Şimdi Ara

Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
6.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • faydalandım teşekkürler, bakalım gelecek mi ?

• Teşekkürler, siparişi verdim dün gece, Papara'yla da %5 iade oldu. Bim, Şok vs 100 tane ıslak mendil 12.5TL, üstelik Sleepy'ninkisi zannedersem bebek için olanı, normalde daha da pahalı oluyor.

• Paketin içinde 50li ıslak mendil olandanmış, bir an yanlışlıkla alacaktım :) 90lı olanından alıyoruz biz hep, yinede fiyat olarak iyi değerlendirmek lazım. Sleepy nin kendisi satıcı, sorun yaşanacağını pek düşünmüyorum. Yıllardır alıyoruz bir sorunla karşılaşmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 16 Şubat 2022; 9:36:39 >
  • Teşekkürler konu sahibine, aldım bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım. 1 paket.
    çok teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ürün yorumlarindaki tartişmanin sebebi, sparişlerime baktiğinizda ürün 3lü paket olarak gözüküyor. Millet oyüzden tedirgin olmuş durumda. Ancak resmi satici olduğu için sorun olacağini düşünüyorum.

Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrica geçen haftalardaki BabyTurco islak mendilinden alanlara 50/20 kupon vermişti. O kuponlari tekrar bu islak mendilde kullanınca 30 liraya denk geliyor. Kuponları unutanlar için bilgilerinize

• Paylaşım için Teşekkürler

• paylaşım için teşekkürlerSleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL 

• İyi fiyat, yararlandık teşekkürler. Satıcılara kızıyoruz çoğu zaman ama yorumlardaki tipleri görünce satıcıların da işi zor yani.

• 25 TL ye aldım teşekkürler. Neden 25 TL ye aldığımı bilmiyorum :D

• investing kullanıcısına yanıt

Nasıl aldınız hocam?

• 30 tl indirim kodu gelmiş onunla 21 e geldi teşekkürler

• Eyvallah kaptim bi tane

• Teşekkür ederim faydalandım

• Normal ıslak mendille farklı mı bu ürün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epica06 kullanıcısına yanıt

hocam bitti diyerek neden yanıltıyorsunuz insanları? İndirim hala devam ediyor.

Dün alanlar bugünde indirimli bir şekilde alabilirler. Ben aldım ancak bu sefer 34,95 TL den aldım :))

Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi investing -- 17 Şubat 2022; 9:52:3 >
  • faturası geldi şimdi. 3x50 olarak faturalandırılmış. iade olacak ürün olacağı belli oldu sanırım

• 3 tane 3x50'dir o hocam. 9 gelir hem açıklamada hem görselde 9 adet yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.