Şimdi Ara

Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
6.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Konuyu açan olarak bilgi vereyim istedim. İndirim hala devam ediyor. Gece 12'de indirim süresi bitiyor ama 5-10 dk içinde sayacı 24 saate ayarlayıp tekrarlıyorlar. Şu kadar gelecek bu kadar gelecek diye endişe yapanlar ilandaki "450 yaprak" kısmına odaklanırsa iyi olur. 450 yaprağı 3X50'li paketlenmiş 3 tane yollayacaklar. yada 9 tane 50'lik. İçiniz rakat olsun diye açarken videoya çekin eksik yada yanlış ürün gelirse Firma düzeltir. Onlar ilgilenmese Gittigidiyor hemen yardımcı olacaktır.

• Merhabalar.. Birşey sormak istiyorum, üye girişi yapmadan 34,95 olan fiyat üye girişi yapınca 50,95 e çıkıyor. Nasıl iş anlamadım, var mı bir çözümü acaba?

• syphorseis kullanıcısına yanıt

Daha önce almışmıydınız? Büyük ihtimalle her hesap sadece 1 kez faydalanabiliyor.

• Kapaklı mı bu yoksa bantlı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala kargoya verilmemiş 15 şubatta almıştım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hopeless1 kullanıcısına yanıt

yok almadım. başka ürünlerde de aynısı oluyormuş onu farkettim..

• Ürünü gelen veya kargolanan varmı

• syphorseis kullanıcısına yanıt

Ödeme sırasında indiriminizi seçin diye bir kısım var oradan indirimi seçmemiş olabilir misiniz?

Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 18 Şubat 2022; 17:43:26 >

• Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler

• investing kullanıcısına yanıt

25/50 kuponunuz vardı ondan öyle aldınız.

• sleepy satıcısından normal siparişlerim bir haftadan önce gelmiyordu, bu kadar yoğun siparişten sonra allah bilir ne zaman gelir artık.

• 16 Şubat'ta sipariş geçtim daha kargoya verilmemiş. :D

• soniquakee kullanıcısına yanıt

Evet. Malesef firma çok yavaş çalışıyor. Bir de üstüne PTT yavaşlığı eklenince Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL  Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL tam işkence..

Ama fiyat çok iyi be abiiiiiiiiiii... Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL Sleepy Sensitive Islak Havlu 9 x 50'li Islak Mendil / 34,95 TL 

• Tesekkurler, hem bu paketten hem de 90*12 olan 101₺’lik paketten aldim ben. Cocuk olunca cok kullaniliyor

• Ürün kargoya verilmiş. Bakalım ptt kargo Antep'ten Adana'ya kaç günde teslim edebilecek

• 9x50 adet geldi sorun yok.
    Tekrardan teşekkürler tek gec geldiğinden ne aldigimi unutmuşum gelince şaşırdım:)

• ben bu ıslak mendillerden geçen hafta 3'lü paket olarak şoktan almıştım 16 liraydı galiba, bu 9'lu paketler için fiyat epey iyiymiş.

ıslak mendilin kokusu çok güzel ebat olarakta iyi fakat dokusu çok ince öyle ahım şahım bir şey değil,gündelik kullanımda iş görür yinede arabada piknikte tanesi 4 liraya ıslık mendil fırsattır şu şartlarda.

yalnız özellikle belirtmem gerekiyor ; bebek için kullanımı "bana göre" çok uygun değil gibi, saf suyla dokunmuştur diye kelime oyunu yapmışlar ama alkol paraben yoktur yazmamışlar, zaten içeriğinde dünya kadar kimyasal var, içeriğin resmini atıyorum çocuk için alacaklar ona göre karar versin.

• PTT kadar adi bi firma gormedim.1 ayda zor getiriyor.Ucuz dye is yapiyorlar bunlarla berbat.

• newrophat kullanıcısına yanıt

uygunluk meselesi çocuktan çocuğa değişen bir durum. bizim ufaklığın cildi çok hassas mesela hatta bir süre alerji tedavisi gördü ve hala özel kremler kullanıyoruz ama buna rağmen yıllardır bu ıslak mendili kullanıyoruz. bir sürü ıslak mendil denedim, uni baby'nin bütün serileri, dalin, baby turco, baby me, kanz vs. hepsi pişik, kızarıklık ya da tahriş yaptı. mecburen f/p oranını düşünerek yine bunu kullanmaya devam ettik. gönül ister ki daha kaliteli ıslak mendiller kullanalım ama işte bütçe meselesi.

bu boyu aslında dışarı çıkarken kullanım için daha uygun. bazen zaten yeterince ağır olan bebek çantasının içine 90'lığı koyunca çanta iyice hantallaşıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.