faydalandım teşekkürler, bakalım gelecek mi ? |
Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL (2. sayfa)

-
-
Teşekkürler, siparişi verdim dün gece, Papara'yla da %5 iade oldu. Bim, Şok vs 100 tane ıslak mendil 12.5TL, üstelik Sleepy'ninkisi zannedersem bebek için olanı, normalde daha da pahalı oluyor.
-
Paketin içinde 50li ıslak mendil olandanmış, bir an yanlışlıkla alacaktım :) 90lı olanından alıyoruz biz hep, yinede fiyat olarak iyi değerlendirmek lazım. Sleepy nin kendisi satıcı, sorun yaşanacağını pek düşünmüyorum. Yıllardır alıyoruz bir sorunla karşılaşmadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 16 Şubat 2022; 9:36:39 > -
Teşekkürler konu sahibine, aldım bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aldım. 1 paket.
çok teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ayrica geçen haftalardaki BabyTurco islak mendilinden alanlara 50/20 kupon vermişti. O kuponlari tekrar bu islak mendilde kullanınca 30 liraya denk geliyor. Kuponları unutanlar için bilgilerinize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paylaşım için Teşekkürler
-
paylaşım için teşekkürler
-
İyi fiyat, yararlandık teşekkürler. Satıcılara kızıyoruz çoğu zaman ama yorumlardaki tipleri görünce satıcıların da işi zor yani.
-
25 TL ye aldım teşekkürler. Neden 25 TL ye aldığımı bilmiyorum :D
-
Nasıl aldınız hocam?
-
30 tl indirim kodu gelmiş onunla 21 e geldi teşekkürler
-
Eyvallah kaptim bi tane
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim faydalandım
Normal ıslak mendille farklı mı bu ürün?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bitti diyerek neden yanıltıyorsunuz insanları? İndirim hala devam ediyor.
Dün alanlar bugünde indirimli bir şekilde alabilirler. Ben aldım ancak bu sefer 34,95 TL den aldım :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi investing -- 17 Şubat 2022; 9:52:3 > -
faturası geldi şimdi. 3x50 olarak faturalandırılmış. iade olacak ürün olacağı belli oldu sanırım
3 tane 3x50'dir o hocam. 9 gelir hem açıklamada hem görselde 9 adet yazıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X