Şimdi Ara

SLI slotlardan teki....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilginçtir beniki üç gün önce hdd yi sattım yeni bi hdd aldım... fakat hdd yi taktığımda epox anakart tek biğ sesi çıkarıp c1 hata kodu verdi.... ram leri kontrol ettim yerlerini değiştirdim olmadı... en sonunda ekran karının turunce yuvadan aldım sarı yuvaya taktım çalışmaya başladı... tekrar turuncuya takıyoum yine çalışmıyor... ama ben 1 -2 ay eski hdd ile ekran kartını turuncu yuvada çalıştırdım.... sanırım birde turuncu yuvada sanki ekran kartı biraz daha boşta gibi ama sarı yuvada mıh gibi duruyor.... sorun nry sizce kafam bozuldu valla yatamadım....

(anakart: epox 9npaj sli)

• cevap gelene kadar uyuyamam arkadaşlar siz kardeşinizi hiç düşünmüyor musunuz yaw forum düşmeden cevap yazın arkadşlar lütfen
  • biosu kurcalamış olma öbür hdd'yi tanıtmaya çalışırken. biosu default ayarlara getirip bi dene bakalım.
  • Benzer bi prblemi sata harddiskle duymustum sanırım sli soltlarından biri problemli anakart üzerinden ayarlarını bi daha kontrol et derimDaha once kullandıgın slotta bi problem olusmus olabilir eger anlattıgın gibi bi bosluk warsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbasol1981

biosu kurcalamış olma öbür hdd'yi tanıtmaya çalışırken. biosu default ayarlara getirip bi dene bakalım.

yok yaw çıkardım çıkardıktan sonra sırf gıcıklığına hdd yokken bilgisayarı açmıştım bip sesi geldi... yani yeni hdd yi takmadan öncede öle oldu.... anlamadım zorlama falanda olmadı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcı slot sorunu
    4 yıl önce açıldı
    pcı-e x1 ve pcı-e x16 slotlar...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.