kesinlikle corsair veya xılence 750 sılver ve bronze ödül var işini çok çok görecektir ama xılece fiyat performans corsair permans seçim senin
Arkadaşlar güç kaynağının kalitesini nasıl anlıyoruz ? Yanlış anlamayın tamamen bilmediğimden soruyorum .. Bir sisteme güç kaynağı ya yeter ya yetmez bunun dışında sessizliğine bakılmaz mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: akrepppkralll Arkadaşlar güç kaynağının kalitesini nasıl anlıyoruz ? Yanlış anlamayın tamamen bilmediğimden soruyorum .. Bir sisteme güç kaynağı ya yeter ya yetmez bunun dışında sessizliğine bakılmaz mı ?
12v kanallarından verebildiği amper miktarı, genel verimlilik ve buna bağlı 80+ sertifikası, üretim ve malzeme kalitesi, sessizliği, firma güvenilirliği, kablo çıkış sayıları, modülerlik vs. diye uzar gider.
Bence almışken 850W altı alma, Corsair modelleri pişman etmez. Modülerlik tercihi de sana kalmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: B@cuk
İnventus hx serilerine 7 yıl garanti yi vermiş. 2 yıl veren yerlerden kesinlikle almayın.
Ürünün garanti süreleri distürbitör firma tarafından belirlenmez mi zaten ? Çünkü Corsair Türkiye distürbitörü kendi internet sitesinde güç kaynaklarına net bir şekilde 5 - 7 yıllık garanti sürelerini belirtmiş. Kaldı ki şimdiye kadar kimseden Corsair güç kaynağı ile ilgili sorun duyduğumu anımsamıyorum.
Dileyen distürbitör firmanın internet sitesini inceleyebilir