SLI kurmak için hangi güç kaynağı ve ne kadar kuvvetli olması lazım. şu an bende quad core 2.4 GHzlik bir prosesör var. grafikkartı olarak nvidia geforce gtx460 var. nedense ona dört tane kablo takılabiliniyor. ucuzladığında bir tane daha almayı düşünüyorum. bunun sadece yüzde 30 gibi bir faydası olduğunu bilimiyorum ama ucuz olduğunda değer diye düşünüyorum. tavsiye edeceğiniz güç kaynağı var mı bu konuda? ileriye yönelik güç kaynağının 2 veya 3 veya 4 (olur herhalde?) tane grafikkartı takılabilecek bir anakartı ve güçkaynığı nasıl olması gerekiyor.
şu an güç kayanğım galiba yetersiz geliyor (400Wattlık) o yüzden almışken ilere yönelik yeterli bir şey olsun isterdim.
tşk!
işlemci zaten ekran kartı için sınırda..sli halinde işlenmci geride kalacaktır..siz sadece psu ile kurtulamazsınız...bayağı bayağı yeni bir sistem(platform)gözükmekte
gtx460 şuan benim bildiğim en az 300 tl, ona o parayı vereceğinize 300 tl cebinizde kalsın 200tl civarınada elinizdeki mevcut gtx460'ı satıp 150 tl daha ekleyip gtx570 alırsanız daha memnun kalırsınız
tşkler tavsiyeler için... denemek istemişdim sadece ama bu micro.takıntılar mı deniyorsa onlardan korktum bıraktım.