Şimdi Ara

Îşlemci yuvasındaki iki bacak yamuldu düzelttim ama pc açılırken devamlı resetliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün kasa temizliği yaparken islemci yuvasında iki bacağı yamultmusum,yaklasik bir saat uğraşıp daha düzgün hale getirdim ama bilgisayarı açınca tüm fanlar dönüyor ve birkaç saniye sonra pc resetleniyor devamlı olarak..monitöre herhangi bir göruntü ve bip gelmiyor.sizce anakartmı bozulmuştur,bilgisayar islemci olmadıgi zaman hiç açılmazmi ? arkadaşlar yardım edin gerekirse anakartı degistiririm.hangi parça bozulmuştur önce bunu bilmem gerekli :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modernbodyci -- 7 Eylül 2011; 16:14:16 >

• Anakartın CPU soketindeki pimlerde hasar oluşmuş belliki. Sorun anakartda yani.
  • HeadSink'in işlemci üzerindeki baskısını ve klipslerini kontrol edin, soğutucu sorunu gibi gözüküyor. Pinleri uygun şekilde düzelttiyseniz sorun olmaz.
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.dikkatlice bakınca bir bacağın olmadığını gördüm kırılıp düşmüş galiba.ne yaptıysam olmadı.anakart gayet sağlam o bir bacak haricinde :( forumun 2.el kısmına bakıyorum.
  • aynı anakartın 2.eli wildboyankara dan alınmıştır ! : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.