Şimdi Ara

SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU) 'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
2
Favori
19.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • true crime new york city daha zevkliydi, iyi kötü seçimi vardı, alışveriş yapabileceğimiz dükkanların çeşitleri daha fazlaydı. ayrıca open world oyun yapıyorsan bol silah koyacaksın arkadaş..
  • ilk Campaign DLC duyuruldu

Büyük övgülerle karşılanan Sleeping Dogs'tan beklenen haber en sonunda bizlerle. Oyunun campaign'e ait ilk DLC resmen duyuruldu. Cadılar Bayramı'nın da şerefine korku temalı içeriğe sahip olacak ek içeriğin adı ise "Nightmare in North Point" olacakmış.

Çin mitolojisini temel alacak DLC, Triad tarafından işkence edilerek öldürülen bir çete üyesinin üzerine kurulacak. Zombi olarak geri dönen eski üye, yanında koca bir ölü ordusuyla intikam almaya geliyor. Square Enix'ten fiyat adına bir bilgi gelmezken, DLC'nin birkaç saatlik macera vaat ettiği söylendi.

KAYNAK :http://www.merlininkazani.com/Sleeping_Dogsun_ilk_Campaign_DLCsi_duyuruldu-haber-55975p1.html

------------

şu zombilerin de el atmadığı şey yok

• Bu oyununda ıcıne zombiyi soktularya helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sleeping Dogs'un dövüş dinamikleri ile zombi pataklamak zevkli olur.
  • demoyu oynadım veetkılendım kesınlıkle alıp oynuycam oyunlardan bırı.ya arkadaslar ben fat 80gb kullanıyorum hard diskini degistirmek istiyorum buyutmek ıstıyorum yanı bılen bana yardımcı olabılırmı ozelden msj atarsa sevınırım duyduklarıma gore 500 gb a kadar goruyomus ve 5900 rpm olmak zorundaymıs kulagıma gelenler bunlar bıde sımdı bundakı tropylerımı dıgerıne nsl aktarıcam bu var baska yok
  • Güzel bir oyun.uzunca oynanis süresi var yapacak bir sürü gorev var.uzun zamandır ilk defa open world oyununda bu kadar eğlendiğimi hatırlıyorum..fakat oyunu bitirdim ve yapacak birşey kalmadı.bu yüzden "Assassins Creed 3" çıktığında takaslayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokhan35

demoyu oynadım veetkılendım kesınlıkle alıp oynuycam oyunlardan bırı.ya arkadaslar ben fat 80gb kullanıyorum hard diskini degistirmek istiyorum buyutmek ıstıyorum yanı bılen bana yardımcı olabılırmı ozelden msj atarsa sevınırım duyduklarıma gore 500 gb a kadar goruyomus ve 5900 rpm olmak zorundaymıs kulagıma gelenler bunlar bıde sımdı bundakı tropylerımı dıgerıne nsl aktarıcam bu var baska yok

trophyler psn hesabındadır hdd ile alakası yok
  •  SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU)  'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi' SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU)  'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi'
     SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU)  'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi' SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU)  'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi'
     SLEEPiNG DOGS (PS3 ANA KONU)  'iNTERAKTiF DÖVÜS DiNAMiGi'

• Çok güzel oyun ama bir GTA değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Çok güzel oyun ama bir GTA değil :)

eskimo vs bici bici.

Sleeping dogs oyunun müziklerini arabada dinliyorum. 158 yada 159 tane müzik var bence bu güne kadarki gta oyunlarından iyi müzikler. Dövüş acayip sinematik olmuş Hiç bir oyunda böylesini görmedim ben. Hareketler gerçek fizik kurallarına hem çok uygun hemde tam insan sınırlarında kalmayı başarmış. Oyunda dövüş adına gerçekçilik kusursuz bence. Araç fizikleri evet bir gta değil. Konsept aynı zevke hitap etsede tadlar farklı. Oyuna ilk başladığımda bende yadırgamıştım bir gta değil dedim sonra alışınca anlıyorsunuz yapılmak isteneni. Oyunu bitireli baya zaman oluyor, fakat şunu söyleyebilirim ´´gta da bir sleeping dogs değil´´ :)

tabi gta efsane seri, yapımcıları çok tecrübeli bu gibi üstünlükleri var.

Evet haklısınız aslında 2 oyununda kendıne gore + ve - leriı var , DEDİĞİNİZ GİBİ DÖVÜŞ SİSTEMİ VE ÇATIŞMA SAHNELERİ GAYET GÜZEL

• Oyun gerçektende mükemmel olmuş özellikle dövüş dinamiği cidden çok iyi. Çevre modellemesi falanda çok iyi birebir uzakdoğunun o gizemli havasını veriyor. Bağımlılık yapması ise en kötü yanı
  • hakkettiğinden az değer gören bir oyun bence.Büyük ve açık bir dünya,harika dövüş dinamiği,ortalama üstü hikayesi ile oynanabilirliği yüksek bir oyun bence.Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi bağımlılık yapması da ayrı bir övgü kaynağı.
  • Piyasada ki son satış fiyatı nedir ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Neden?

Uzak doğu pek hoşuma gitmedi.Vede GTA nın bir adı var marka gibi artık..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Neden?

Uzak doğu pek hoşuma gitmedi.Vede GTA nın bir adı var marka gibi artık..

Ha adı var diye yani.
    Tamam.
  • oyunun 1.03 update ini yapamıyorum.

ne zaman update etmeye çlışsam şu 800 lü hatrayı alaıyorum.network connectiopn error.

psn e girmede veya download da bi sıkıntım yok.

2 tane dlc sini indirdim oyunun update olmadığından onları da açamyorum
  • Oyunda yağmur yağdığı zaman mükemmel bir görüntü ortaya çıkıyor birde arabayla ateş ettiğinizde görün yavaş akıyor orası da çok güzel olmuş daha bugün aldım güzel oyun
  • Abi trafik iğrenç alışamadım hep tersten gidiyorum arabalar burun buruna geliyoruz.Sağdan arabayı sollamak acayip garip geldi
  • güzel oyun bi ara başlamam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.