cozcez sifreleri

Kahverengi rakamlar bu sayılar var ama yerleri farklı demek, aynı rakam iki kez kullanılmaz kuralı da var. Kırmızılar bu sayılar yok demek. Bu ipuçları ile bulunabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.