Şimdi Ara

SLI için Psu Tavsiyesi Acil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle corsair veya xılence 750 sılver ve bronze ödül var işini çok çok görecektir
    ama xılece fiyat performans corsair permans seçim senin
  • Arkadaşlar güç kaynağının kalitesini nasıl anlıyoruz ? Yanlış anlamayın tamamen bilmediğimden soruyorum .. Bir sisteme güç kaynağı ya yeter ya yetmez bunun dışında sessizliğine bakılmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepppkralll
    Arkadaşlar güç kaynağının kalitesini nasıl anlıyoruz ? Yanlış anlamayın tamamen bilmediğimden soruyorum .. Bir sisteme güç kaynağı ya yeter ya yetmez bunun dışında sessizliğine bakılmaz mı ?

12v kanallarından verebildiği amper miktarı, genel verimlilik ve buna bağlı 80+ sertifikası, üretim ve malzeme kalitesi, sessizliği, firma güvenilirliği, kablo çıkış sayıları, modülerlik vs. diye uzar gider.

Bence almışken 850W altı alma, Corsair modelleri pişman etmez. Modülerlik tercihi de sana kalmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

İnventus hx serilerine 7 yıl garanti yi vermiş. 2 yıl veren yerlerden kesinlikle almayın.

Ürünün garanti süreleri distürbitör firma tarafından belirlenmez mi zaten ? Çünkü Corsair Türkiye distürbitörü kendi internet sitesinde güç kaynaklarına net bir şekilde 5 - 7 yıllık garanti sürelerini belirtmiş. Kaldı ki şimdiye kadar kimseden Corsair güç kaynağı ile ilgili sorun duyduğumu anımsamıyorum.

Dileyen distürbitör firmanın internet sitesini inceleyebilir

http://www.dijitaltrend.com/index.php?manufacturers_id=39&zenid=8cbac3594eeb0fe204e2233ea2d3a604&main_page=index

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.