gb sadece netle ilgilimi yoksa o 4 gb lik alana sadece video müzik oyn mu kaydetmeye yarıo yani şoyle bi durum var mı 250 gb ye çıkan oyun 4 gb de çalısmaz veya 250 gb de daha i gorunuz 4 gb de daha kotu bu varmı yoksa sadece kaydetmeyemi yarıo 250 veya 4 gb
Arkadas Hakikatten İnanmış
Bak kardesim ben inandım demiorum bilgim yok diorum hemen ezmeye çalısma bilgimin olmadıgından ve ogrenmek için soruyorum tamam mı
4 GB'lık konsollara oyunu yükleyemezsin CD ile oynarsın. Onda da ses gelir konsoldan; ama 250 GB olanlara oyununu yüklersin sessizce oynarsın karkedisi
eywallah kardesim gb sadece o işe yarıo he gerek yokmus o zaman 4 gb yeter :D oyuna 50 ila 200 arası para veriosun bide cd yi 1 kere yüklemek için kullanıyosun saçmalık al ps2 gibi oyna veya xbox 360 live gibi dimi :D
quote:
Orijinalden alıntı: karkedisi123
eywallah kardesim gb sadece o işe yarıo he gerek yokmus o zaman 4 gb yeter :D oyuna 50 ila 200 arası para veriosun bide cd yi 1 kere yüklemek için kullanıyosun saçmalık al ps2 gibi oyna veya xbox 360 live gibi dimi :D
CD oyunu açarken de cihazın içinde olmalı yoksa açılmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme