Şimdi Ara

Slim 4GB ve 250 GB farkı nedir HDD dışında? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: karkedisi123

Peki 250 gb ile 4 gb arasında ne gibi deişiklikler oluo yani o 250 gb ile 4 gb ne işe yarıo onuda yardımcı olursanız güzel olur

4GB'lık konsolda Dashboard güncellemesi 4GB oluyor. 250GB'lık konsollarda 250GB güncelleme oluyor. Netin hızlı olmalı.

• gb sadece netle ilgilimi yoksa o 4 gb lik alana sadece video müzik oyn mu kaydetmeye yarıo yani şoyle bi durum var mı 250 gb ye çıkan oyun 4 gb de çalısmaz veya 250 gb de daha i gorunuz 4 gb de daha kotu bu varmı yoksa sadece kaydetmeyemi yarıo 250 veya 4 gb
  • Arkadas Hakikatten İnanmış
  • Bak kardesim ben inandım demiorum bilgim yok diorum hemen ezmeye çalısma bilgimin olmadıgından ve ogrenmek için soruyorum tamam mı
  • 4 GB'lık konsollara oyunu yükleyemezsin CD ile oynarsın. Onda da ses gelir konsoldan; ama 250 GB olanlara oyununu yüklersin sessizce oynarsın karkedisi
  • eywallah kardesim gb sadece o işe yarıo he gerek yokmus o zaman 4 gb yeter :D oyuna 50 ila 200 arası para veriosun bide cd yi 1 kere yüklemek için kullanıyosun saçmalık al ps2 gibi oyna veya xbox 360 live gibi dimi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karkedisi123

eywallah kardesim gb sadece o işe yarıo he gerek yokmus o zaman 4 gb yeter :D oyuna 50 ila 200 arası para veriosun bide cd yi 1 kere yüklemek için kullanıyosun saçmalık al ps2 gibi oyna veya xbox 360 live gibi dimi :D

CD oyunu açarken de cihazın içinde olmalı yoksa açılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.